Sentino
-
PerrierLaPadite
Re: Sentino
No bo jest spalony w Berlinie i Warszawie, więc postanowił robić karierę z Hiszpanii. Plus oczywiście ciemne interesy na miliony euro
też wolałbym siedzieć na południu słonecznej Hiszpanii, aniżeli w Berlinie czy w Warszawie, co wy w ogóle rozkminiacie 
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- SentoAlainDelon
@PerrierLaPadite
Spalony w Warszawie przez malika?
Spalony w Berlinie przez flera?
Chyba sami nie wierzycie że którykolwiek z raperów może dać ZAKAZ? W Wwa już go nic nie trzymało po odejściu z Gm2l, a w Berlinie dalej ma mieszkanie. Docelowo z Hiszpanii ma się przeprowadzić do Chile lub Dubaju
Spalony w Warszawie przez malika?
Chyba sami nie wierzycie że którykolwiek z raperów może dać ZAKAZ? W Wwa już go nic nie trzymało po odejściu z Gm2l, a w Berlinie dalej ma mieszkanie. Docelowo z Hiszpanii ma się przeprowadzić do Chile lub Dubaju
A właśnie, ja mam takie pytanie. O co chodzi z tymi zakazami? To Malik od tak może sobie rządzić kto może "tańczyć" w WWA? On ma jakieś mocne znajomości? O co tu chodzi?
Chyba już wolę swojską pato, przynajmniej jest komiczna. Ta cała otoczka "gangsterska" wokół nowej szkoły to taki rak jest xd
Chyba już wolę swojską pato, przynajmniej jest komiczna. Ta cała otoczka "gangsterska" wokół nowej szkoły to taki rak jest xd
-
ksiazenieporzadek
Normalnie, młody dziadek kiedyś zakazał belmondo koncertu w Łodzi i belmondo nie zagrał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Oczywiście, ze każdy mieszkaniec Hiszpanii, Chile czy Dubaju skrycie marzy o życiu w potężnej Polsce, kraju o pkb per capita niższym niż Litwa, kraju ze wspaniała pogoda i uśmiechniętymi życzliwymi ludźmi
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
ja chcę tylko powiedzieć że najebany pierwszy raz wleciało mi na plejke ZL2 i ja pierdolę jelcz nie był gotowy na taki rozpierdol

na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- marco_pantani
No to trochę dziwne że gościu nagrywa po polsku i siedzi cały czas w Hiszpanii xd
Ale jego sprawa
Mnie trochę dziwiło bo przecież długo był w Polsce
zwracam honor
-
ksiazenieporzadek
Tata daje siano na życie w Hiszpanii to proste ze tam żyje
A coś w tym złego ze tata go zatrudnił w swojej firmie? Głupio nie skorzystać z takiej okazji
dlaczego na forum panuje przekonanie, że sytuacja z filmiku to wina Malika? Skąd wiadomo, że Seba jakiejś krzywej akcji nie odwalił i mu się przekopa nie należała?
Bo przekopywanie naćpanego/pijanego/jedno i drugie typa wyciągając go w czterech (?) z lokalu i nagrywając całość to bardziej Rafonix szukający wąsatego wykopka z całą grupą napalonych typów, niż przekopa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nagrywanie takich akcji jest obrzydliwe, szczególnie przez byłego przyjaciela.
Mógł mu wpierdolić i tyle.
Mógł mu wpierdolić i tyle.
-
ksiazenieporzadek
Inna sprawa, że seba sobie zasłużył wtedy
- MyEvenement
Imo pewnie zasłużył, latało info gdzieś ze kosa machał najebany, ale nie zmienia to faktu, ze nagrywanie zioma jak dostał liścia i wrzucanie w neta to kurwstwo. Ale w sumie teraz widzę, ze kumpela była na jakimś festiwalu, gdzie była Malik, guzior, kabe, cała scena w tym paluch. Malik jest wyrachowany i wiedział ze Seba nie pozwoli mu rozwinąć skrzydeł wyzywając wszystkich itd. a w tym czasie Seba w chuj agresor w internecie i wojenki uskutecznial. A tak to nasłał na niego wujka, nagrał jakieś przypalowe rzeczy na Alvareza i kazał mu z połamanymi żebrami spierdalac do raichu
-
PerrierLaPadite
Swoją drogą ciekawe co tam u Wujka Aliego 
i właśnie dlatego jesteś tym kim jesteś
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- gods bidness
O kurwa ale Cię zabolało, że twój idol dostał przekopkę, że aż se wytłumaczyłeś, że potrzebował pomocy był niewinny i Malik kopał go za nic, bo Ty przecież WIESZ, że "on taki nie jest", jak zakochana dziewczyna.MyEvenement pisze: ↑10 lip 2021, 16:22 jakbym nie miał 3 dych na karku, w zyciu swojego nie widział i nie znał zza kulis polskiej rapsceny, a przede wszystkim był fanem malika to chyba bym jebał tego peta z góry na dół. gosc ziomkiem który mu pomaga rozkrecic kariere, zakładają label pod nazwa grono moich lojalnych ludzi a nastepnie goni totalnie zacpanego i wywroconego zyciowo czlowieka. Widziałem takich typkow jak seba na filmie nie raz w zyciu, nawet jakby fuczał do malika w tym spazmie narkotyczno alkoholowym to skoro jest to mój "lojalny człowiek" to w pierwszej kolejnosci pakuje go z ziomkami z ulicy zeby nie konczyl na wytrzezwiałce, dostaje lepe na otrzezwienie, a na trzezwo trzeba mu pomoc, bo gosc wyglada na ewidentnie potrzebujacego pomocy.
a ten nie dosc, ze kopie półżywego typa (gangsta) jeszcze kaze komus to nagrywac, odwraca sie od ciebie plecami bo wyczuwa, ze moze przejac twoj fanbase.
Co do samego Sentino, przykro mi sie na niego patrzy, bo serio jestem jego mozna to tak nazwac fanem ( co w moim wieku jest troche przypałowe ale chuj), ale po chuj on sie dalej do malika łasił na tych lajwach. Kurwa no trzeba mieć troche do siebie szacunku, a po takiej akcji niemieckiej to w pizdzie bym miał takiego człowieka. Sorry, że takie długie, ale nie znałem zza kulis tej akcji i coraz bardziej mnie utwierdza to w przekonaniu ze malik to zdradziecka szuja, której reki nie powinno sie podawac![]()
PS. bedogie proszący szlaufa by nie sprzedawała anusiaka bo sam sie tam chciał pchać![]()
Edit: dobra, przeczytałem resztę wpisów i widzę, że to nie jest żaden wyjątek, bo zebrało się jak zwykle grono obrońców nieskalanego Alvareza, którego "bili w pięciu" (jakoś tego nie widać, w ogóle nie widać, żeby go bili, ze trzy kopy może dostał i tyle, wy chyba nie wiecie, co to jest wpierdol), a on "miał wtedy kłopoty życiowe, ćpał i był na skraju", bo normalnie to jest Don Vito Corleone, co zabija mrugnięciem, nerwy z żelaza, psychika z tytanu i zawsze kieruje się kodeksem ulicy i honoru jak uliczny samuraj, latynoski Sicario. Ale wierzę, że ta gimnastyka umysłowa poprawia samopoczucie, że typ jest taką pizdą, że nawet własna ekipa go gnębi jak stado wilków samca omega ze stada.
A spalony tu i tam, jest nie w tym sensie, że jak wyjdzie z dziupli w Warszawie to podjedzie czarny jeep i go podziurawią przez okno z uzi, tylko dlatego jest spalony, że ma łatkę jaką ma, nikt go tam nie traktuje poważnie, nikt z nim interesu nie zrobi, nikt go przed liściem na ryj od jakiegoś obserwatora nie obroni, więc po chuj ma tam siedzieć.