Sentino
Re: Sentino
[mention]smirnoff[/mention], pojawi się "Gdzieś Indziej"? imo większy sztos niż Tabu
Coś chyba Stepy blokują, bo tamten upload niepubliczny i wjechał kolejny, nowy wrzut, chyba że chodzi o wycięcie patronatów z klipu.
Do dzisiaj nie rozumiem czemu na ten numer był taki hejt, piękny letniaczek
Też nie kumam. Dla mnie to jest definicja letniaczka - bez przypału, bez tryhardu - po prostu luźny kawałeczek z fantastycznym wajbem
A takie "Eldorado" już trąci hujem mocno, nie potrafię się do tego dobrze bawić
A takie "Eldorado" już trąci hujem mocno, nie potrafię się do tego dobrze bawić
chcecie się poczuć jak Seba? https://pro-skippers.com/pl/czartery/ka ... BqlU-DBdcs
Może nie widzieliście więc wrzucam
na oryginalnym bicie ze snippetu
na oryginalnym bicie ze snippetu
To był mój błąd. Teraz finalna wersja i najlepsza jakość. https://youtu.be/-wYG484g2kQ Premiera „Nowe Bloki” w piątek o 20:00.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Przecież jak zwrotka się zaczyna od "Mówię typom wprost, że dla mnie są kurwami" to jest to definicja przypału
I jeszcze te akcenty poprzesuwane...
Refren jest godlike i co do tego nie ma dyskusji, ale żeby to był letniaczek 10/10 zwrotki musiałyby być lżejsze, o jakichś jachtach, szampanach i dziewczynach a nie historie z życia Słowika
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
przecież cała beka i kończenie kariery sentino po tym kawałku spadły na niego przez ten krindżowy refren a nie zwroty
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
na deezerze są już nowe bloki. niestety kawałek wygląda tak jakby nie był do końca gotowy, co wpływa mocno na odbiór tego numeru 
co w tym jest spoko? przecież wokal totalnie kurwa się nie zgrywa
kurwa numer z potencjałem fajnie nawinięte ten mosad i senti, ale siara wrzucać takie niedoróbki
liczę, że ta wersja o 20 będzie lepsza
[mention]smirnoff[/mention] masz stały kontakt z Sebkiem czy na własną rękę to wrzucasz wszystko?
w każdym razie dziękoowa i trzymam kciuki, że uda się to dopiąć, żeby ZL3 wyszło
[mention]smirnoff[/mention] masz stały kontakt z Sebkiem czy na własną rękę to wrzucasz wszystko?
w każdym razie dziękoowa i trzymam kciuki, że uda się to dopiąć, żeby ZL3 wyszło
MOB
Mosad x Sentino - Nowe Bloki
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Ten kto odpowiadał za mix, ale jest najgorszy 
E: Nie wiem czy Sebek przyjął kwit za tę zwrotę, ale jest jakaś średnia, nawet słaba jak na Sentiego
E: Nie wiem czy Sebek przyjął kwit za tę zwrotę, ale jest jakaś średnia, nawet słaba jak na Sentiego
Ostatnio zmieniony 19 lip 2019, 20:08 przez Sined, łącznie zmieniany 2 razy.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo