Kubańczyk
Re: Kubańczyk
@jajca Nie znam jakiegoś bortwicka( a to nie Ty?) gówno mnie on obchodzi tak samo jak i Twoja osoba i Twoje ciągłe wypisywanie o nim i daveyo, a budżetówka to akurat chyba Tobie dobrze znane pojęcie i jak Cie boli moja postać bo jak widać nie możesz tego przeżyć to zajmij się swoim chłopakiem lub kobietą, szukasz atencji tutaj i myślisz, że jesteś śmieszny z tymi nudnymi porównianiami do tych samych użytkowników.
@Yayo Dziękuję, schlebiasz mi, nie do końca się z tym zgodzę, ale po części trochę masz racji to prawda jestem wielbicielem harmonii oraz artyzmu i piękna muzyki, pozdro.
Eot.
@Yayo Dziękuję, schlebiasz mi, nie do końca się z tym zgodzę, ale po części trochę masz racji to prawda jestem wielbicielem harmonii oraz artyzmu i piękna muzyki, pozdro.
Eot.
Przeprosi na Instastory (albo i nie) i tyle.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- stratemirat
230 w klapkach, co za debil nieskończony 
Jak dla mnie to może i 500 w klapkach jechać, bardziej mnie wkurwia kręcenie story jadąc autem, za to bym odbierał prawko.
Czyli klasyczny farmazoniarz Kubańczyk, że to coś ma swoich fanów to ja pierdolę.
- benzoabuser
- Zbanowany
Przyspieszańczyk
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
On ma przecież tylu fanów co Ola ex 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
kroldzielnicy
A co ma mowic? Ma się przyznac do tej prędkości? Chuj w dupe śpiewakowi, ze to zwykła parowa jest i szuka taniej sensacji
- yungXpaproch
piernikowyskoczek pisze: ↑15 cze 2021, 21:06 taki SiNi to ma dobrze, co chwilę wychodzi fenomenalna dla niego muzyka, Kubańczyki, White'y, Białasy, Deyse, zazdroszczę
- Moltisanti
Przeciez jest dokładnie odwrotnie i to ten ochroniarz kruszwila szuka taniej sensacji wrzucając takie zdjęcie. Swoją drogą co trzeba mieć w głowie, zeby pokazać setkom tysięcy ludzi zdjęcie na którym łamie się prawokroldzielnicy pisze: ↑20 lip 2021, 0:33 A co ma mowic? Ma się przyznac do tej prędkości? Chuj w dupe śpiewakowi, ze to zwykła parowa jest i szuka taniej sensacji
- benzoabuser
- Zbanowany
raczej ten debil rogańczyk szuka atencji przy okazji łamiąc prawo
kroldzielnicy pisze: ↑20 lip 2021, 0:33 A co ma mowic? Ma się przyznac do tej prędkości? Chuj w dupe śpiewakowi, ze to zwykła parowa jest i szuka taniej sensacji
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Widać, że Ci jeszcze żaden kubańczyk nie rozpierdolil nikogo z rodziny na pasach jadac 300km/h, może jak to się nareszcie stanie to zmienisz trochę optykękroldzielnicy pisze: ↑20 lip 2021, 0:33 A co ma mowic? Ma się przyznac do tej prędkości? Chuj w dupe śpiewakowi, ze to zwykła parowa jest i szuka taniej sensacji
- marco_pantani
elegancko, że go przykablowali
kto jest większym dzbanem pl rapu w 2021 roku
Sobel czy Kubańczyk
kto jest większym dzbanem pl rapu w 2021 roku
Sobel czy Kubańczyk
zwracam honor
- marco_pantani
@Jose ale kubańczyk też nie chciał zabić
przecież jechał 130 na godzinę a to zdjęcie to fotomontaż, dwójkę dorobili z przodu
przecież jechał 130 na godzinę a to zdjęcie to fotomontaż, dwójkę dorobili z przodu
zwracam honor
Kubanczyk to jest jednak człowiek renesansu. Raper, fighter, ochroniarz, rogacz, i jeszcze mistrz Photoshopa. Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczy