Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
O chuj co się dzieje 
Podobno Real i Barca nie zgadzały się za bardzo na ten kapitał od CVC który miał umożliwić podpisanie Messiego i reszty piłkarzy o czym informowano od kilku dni, może o to poszło?
Ta cała umowa miałaby zakończyć temat projektu super ligi.
Ta cała umowa miałaby zakończyć temat projektu super ligi.
taaa ale szefostwa Realu i Barcy (w sumie smieszne, ze graja po tej samej stronie) nie uczestniczyło niby w negocjacjach z CVC. Może licytuja od nich wiecej siana dla siebie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
To, co piszesz @jefecito podobno wyszło od Marcelo Bechlera.
jako kibic Barcelony praktycznie od urodzenia, to nie wiem co mam napisac i czuc
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Oficjalka RealuReal Madryt wystosował oficjalny komunikat w sprawie porozumienia La Ligi z funduszem CVC. Przedstawiamy jego pełną treść.
– To porozumienie osiągnięto bez udziału Realu Madryt i bez jego wiedzy, a La Liga dzisiaj pozwoliła po raz pierwszy na to, byśmy uzyskali ograniczony dostęp do warunków kontraktu.
– Kluby mają użyczone prawa audiowizualne wyłącznie dla ich komercjalizacji w ramach reżimu rozgrywkowego i na okres 3 lat. To porozumienie poprzez wykorzystanie kłamliwej struktury pozbawia kluby 10,95% ich praw audiowizualnych przez 50 lat i robi to przeciwko prawu.
– Negocjacje odbyły się bez procesu przetargowego, a warunki ekonomiczne ustalone z funduszem CVC dają mu zwroty na poziomie ponad 20% rocznie. Ten sam sępi fundusz był tym, który bez sukcesu próbował dojść do podobnych porozumień z ligami włoską i niemiecką.
– Real Madryt nie może zgodzić się na operację, która oddaje inwestorom przyszłość 42 klubów Primery i Segundy oraz przyszłość klubów, które zakwalfikują się do La Ligi przez tych 50 lat.
– Real Madryt zwoła Walne Zgromadzenie socios, by odbyć debatę na temat tego porozumienia oraz poważnej utraty majątku, która nie ma precedensu w naszej 119-letniej historii
Perez zaraz założy super ligę i swoją ligę hiszpańską
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- FruitOffTheWall
huj z tym messim tom hateley ma trafić do piasta według transfemarkt 98% szans, gościu był koxem
Ostatnio zmieniony 05 sie 2021, 20:55 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Romek dawaj po Messiego, pierdol tego Lukaku.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- TruthTeller
Messi do Chelsea, wierze
10lat temu Romek mocno walczył o niego, ale się nie udało, najwyższa pora
10lat temu Romek mocno walczył o niego, ale się nie udało, najwyższa pora
- ebismolarek
Ostatnio widziałem na transfermarkcie że 37% było na Inieste w Górniku Zabrze XDFruitOffTheWall pisze: ↑05 sie 2021, 20:55 huj z tym messim tom hateley ma trafić do piasta według transfemarkt 98% szans, gościu był koxem
W sumie cały czas jest
https://www.transfermarkt.pl/andres-ini ... ieler/7600
- nihil Novi
Przecież Grealish w lepszym klubie to będzie napierdalał jak De Bryune
Problemem jedynie to, że ciasno tam w City
Problemem jedynie to, że ciasno tam w City
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- retriakaretrox
To w tym roku znowu wrzucanie kogokolwiek z City do FPL to jebana loteria
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
ta w tym roku 
z tym że jak De Bruyne to bym nie przesadzał ale wygląda to na fajny transfer nawet za tą kasę szczególnie że jest to anglik a to zawsze jest w cenie
z tym że jak De Bruyne to bym nie przesadzał ale wygląda to na fajny transfer nawet za tą kasę szczególnie że jest to anglik a to zawsze jest w cenie