Kanye West - Donda (2021)
Re: Kanye West - DONDA (23/07/2021)
skończy się tak że jak zobaczy słaby odbiór na necie to w ogóle tego nie wyda 
oby bo ile można się pałować nad tym gównem obsranym
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- stratemirat
Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził
Props ze wynajal stadion na 70k ludzi zeby puscic jakies demko bez swoich zwrotek

możesz mi mówić daquan
Kto bogatemu zabroni 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
słodki Jezu, Kanye coś ty zrobił z Hurricane 
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
pop smoke z zaswiatow jak gucci z pierdla
ogolnie to tam jest spory potencjal, ale nie ma co liczyc na to ze zostawi sztosy i wywali pomylki. plyta wyjdzie za miesiac najwczesniej, sztosy wywali i zastapi modlitwami do jezuska, a do reference trackow (jak ten z cartim wtf) nie bedzie mu sie chcialo wymyslac wersow. ale dont @ me jak cos
ogolnie to tam jest spory potencjal, ale nie ma co liczyc na to ze zostawi sztosy i wywali pomylki. plyta wyjdzie za miesiac najwczesniej, sztosy wywali i zastapi modlitwami do jezuska, a do reference trackow (jak ten z cartim wtf) nie bedzie mu sie chcialo wymyslac wersow. ale dont @ me jak cos
zdziwię się jeżeli DONDA będzie dłuższa niż 40 minut.
Re: Kanye West - DONDA (TBA)
ja to się zdziwię jak DONDA w ogóle wyjdzie
the full album wasn't played today
kanye ended it abruptly because he didn't have time left to keep going
i literally saw him check his phone middle of the concert... he must've gotten a text to wrap it up or SOMETHING
jako optymista Kanyego Westa, nie czuję, żeby cokolwiek się zbliżało
Cóż, przynajmniej mamy kilka zajebistych kawałków w wersji z wczoraj 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
To mnie najbardziej rozwala. Przecież on na tej hali siedzi od kilku dni. XD W dodatku Apple i Def Jam niejako poręczyli w tej reklamie Beatsów, że to wyjdzie. W sumie tak dobrego rolloutu nie miał od dawna, gdyby to faktycznie było ukończone i w miarę dobre, to by spokojnie zrobiło piękne liczby. A tak to to zostajemy z niczym, bo znowu są zwrotki dogrywane dzień przed premierą i wszystko może się jeszcze zmienić. Pewnie znowu wyjdzie w środku tygodnia niedokończony album, który będzie wielokrotnie zmieniany. Szkoda, że taką szansę spierdolił. Inna sprawa, że nawet Kim zaprosił, wiele gwiazd tam wbiło, a opóźnił sam pokaz niemal o dwie godziny.

najlepiej to by było jakby wyjebał to wszystko do kosza i nagrał WTT2 jak już się pogodzili

w sumie to faktycznie dziwnie wyszła ta końcówka
also to sorta say some other things...
Kanye is REALLY mad right now.
I think Kanye literally brought the wrong hard drive to the listening party, considering other songs didn't play and stem edit Pop Smoke song played...
Nobody in the stadium (including me) knew Jay-Z had a verse on the last song. Kanye ended the last song and stood there in the middle of the stadium, literally just looked at the crowd. He was expecting everybody to go crazy because of the Jay-Z verse and the Throne comeback basically but NOBODY heard the Jay-Z feature. I thought it was 2Chainz when I heard it in the stadium, the acoustics were fucking AWFUL. Kanye literally walked away and said "fuck it i'm ending this shit" and just fucked off.
w sumie to faktycznie dziwnie wyszła ta końcówka
Czyli chuj z premiery za 3 tygodnie wleci jak nie poleci do kosza 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ja go rozumiem, pamiętam jak studiowałem na ASP nigdy nie mogłem ukończyć projektów bo co chwilę jeszcze chciałem coś poprawić żeby było lepsze.
#arteam.
#arteam.
XD
W ogóle cały pomysł takiego listening party to cringe, puścili muzykę a Kanye sobie chodzi dookoła. Żeby chociaż jesscze te kawałki się jakoś wybroniły
Nie wierzę w jakieś głupoty o złym dysku, no kurwa oni tam wszyscy byli od 3 dni, dodawali zdjęcia ze stadionu, studia urządzonego na potrzeby tego wydarzenia itp. i nikt nie sprawdził co będą grali?
W ogóle cały pomysł takiego listening party to cringe, puścili muzykę a Kanye sobie chodzi dookoła. Żeby chociaż jesscze te kawałki się jakoś wybroniły
Nie wierzę w jakieś głupoty o złym dysku, no kurwa oni tam wszyscy byli od 3 dni, dodawali zdjęcia ze stadionu, studia urządzonego na potrzeby tego wydarzenia itp. i nikt nie sprawdził co będą grali?
Kolejny artystyczny happening
dzieki krulu. Dobrze że spałem 
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
Z tego co tu słucham, to on tego nie ukończy nawet za miesiąc. To są jakieś odrzuty przecież
ja pierdole.
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
Z tego co tu słucham, to on tego nie ukończy nawet za miesiąc. To są jakieś odrzuty przecież
@instinkt od kogo ten cytat? W sumie wzięcie nie tego dysku co trzeba byłoby w stylu Kanye.