Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Od dzisiaj mówię wszystkim "Buongiorno", nie wiedziałem, że tylu włochów u mnie na osiedlu mieszka.
A tak serio dobrze, że wygrali, moi starzy kibicowali angolom, tylko dlatego, że dają im zajebiste siano, ale już leżą najebani i nawet ja mówiąc im wynik spotkania, dalej chrapią
A tak serio dobrze, że wygrali, moi starzy kibicowali angolom, tylko dlatego, że dają im zajebiste siano, ale już leżą najebani i nawet ja mówiąc im wynik spotkania, dalej chrapią
Piękny Southgate zjebal euro 1996 teraz zjebal jeszcze bardziej

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
UlicaRzadzi
United przyłożyło swoje 5 groszy do sukcesu Włochów, GGMU.
-
ksiazenieporzadek
Antyfutbol wyjaśniony został
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Oby Anglicy nigdy nic nie wyhrali

Z JEDNEGO Z CHUJOWSZYCH FINAŁÓW IMPREZ W JEDEN Z NAJLEPSZYCH W PÓŁ GODZINY TAK O
Kurwa nie miałem pojęcia że w stolicy jest tylu makaroni ale zazdroszczę im teraz w chuj forzaaa
Kurwa nie miałem pojęcia że w stolicy jest tylu makaroni ale zazdroszczę im teraz w chuj forzaaa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Foden kontuzja, nie był na ławce
Kejn nigdy nic nie wygra
Ostatnio zmieniony 12 lip 2021, 0:11 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze medale ściągają, co za dzbany xD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
spinazzola wielki
dla cb za ten turniej fratello
Harry Maguire tylko jego mi szkoda, prawilny słowiański przykuc zaprezentował
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Aha to cofam Fodena. Ale i tak. Może nawet Rashford by więcej zrobił przez całą dogrywkę niż zmęczony Kane.
-
ksiazenieporzadek
Co tak ucichło Wembley