Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Co powiecie na skateboarding na Igrzyskach? Będziecie oglądać? Są jacyś polscy reprezentanci?
Fajdek, kto jeszcze? W biegach coś?
Ten drugi od rzutu młotem też z widokiem na medal mocno
Oszczep kobiet/mężczyzn, sztafeta kobiet 4x400 może zaskoczy, podobnie tyczkarze.
Poza tym
dla Doncica, chlopak nie bierze jeńców - 48 pkt z Argentyną.
Poza tym
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
w lekkiej parę szans jest
w młocie Fajdek z Nowickim
może Włodarczyk z Kopron
w oszczepie może Andrejczyk
może Lisek w skoku o tyczce
może damska sztafeta 4x400 m
Leandowski czy Dobek w biegach niby tez się mogą zakręcić koło podium
ale tbh nie zaskoczy mnie jak nikt z powyższych medalu nie zgarnie, nijako to wyglada
w młocie Fajdek z Nowickim
może Włodarczyk z Kopron
w oszczepie może Andrejczyk
może Lisek w skoku o tyczce
może damska sztafeta 4x400 m
Leandowski czy Dobek w biegach niby tez się mogą zakręcić koło podium
ale tbh nie zaskoczy mnie jak nikt z powyższych medalu nie zgarnie, nijako to wyglada
Spoiler
Ostatnio zmieniony 26 lip 2021, 12:29 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
- the badman
- Artysta
Hicks d.bilu....
ale kurwa pograli 3x3 teraz 
na chuj oni rzucali za 2 przy 19-15 caly czas
na chuj oni rzucali za 2 przy 19-15 caly czas
Dokładnie
Co za dzbany
Co za dzbany
- the badman
- Artysta
Najwięcej rzucał nasz gwiazdor choć w tym meczu rzucał cegły, 1/8... Pawłowski trafiał to nie dali mu pod koniec nic rzucić
Mieć tyle punktów przewagi i zamiast skończyć na spokojnie 2x1 to próby przepchnięcia tego jak najszybciej 
ja pierdolę Hicks jaki to jest patałach
na chuj oni z nim grają, chłop jest powolny, nie broni, nie zbiera, zwalnia grę, rzuca przez ręce, odpierdala swojego heroballa i kurwa przegrywają z Chińczykami, którzy przepisów nie znają i dobijają piłkę po nieswoich akcjach
na chuj oni z nim grają, chłop jest powolny, nie broni, nie zbiera, zwalnia grę, rzuca przez ręce, odpierdala swojego heroballa i kurwa przegrywają z Chińczykami, którzy przepisów nie znają i dobijają piłkę po nieswoich akcjach
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
hicks tak sie flexowal awansem na io, te historie z przepowiednia matki etc., a gosc jest poki co najwiekszym hamulcowym tej druzyny
eh ja pierdole za jakie grzechy mike
eh ja pierdole za jakie grzechy mike