no fajnie ale sprawdź wyświetlenia jego ostatnich numerów bo Some, Egzotyke albo RP to ja też czasem zarzucę na głośnik i jestem w tym 1,3 mln
Benz-Dealer to numer hypowany od 2 lat to wiadomo ze nabije trochę wyświetleń
to może tylko moje odczucia bo ja nie mam wgl parcia na sprawdzanie jego nowości tak jak w przypadku Egzotyki albo RP, wydaje mi się że teraz mata jest tym kim był quebonafide podczas premiery egzotyki
>exciting visual journey through world adorned with luxury and abundance.
>nagraj jeżdżenie autkiem po mieście nocą i odtwórz scenę z innego filmu xD
Zawiodłem się, to mógłby być równie dobrze klip Palucha. Motyw z płonącym Quebo ładny. Czuję, że to będzie jeden z tych numerów o którym wszyscy zapomną po miesiącu, a po 3 latach to zdziwienie kiedy się na niego natrafi, że o kurde nie znałem tego wcześniej.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Podbijam @DeDoK miałem podobnie. Odpaliłem snippet ze Spotify akurat z wejścia Quebo i myślę - ogień, a potem odpaliłem całość, a tam jakiś flakowaty raperzyna z USA i marny klip
Co nie zmienia faktu, że Quebo dobrze dał