Quebonafide
- manymanecki
Re: Quebonafide
obejrzałem raz i starczy xd
- con shonery
- Moderator
podbijam propsy dla klipu, fajnie nawiązuje do Przekrętu, muzycznie zupełnie nie moja bajka
bit mnie wkurwia, ale to kwestia gustu
nie rozumiem czemu w polsce raperzy dalej jaraja sie zagranicznymi srednio znanymi raperami i pchaja ich na kawalki. quebo tez srednia zwrota, ale klip fajny
nie rozumiem czemu w polsce raperzy dalej jaraja sie zagranicznymi srednio znanymi raperami i pchaja ich na kawalki. quebo tez srednia zwrota, ale klip fajny
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
raczej nie będę do tego numeru wracał, ale trzeba oddać Quebo, że kurewsko imponujące jest to co robi i jak robi, nawet w oderwaniu od oceny samej muzyki
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Bo se zrobił jeden numer z tym gościem? Wymień mi te przykłady zagranicznych, średnio znanych raperów branych na płyty. Tak z 5-10 przykładów.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
W opisie link do strony Psychorelations.pl, aktualnie 7%, czy dobrze rozumiem, że to oznacza wspólny album?
Kocham, pozdrawiam
Dla mnie bomba ten kawalek
jak tam @oyama zyjesz czy na zawal padles???
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- nihil Novi
Raczej nie. IMO to będzie solowa płyta Que z zagranicznymi featami, sama nazwa poniekąd to sugeruje. Zreszta Quebo już napisał, że lada moment wjeżdża track z Elvisem Romeo.
Sensei życia
- MyEvenement
obrazek spoko, numer taki se, jest bo jest. quebo od dluzszego czasu nie robi nic co by wywołało efekt wow u mnie
Jeśli tak to nie tylko z zagranicznymi myślę, na pewno jest też już nagrany numer z B. Królemnihil Novi pisze: ↑13 lip 2021, 14:05Raczej nie. IMO to będzie solowa płyta Que z zagranicznymi featami, sama nazwa poniekąd to sugeruje. Zreszta Quebo już napisał, że lada moment wjeżdża track z Elvisem Romeo.
Kocham, pozdrawiam
-
impertynencki
Który moment z tego był na snippecie, bo nie zdążyłem przed usunięciem? A w sumie jakoś nie siadło.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
- yungXpaproch
w sumie to
, tylko bit spoko
- krakowski łotr
zerowy repeat value
- krakowski łotr
mi się wydaję że hype na quebonafide już dawno minął a robienie z zagranicznych featów w 2021 roku głownej karty przetargowej nowego albumu to 
Ale nuda XD Beka z tych co się tak spuszczali nad tym numerem od lat. Ciekawe czy Juicy J wie o samplach 
Zerowy repeat value. Teledysk z początku wygląda jak reklama, a nim nie jest

Zerowy repeat value. Teledysk z początku wygląda jak reklama, a nim nie jest
Bit i klip fajne, ale zwrotki takie meh
Drugi raz nie puszczę
Drugi raz nie puszczę
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia