Kanye West - Donda (2021)
-
tybdo_yntogliw
Re: Kanye West - DONDA (06/08/2021)
Czy fit Fivio Foreigna zbliża nas do bitu Szamza u Kanye Westa?
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
-
encrenoire
tzn., ciekawi mnie, sledze, ale przepasc emocjonalna miedzy mna i kanye (tj. nim i postacia liryczna) jest wielka. bardzo bym sie zdziwil, gdyby ktokolwiek tu mial inaczej. a to nie pozwala mnie sie zaangazowac, bo ta muzyka nie bedzie mogla wiele dla mnie znaczyc.
strasznie wkurwiaja mnie jego szopki z wypuszczaniem albumu co pisze w tym temacie chyba już trzeci raz, wiem, ale poważnie fani westa to są wobec niego tacy betaorbiterzy że to huj
mimo tego słuchałem pobieżnie tych nagrań z koncertu co instinkt podrzucił bo no ciężko nie być jednak ciekawym tego i brzmi to fest dobrze, numer z fivio i rozpierdol jakim jest jail mi zapadły w pamięci poki co
imo album wybroni się z tego co się z nim odpierdala tylko wtedy kiedy będzie co najmniej zajebisty
mimo tego słuchałem pobieżnie tych nagrań z koncertu co instinkt podrzucił bo no ciężko nie być jednak ciekawym tego i brzmi to fest dobrze, numer z fivio i rozpierdol jakim jest jail mi zapadły w pamięci poki co
imo album wybroni się z tego co się z nim odpierdala tylko wtedy kiedy będzie co najmniej zajebisty
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
typy, ta szopka z albumem to jest część show, nawet jak leci w chuja to tylko wartość dodana, wystarczy nabrać trochę dystansu do tego i nie oczekiwać, że jak mówi, że coś wyda to coś wyda.
no sory mnie to nie jara xd takiemu show podziekuje
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
No ale mi się wydaje że jednak przy okazji wydawania projektu od niego ludzie zawsze czekają na jego ruchy, bo nigdy nie wiesz co obecnie jest w jego psychice i głowie, i nie wiesz kiedy można się spodziewać albumu 10/10
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
+1
Pamiętam, że przy okazji TLOP sam mocno czekałem, oglądałem ten modowy event w nocy i zabrałem się za słuchanie tuż po premierze, ale z czasem śledzenie tego wszystkiego zaczęło mnie zwyczajnie wkurwiać. Ludzie histeryzują na widok tweetów szwagra kolegi kelnera, który PODOBNO obsługiwał Kanye i wie, że płyta wyjdzie podczas koniunkcji księżyca z Saturnem, a przekreślone kółko w notatniku na zdjęciu Kanyego BANKOWO sugeruje, że na albumie będzie Ty Dolla $ign i Szpaku.
Nie wiem, jakoś mi się to przejadło i wolę wstać o normalnej godzinie, sprawdzić gdzie posłucham oficjalny release w normalnej jakości i jak już padło wcześniej - będzie to będzie - przecież ten stary schizofrenik tylko wali konia pod reakcje ludzi przeżywających każdą kreskę postawioną na kartce z tracklistą, zamiast powiedzieć sobie wyjdzie to sprawdzę i elo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie było jeszcze na tej stronie
kto pytał?
Kurwa jak jutro wstanę to ma być na strimingach, bo jak nie...
Spoiler
to mi będzie smutno
kanju wykończy instinkta, przecież chłop już trzecią dobę nie śpi
- lostintheldz
za "MC Ride w roznych miejscach"
STADION JEST OPUSZCZANY
NA TIMES SQUARE NA EKRANACH NAPIS "DONDA BY KANYE WEST STREAMING NOW"
STADION JEST OPUSZCZANY
NA TIMES SQUARE NA EKRANACH NAPIS "DONDA BY KANYE WEST STREAMING NOW"
Kanye East - Honda
please drop
please drop
Bardziej mnie dziwią Ci, którzy w 2021 są zaskoczeni, ze kanye nie dotrzymał terminu xddd
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Przecież mnie rozjebie z tym tępym chujem teraz pisze w iTunes 15.08.21 
- rozklad_gaussa
XDDDD
no kto by sie spodziewal
no kto by sie spodziewal
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Ciekawi mnie ile organizm Kańje jest w stanie funkcjonować tak bez jakiejś zapaści. On chyba musi się znudzić ta płytą i wejść w tryb tworzenia nowej żeby przestać, wcześniej pewnie go dzieci i rodzina trzymały jeszcze w miarę, a teraz no to