Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
[ Alfredo Martínez ] The harsh reality at Barça is that as of today, the new signings can't be registered either.
Dodano po 10 godzinach 15 minutach 21 sekundach:
Matt_Barlow_DM [Tier 2] - Chelsea chce domknąć transfer Lukaku w ciągu 24 godzin 95mln funtów [111m euro] + bonusy - więc Włosi będa twierdzić, że 130, anglicy, że 110, czyli 120 xD
Dodano po 10 godzinach 15 minutach 21 sekundach:
Matt_Barlow_DM [Tier 2] - Chelsea chce domknąć transfer Lukaku w ciągu 24 godzin 95mln funtów [111m euro] + bonusy - więc Włosi będa twierdzić, że 130, anglicy, że 110, czyli 120 xD

Laporta twierdzi, że mogą te inne transfery zarejestrować.
W każdym razie jeśli PSG weźmie Messiego to oni nie przekroczą jakiegoś Finansowego Fair Play mając jeszcze takich ludzi jak mają? Chyba że to będzie oznaczało puszczenie Mbappe do Realu co będzie kolejnym strzałem w łeb dla kibiców Barcy.
W każdym razie jeśli PSG weźmie Messiego to oni nie przekroczą jakiegoś Finansowego Fair Play mając jeszcze takich ludzi jak mają? Chyba że to będzie oznaczało puszczenie Mbappe do Realu co będzie kolejnym strzałem w łeb dla kibiców Barcy.
To są ograniczenia płacowe wprowadzone w lidze Hiszpańskiej z powodu covidu inne ligi nie mają takich restrykcyjnych przepisów.
PSG bratało się z Uefą przeciwko super lidze więc wątpię by ich jakieś FFP dotyczyło patrząc na to ilu zawodników i na jakich pensjach podpisali. Wszystko wskazuje, że właśnie tam Messi trafi co jest kurwa najgorszym możliwym kierunkiem.. Liczę na to, że może Untied, Chelsea się obudzą, City chyba odpada.
PSG bratało się z Uefą przeciwko super lidze więc wątpię by ich jakieś FFP dotyczyło patrząc na to ilu zawodników i na jakich pensjach podpisali. Wszystko wskazuje, że właśnie tam Messi trafi co jest kurwa najgorszym możliwym kierunkiem.. Liczę na to, że może Untied, Chelsea się obudzą, City chyba odpada.
- nihil Novi
Messi uderzy do PSG. To oczywiste. Tam ma wielu przyjaciół, większość szatni mówi po hiszpańsku. Czego chcieć więcej.
Sensei życia
- Cz4rny1337
- Moderator
No i góry hajsu, miasto w którym się dzieje, blisko do hiszpanii, spoko full
ale kurwa PSG jak sejw w FMie tera atak Neymar-Mbappe-Messi i chuj se graja chlopaki
w koncu konkurencja dla Lille xD
Tymczasem Tebas prezes La Ligi odskutecznia jakiś rant na twitterku i nakurwia shitpost za shitpostem uderzajacy w Laporte XD
ale kurwa PSG jak sejw w FMie tera atak Neymar-Mbappe-Messi i chuj se graja chlopaki
w koncu konkurencja dla Lille xD
Tymczasem Tebas prezes La Ligi odskutecznia jakiś rant na twitterku i nakurwia shitpost za shitpostem uderzajacy w Laporte XD

- Cz4rny1337
- Moderator
Guardiola na konfrencji udaje, że w City nie ma pieniędzy i na tego Grealisha to ledwo uciułałi te 100 mln bo sprzedali za 60 i dlatego mogli wydac 100 bo zarobili 60
dodał, że nie ma tematu Messiego w City bo Grealish i że Bernardo Silva chciałby odejść ale nie ma ofert [coś mi mignęło kiedyś Atletico Madryt]
"Mauricio Pochettino on press conference: “Signing Leo Messi means Kylian Mbappé will leave the club? No!”, he said laughing." XD
coś w tym okienku klubu i media naglę zaczęły znów nakręcać bzdury o "net spend", a tak naprawdę istotne są roczne obciążenia klubu w księgach, a nie struktura płatności
Ah i Pep dodał, że oprócz Bernardo Silvy odejść chce 2-3 innych gracz. Laporte? Jesus?
Dodano po 27 minutach 6 sekundach:
[Marc Marbà Prats] Concerns over at club sponsors Nike & Rakuten, who had both prepared campaigns with Barcelona-Messi. However, with Leo not renewing anymore, money will be lost. Campaigns must be re-run, without the big asset. Talks are on between the club & the brands
Piękne to jest
dodał, że nie ma tematu Messiego w City bo Grealish i że Bernardo Silva chciałby odejść ale nie ma ofert [coś mi mignęło kiedyś Atletico Madryt]
"Mauricio Pochettino on press conference: “Signing Leo Messi means Kylian Mbappé will leave the club? No!”, he said laughing." XD
coś w tym okienku klubu i media naglę zaczęły znów nakręcać bzdury o "net spend", a tak naprawdę istotne są roczne obciążenia klubu w księgach, a nie struktura płatności
Ah i Pep dodał, że oprócz Bernardo Silvy odejść chce 2-3 innych gracz. Laporte? Jesus?
Dodano po 27 minutach 6 sekundach:
[Marc Marbà Prats] Concerns over at club sponsors Nike & Rakuten, who had both prepared campaigns with Barcelona-Messi. However, with Leo not renewing anymore, money will be lost. Campaigns must be re-run, without the big asset. Talks are on between the club & the brands
Piękne to jest

- nihil Novi
Istotne jest to, czy za klubem stoją prywatne osoby, a nie jakieś roczne obciążenia w księgach.
Sensei życia
Messi cho so juve 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Laporta krecil beke z Fonta, ze swoj projekt sportowy opiera na przyjsciu Xaviego w roli trenera. A Laporta o swoim projekcie mowil tyle, ze bedzie tym, ktory zatrzyma Messiego i ogarnie sponsorow, zeby zadluzenie w miare naprostowac. Nie zrobil nic oprocz politycznego pierdolamento
szkoda Messiego, bo to GOAT i teraz jest w niekomfortowej sytuacji przez tego niedojebanca, ktory caly czas opowiadal jak blisko sa podpisania kontraktu. Nawet zawodnikow nie posprzedawal, a mydlil wszystkim oczy, ze bedzie wporzo
wiem, ze malo czasu itp itd, ale wystarczajaco mysle, aby pozyskac nowych sponsorow
szkoda Messiego, bo to GOAT i teraz jest w niekomfortowej sytuacji przez tego niedojebanca, ktory caly czas opowiadal jak blisko sa podpisania kontraktu. Nawet zawodnikow nie posprzedawal, a mydlil wszystkim oczy, ze bedzie wporzo
wiem, ze malo czasu itp itd, ale wystarczajaco mysle, aby pozyskac nowych sponsorow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
eh taki bernardo silva do realu byloby super a skonczy sie na kupnie losowego murzyna z brazylii
- Cz4rny1337
- Moderator
Chelsea owner Roman Abramovich has requested an 'urgent meeting' with Lionel Messi's team after his Barcelona exit was confirmed. Chelsea are ready to land Romelu Lukaku from Inter Milan this summer and at the same time 'listen to the claims' of Lionel Messi's camp to see if a deal is possible.
PSG remain the favourites
Diario AS - chujowe źródło, więc daje jako ciekawostkę XD
PSG remain the favourites
Diario AS - chujowe źródło, więc daje jako ciekawostkę XD

A co Laporta mógł zrobić więcej, jak Bartomeu zostawił klub w totalnej ruinie + FFP ustanowione przez La Lige.oyama pisze: ↑06 sie 2021, 15:59 Laporta krecil beke z Fonta, ze swoj projekt sportowy opiera na przyjsciu Xaviego w roli trenera. A Laporta o swoim projekcie mowil tyle, ze bedzie tym, ktory zatrzyma Messiego i ogarnie sponsorow, zeby zadluzenie w miare naprostowac. Nie zrobil nic oprocz politycznego pierdolamento
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
W chuju mam hiszpańska ligę ale bawi mnie niezmiernie jak barcelona wyjebala się z rowerka
to coś więcej niż klub
Ciekawe ile kibiców im ucieknie
F1 to królowa. Zawsze była.
Jak PSG nie wygra ligi mistrzów w tym roku to już kurwa nigdy nie wygrają, no nie ma chuja zeby nie wygrali chociaż wierzę że leopold w city a rolando podbije na rok do united
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- qualite_de_schizoide
kiedyś pisałem z taka dziewczyna która gadała że interesuje się piłka i mówiła z przekonaniem że messi może do juve przyjść i grać razem z Ronaldo i sądziła że Juve na to stać
znany Portugalczyk to taki komin płacowy że juve nie ma szmalu totalnie by nim szastać
Messi w PSG raczej, nie widzę zbytnio innego kierunku
znany Portugalczyk to taki komin płacowy że juve nie ma szmalu totalnie by nim szastać
Messi w PSG raczej, nie widzę zbytnio innego kierunku
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
dawaj Romek Messiego do Czelsi
2/3 lata temu to połowa prem i juve by dołączyła do tego wyścigu aby tego sympatycznego kurdupla podpisać ale dzisiaj to już nie te czasy chociaż nie ukrywam, że gdyby united czuło że jest minimalna szansa zeby go zawinąć to też by próbowali bo to łase chuje są na zasięgi i inne kurestwa ale no, nie widzę innej opcji niż, barca ugra z la liga zeby sie zgodzili zeby go podpisali, psg albo romek pierdolnie wagę messiego w funtach zeby przyszedł albo city bo łysol zadzwoni i powie messi hola como estas como nach machester ese porfavor i messi powie si. Nie ma szans na nic innego.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ta już widzę jak Messi w pressingu u Tuchela biega, dajcie spokoj.
Ciekawe na ile prawda że Kun wkurwiony i będzie chciał rozwiązać kontrakt. Chcieć to pewnie i by chciał, ale pewnie nie ma opcji.
Romero w Tottenhamie za 55 mln
Ciekawe na ile prawda że Kun wkurwiony i będzie chciał rozwiązać kontrakt. Chcieć to pewnie i by chciał, ale pewnie nie ma opcji.
Romero w Tottenhamie za 55 mln