Kanye West - Donda (2021)
-
tybdo_yntogliw
Re: Kanye West - DONDA (TBA)
15.08 ofc beka ale tez bez zdziwienia - za mało Kanye tam było i typ jeszcze musi się dograć
biedak nie miał czasu na barsy
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
no skoro na itunes są 24 traczki, a puścili 22 to od razu było coś podejrzane
dopóki lata rip w znośnej jakości to mam na to totalnie wyjebane tym bardziej jak może się pojawić jeszcze dodatkowo coś fajnego
może chcą też jakiś inny art zrobić
chociaż to chyba faktycznie nie był placeholder i ma to być "black album" skoro nawet ten nowy billboard był tylko napisem na czarnym tle
jak poprawią Tell the Vision, czyli wyczyszczą wokale i dograją zwrotkę
i wjedzie numer z tej drugiej reklamy na którym miał być Snoop to mogę poczekać nawet dwa tygodnie
no i jeszcze numer z Tylerem który podobno istnieje
dopóki lata rip w znośnej jakości to mam na to totalnie wyjebane tym bardziej jak może się pojawić jeszcze dodatkowo coś fajnego
może chcą też jakiś inny art zrobić
chociaż to chyba faktycznie nie był placeholder i ma to być "black album" skoro nawet ten nowy billboard był tylko napisem na czarnym tle
jak poprawią Tell the Vision, czyli wyczyszczą wokale i dograją zwrotkę
i wjedzie numer z tej drugiej reklamy na którym miał być Snoop to mogę poczekać nawet dwa tygodnie
no i jeszcze numer z Tylerem który podobno istnieje
Plottwist: tak naprawdę cały świat jest na suicide watchu dla Kańje.
- Farezowsky
dalej tam siedzą xD
Ale by był kwas jakby to w ogóle nie wyszło. Tak dopinają to na 1000 sposobów, a finalnie zostanie tylko to co już lata po necie bo Kanye się rozmyśli 
zwracanie uwagi na to, ze ktos sie czyms jara kojarzy mi sie z byciem dziadersem
daj ktoś pociętą wersję, bo wrzucona przez moderatora już rip
- Farezowsky
Kurna, Heaven & Hell chyba najlepszy z płyty, ale tam drop jest piękny.
Mieć tylko nadzieję, że nie zostawi tam w drugiej części "ną są, nju tis, no fi, ti si" tylko dogra coś sensownego
Mieć tylko nadzieję, że nie zostawi tam w drugiej części "ną są, nju tis, no fi, ti si" tylko dogra coś sensownego
-
tybdo_yntogliw
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
z tego co pamiętam to podczas gdy wjechał ten fragment to Kanye odleciał tam w kółku biegając podniecony więc bardziej bym się spodziewał że kolejny album będzie się składał tylko z czegoś takiego
tutaj macie reup prawdopodobnie najlepszej dostępnej wersji + kilka dodatkowych rzeczy w drugim folderze
https://dropbay.net/119D/DND.rar
Bu 3h temu wrzucił na instastory że wciąż są "locked in" 
także to jeszcze nie koniec dodatków do albumu i na następnym slajdzie dodał "Hurricane" więc
także to jeszcze nie koniec dodatków do albumu i na następnym slajdzie dodał "Hurricane" więc
Czekam na setna wersje Hurricane z Chance the Rapperem na hooku
Jesus Lord to jest taka bomba, ze nie wiem co ze sobą zrobić jak tego słucham. Niektóre zmiany kompletnie mi nie leżą jak np zmieniony bit w Praise God czy tez numer Pop Smoke’a.
Jesus Lord to jest taka bomba, ze nie wiem co ze sobą zrobić jak tego słucham. Niektóre zmiany kompletnie mi nie leżą jak np zmieniony bit w Praise God czy tez numer Pop Smoke’a.
-
tybdo_yntogliw
Ta płyta w kwestii konceptu i LIRYKSÓW jest chyba w ogóle najbardziej conscious od MBDTF
tylko nie wiadomo o jakim projekcie mówią
raczej o projekcie Kanye skoro mówi że Drake ma wers gdzieś tam
może Drake się dograł last minute na Hurricane pod rozjebanie chartsów
zarówno Bu jak i KayCyy pisali dzisiaj o Hurricane
podcast był nagrywany wczoraj więc jest na to jakaś szansa
Dodano po 1 godzinie 10 minutach 30 sekundach:
Spoiler
zniknął wpis, Mike pisał "Hurricane. OG NEW OR BLEND"
-
tybdo_yntogliw
TA BEKA, CO SIĘ ODPIERDALA WOKÓŁ "HURRICANE" PRZEBIŁA JUŻ NIESŁAWNE "CAN U BE"
Re: Kanye West - Donda (2021)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 20:50 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.