Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
oyama

Re: Transfery

Post autor: oyama »

pilka nozna jest jak muzyka, ludzie sugeruja sie nazwiskami. Czy atrakcyjnosc ligi wzrosnie ciezko powiedziec, ale populacja fanow PSG z pewnoscia. Ja to od ponad dwoch lat nie ogladalem wiekszosci meczow ligowych Barcelony i wlaczam tylko te, ktore sa meczami o stawke, czyli najczesciej liga mistrzow. PSG tez pewnie oblukam przy okazji LM, jesli bedzie okazja poogladac paryskie tridente NMM
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

to chyba większości ludzi przechodzi zainteresowanie futbolem z wiekiem i odpalają potem tylko lm na wiosnę plus jakieś ciekawsze mecze w sezonie ligowe (wniosek po obserwacji siebie oraz znajomych) gdzie kiedyś potrafiłem cały weekend przed tv spędzić i oglądać nawet ekstraklasę
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

FLoo pisze: 10 sie 2021, 14:35 odpowiedz sobie sam czy zamierzasz zacząć oglądać, ja nie
w sumie nie, ewentualny plusik pod kątem LM faktycznie, bo opór jestem ciekaw jak to będzie funkcjonowało, a tak to pewnie w Ligue 1 będę tylko szybko sprawdzał na flashscore kto wpierdolił 5 bramek Metz
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
Negatyv

Post autor: Negatyv »

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Ciekawe, czy Messi zgarnia 10 na koszulce.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

myślałem ze to zapowiedz francuz mordo
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

bezpiecznej podróży, Mauro
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

PSG powitalo Messiego jak krola, a Barcelona pozegnala go jak frajera najwiekszego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
pardon

Post autor: pardon »

huj w to ziomeczku, rozchmurz sie mlody jestes
Spoiler
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

XDD
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
wueste

Post autor: wueste »

Przejął numer po Marcinie Bułce.
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ahaha no tak, zapomniałem że tam przecież dycha jest już zajęta, ale to będzie pojebany widok z innym numerem :lol:

inb4 messi występował w innych numerach przed 10tką
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Pierwszy sezon w Barcy to 30
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

powinien grać z 60 oczywiście
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Tiago Pinto z Romy wbija do Londynu dogadywać transfer Tammyego Abrahama - w żadne wypożyczenia się nie będzie bawił, kupują od razu + chelsea zapewnia sobie klauzulę odkupu - Ornstein z Athletic

sam gracz sie waha i znajac zycie pewnie odrzuci xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Po godzinie 11 rozpoczęła się prezentacja Leo Messiego w Paris Saint-Germain. Piłkarza na konferencji prasowej kibicom i światu piłki przedstawił prezes Nasser Al-Khelaïfi, kóry także akceptował pytania. Jedno z nich dotyczyło przyszłości Mbappé.

– Myślę, że wszyscy ją znają. To paryżanin i piłkarz Paryża. Kylian jest konkurencyjny i ma zwycięską mentalność. Sam powiedział, że chce konkurencyjnej drużyny i myślę, że nie można mieć bardziej konkurencyjnego zespołu. Nie ma teraz wymówki, by zrobić coś innego – przekazał Al-Khelaïfi, który odpowiedział także na pytanie o Finansowe Fair Play.

– Dziękuję za to pytanie, czekałem na nie. Świetne pytanie. Zawsze przestrzegamy regulacji Finansowego Fair Play. Od pierwszego dnia do końca zawsze będziemy wypełniać regulacje Finansowego Fair Play. Zanim cokolwiek zrobimy, zawsze analizujemy to z naszymi ludźmi od spraw komercyjnych, finansowych, prawnych. Gdy widzicie, że podpisaliśmy Leo, to dlatego, że mieliśmy do tego zdolność. Gdyby tak nie było, nie podpisalibyśmy go. Wiedzieliśmy, że możemy go pozyskać. Myślę, że dzisiaj już widzicie, że to, co wnosi Leo do klubu, jest ogromne. Uważam, że trzeba też skupić się na tym, a nie na negatywnych stronach. Jest wiele pozytywnych rzeczy, jakie wnosi do klubu jak rzeczy komercyjne czy aspekt portali społecznościowych. To coś wspaniałego. Jest wielkim aktywem dla klubu, który już rośnie w każdej części. Coś niewiarygodnego już po 3 dniach. Gdy podamy wam liczby, będziecie zszokowani. Mam nadzieję, że Leo nie poprosi o więcej pieniędzy [śmiech]. Nie, to coś fantastycznego. Zawsze będziemy patrzeć na Finansowe Fair Play i zawsze będziemy wypełniać te regulacje – dodał Katarczyk.
:bowdown: :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No dobra ale przecież przyjście Messiego na luzie zbilansuje się w FFP przez wygenerowane przychody, akurat tutaj bym nie cisnął beki. Skoro Messi w Barcelonie generował wiecej przychodu niż jego kontrakt to czemu nie miałoby tak być w Paryżu?
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

https://sport.onet.pl/ofsajd/leo-messi- ... cs&utm_v=2
Klub powitał swojego nowego piłkarza również na TikToku. Zamieszczono tam wideo, na którym widać, jak Leo Messi ubrany w piłkarski trykot zaczyna obserwować profil PSG na Instagramie.

Co ciekawe, na nagraniu podłożono piosenkę "Explosion" polskiego duetu DJ-skiego Kalwi & Remi
Kurwa co :lol:
ODPOWIEDZ