Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
W godzinę z ogłoszenia nowego kontraktu do niepodpisania go co tu się odjebało. Nie wiem co sobie w tej la lidze myślą, ale przecież to jest strzał w stopę Messi generuje od chuja przychodów dla ligi bez niego stracą wszyscy..
bylo zycie przed m10, bedzie po nie placz mordo
Nie widziałem nigdy tej dziary messiego na lewej nodze ale jest chujowa w opór.
Szkoda że PSG jednak chciałbym sprawdzić if he can do it on a rainy day in stoke : /
od klepania hiszpanskich pastuchów do klepania francuskich pastuchów. Idz leopold chociaż do nie wiem bayernu i napierdol arminii osiem hattricków w jednym meczu.
Szkoda że PSG jednak chciałbym sprawdzić if he can do it on a rainy day in stoke : /
od klepania hiszpanskich pastuchów do klepania francuskich pastuchów. Idz leopold chociaż do nie wiem bayernu i napierdol arminii osiem hattricków w jednym meczu.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Leo we pierdol ten Paryż i do City cho
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Aguero musi mieć niezłą minę teraz a i Pep chętnie by kliknął wycofaj ofertę transferu Grealisha
Donnarumma, Hakimi, Ramos, Marquinhos, Kimpembe, Verratti, Wijnaldum, Di Maria, Messi, Neymar i Mbappe
ja cię kręcę
Donnarumma, Hakimi, Ramos, Marquinhos, Kimpembe, Verratti, Wijnaldum, Di Maria, Messi, Neymar i Mbappe
ja cię kręcę
Ostatnio zmieniony 05 sie 2021, 20:07 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Cz4rny1337
- Moderator
Messi do CIty, a Kane cały sezon w rezerwach Tottenhamu
Leo Messi -> Wieczysta Kraków
Embappee cho no do realu mordo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Spoiler

Są głosy, że to drastyczna forma nacisku na Tebasa i to jeszcze nie koniec..
Jak odejdzie to IMO tylko PSG jest w tym wyścigu niestety, co pewnie jeszcze umożliwi przejście Mbappe do Realu.
Jak odejdzie to IMO tylko PSG jest w tym wyścigu niestety, co pewnie jeszcze umożliwi przejście Mbappe do Realu.
Nie ukrywam że jak sie nie zgodzą to wielka (finansowa) strata dla ligi ale co to kurwa jest za naginanie zasad dla wielkich? pierdole to kurwa gdzie to fair play? eh bogaci mogą zawsze więcej a legia to stara kurwa.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
ten kapitał CVC, to jak ma teraz kupić umierającą ligę bez Messiego i Ronaldo to szybciutko spakują plecak do wyjścia, albo podbiją oferte dla Barcy i Realu i znajdą sie srodki na kontrakt dla Leo
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Cz4rny1337
- Moderator
no imo Real i Barca nei chca tego kapitalu, przypominam:
- Liga dostanie teraz do podziału z 3 miliardy euro
- ale w zamian za to odda 10% z przychodow z praw TV PRZEZ NASTEPNE 50 LAT XD
full legit no scam
w międzyczasie:
Official: Nice sign Marcin Bułka on a season-long loan from Paris Saint-Germain with option to buy
- Liga dostanie teraz do podziału z 3 miliardy euro
- ale w zamian za to odda 10% z przychodow z praw TV PRZEZ NASTEPNE 50 LAT XD
full legit no scam
w międzyczasie:
Official: Nice sign Marcin Bułka on a season-long loan from Paris Saint-Germain with option to buy