Sentino - King Sento (2021)
-
ksiazenieporzadek
Re: Sentino - King Sento (15.07.2021) [Zapowiedź]
@Sialala wypowiedz się nt. jakości kawałków sentino słuchanych na sprzęcie za 20k zł
-
ksiazenieporzadek
a bez kitu, popierdoliłem
Wystarczy sprzet za kilkaset Euro zeby uslyszec, ze 3 ostatnie Tracki odstaja pod wzgledem masteringu, sa bardziej ciche. O co wy sie do chuja klocicie?
Z kolei "Ciroc", "Trucizna", "R2K" sa jakby z innego, spojnego ze soba projektu, najbardziej glosne, reszta to Sebkowa sredniawka pod wzgledem jakosci.
Teka: Czas odejsc. Lub zaloz sobie tu Konto i sie wypowiedz.
Najprosciej zrzucic wszystko na tego co robil Mix/Master, ale podobno sam Sebek lubi takie brzmienie jakie jest, wiec co tu wiecej dodawac... Szkoda.
Jeszcze jedno: Dobry sprzet nie sprawi, ze muzyka bedzie w lepszej Qualität, tylko jeszcze bardziej wyciagnie niedociagniecia.
Ja "Fenix" slucham bez Equalizer zeby w ogole dalo sie tego albumu sluchac bo Eq na Bass sprawia, ze nic nie slychac, gdzie w zamiarze paradoksalnie to wlasnie miala byc plyta bassowa.
Czy ja zawsze musze tlumaczyc wam swiat, moi mili?
Z kolei "Ciroc", "Trucizna", "R2K" sa jakby z innego, spojnego ze soba projektu, najbardziej glosne, reszta to Sebkowa sredniawka pod wzgledem jakosci.
Teka: Czas odejsc. Lub zaloz sobie tu Konto i sie wypowiedz.
Najprosciej zrzucic wszystko na tego co robil Mix/Master, ale podobno sam Sebek lubi takie brzmienie jakie jest, wiec co tu wiecej dodawac... Szkoda.
Jeszcze jedno: Dobry sprzet nie sprawi, ze muzyka bedzie w lepszej Qualität, tylko jeszcze bardziej wyciagnie niedociagniecia.
Ja "Fenix" slucham bez Equalizer zeby w ogole dalo sie tego albumu sluchac bo Eq na Bass sprawia, ze nic nie slychac, gdzie w zamiarze paradoksalnie to wlasnie miala byc plyta bassowa.
Czy ja zawsze musze tlumaczyc wam swiat, moi mili?
-
PerrierLaPadite
@Bryan "ale podobno sam Sebek lubi takie brzmienie jakie jest" - nie spodziewaj się szczerej odpowiedzi od gościa który co drugą wypowiedź przeczy poprzedniej wypowiedzi.
@ksiazenieporzadek : Tutaj bardziej bym wolał spytać Pakola (tak, tego od Bonusa) który ma jedną z większych kolekcji płyt w Polsce, wyciszone pomieszczenie tylko do słuchania płyt, a jak ostatnio wrzucał na instastory jakieś zdjęcia kabli które sobie kupił do wzmacniacza, to aż sprawdziłem - kabel za 26 tysięcy
@ksiazenieporzadek : Tutaj bardziej bym wolał spytać Pakola (tak, tego od Bonusa) który ma jedną z większych kolekcji płyt w Polsce, wyciszone pomieszczenie tylko do słuchania płyt, a jak ostatnio wrzucał na instastory jakieś zdjęcia kabli które sobie kupił do wzmacniacza, to aż sprawdziłem - kabel za 26 tysięcy
ja polecam po prostu sluchac muzyki i czerpac z niej radosc ale widze ze tu kazdy ma bardzo czule uszko na niedociagniecia i slucha na sprzecie za 20k$$$
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
PerrierLaPadite
@Jaayu : No to powiedz proszę opinię : którą wersję Algeciras byś dał do radia? Poprzednią czy tą z płyty?
-
ksiazenieporzadek
problem jest w tym, że na zwykłym sprzęcie to chujowo brzmi
no ale to już od dawna wiadomo, że niektórzy z tego tematu są na poziomie takiego psychofaństwa, że nawet jakby sentino im nasrał do ryja to by sie cieszyli
no ale to już od dawna wiadomo, że niektórzy z tego tematu są na poziomie takiego psychofaństwa, że nawet jakby sentino im nasrał do ryja to by sie cieszyli
@PerrierLaPadite Tak tlumaczyl swiat @smirnoff.
algeciras zjebal to nie ulega watpliwosci, rozkurwia mnie tez to rio, ze nie chcialo sie poprawic tam brzmienia
no ale reszta utworow przeciez brzmi okej, ja sie dobrze bawie i no
ale to moze ja mam spaczony gust bo kurwa przyzwyczailem sie do sluchania jakichs leakow albo remasterow od czarnuchow
no ale reszta utworow przeciez brzmi okej, ja sie dobrze bawie i no
ale to moze ja mam spaczony gust bo kurwa przyzwyczailem sie do sluchania jakichs leakow albo remasterow od czarnuchow
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
tyle plyt ma ten pakol a jednej co ukradl nie chce oddac...
do tego kupilby kabel za 25k a nie 26k to tez moglby dlug za kurwy uregulowac
do tego kupilby kabel za 25k a nie 26k to tez moglby dlug za kurwy uregulowac
Ostatnio zmieniony 16 lip 2021, 13:48 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzien premiery, cieszmy sie zamiast narzekac.
Jeszcze kilka lat temu mozna bylo pomarzyc o jakims nowym albumie od Sebka, a szczegolnie bez wackow na featach.
Troche usmiechu i przymknijmy oko na naszego artyste, tak jak z reszta to zawsze czynimy ; )
Jeszcze kilka lat temu mozna bylo pomarzyc o jakims nowym albumie od Sebka, a szczegolnie bez wackow na featach.
Troche usmiechu i przymknijmy oko na naszego artyste, tak jak z reszta to zawsze czynimy ; )
-
ksiazenieporzadek
-
PerrierLaPadite
Mnie w ogóle ciekawi ta postać. Kto to kurwa jest, co on z tego ma i o co chodzi
Liczyłem na jakąś merytoryczną odp, ale to w końcu ślizgawka
edit: 14:00 --> odpalcie sobie słuchawki na max, najpierw włączcie "Rio" a potem "La Linea" (w tej samej głośności) - słychać różnicę?
Nie wiem, nie słuchałem snippetow z YT, mam kilka leakow z tego albumu, nie mogę wrzucić sory. La Linea była sto razy lepsza i nie było tego podspiewywania po drugiej zwrotce, różowy pył też miał inny refren.marco_pantani pisze: ↑16 lip 2021, 11:05 pokaz linka bo wszyscy o tym pierdola a jak sluchalem godzine temu jakis snippet z youtuba to brzmialo to identycznie
Lepsze wrogiem dobrego, kolego.
PerrierLaPadite pisze: ↑16 lip 2021, 13:00Unikalnych słuchaczy? Czy 200k odtworzeń?
Unikalnych słuchaczy. Odtworzenia z danego miesiąca chyba nie do sprawdzenia przez użytkowników.
- SentoAlainDelon
@Jose

Czyli około 3 miliony miesięcznie przy 200k słuchaczy.

Czyli około 3 miliony miesięcznie przy 200k słuchaczy.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2021, 14:47 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PerrierLaPadite
To akurat prawdaPerrierLaPadite pisze: ↑16 lip 2021, 13:58 Coś jak Kobik i gwałt na nim przez jego kolegów w klubie Prozak 2.0 (pewnej ciepłej letniej nocy, byli w mefedronowym cugu)