Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
joey

Re: Sentino

Post autor: joey »

jajca pisze: 10 lip 2021, 14:52 bo przecież nie pójdzie ona do pracy zarobkowej

ale pomaga pieskom
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

ja trochę średnio ogarniam temat, ta wiadomość z fejsa jest nowa i jest komentarzem Seby na wyciek dłuższej wersji nagrania, dobrze rozumiem?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Wiadomość jest z 2019 podobno.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Spadło z rowerka. Zapisal ktoś?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Co spadło z rowerka?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

to nagranie
Awatar użytkownika
marcoly

Post autor: marcoly »

Film spadł z tiktoka, reupload
Spoiler
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

"masz to nagrane?" :what:
uważaj na plecy, bo zabije cię twój brat...
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

jakbym nie miał 3 dych na karku, w zyciu swojego nie widział i nie znał zza kulis polskiej rapsceny, a przede wszystkim był fanem malika to chyba bym jebał tego peta z góry na dół. gosc ziomkiem który mu pomaga rozkrecic kariere, zakładają label pod nazwa grono moich lojalnych ludzi a nastepnie goni totalnie zacpanego i wywroconego zyciowo czlowieka. Widziałem takich typkow jak seba na filmie nie raz w zyciu, nawet jakby fuczał do malika w tym spazmie narkotyczno alkoholowym to skoro jest to mój "lojalny człowiek" to w pierwszej kolejnosci pakuje go z ziomkami z ulicy zeby nie konczyl na wytrzezwiałce, dostaje lepe na otrzezwienie, a na trzezwo trzeba mu pomoc, bo gosc wyglada na ewidentnie potrzebujacego pomocy.
a ten nie dosc, ze kopie półżywego typa (gangsta :lol: ) jeszcze kaze komus to nagrywac, odwraca sie od ciebie plecami bo wyczuwa, ze moze przejac twoj fanbase.
Co do samego Sentino, przykro mi sie na niego patrzy, bo serio jestem jego mozna to tak nazwac fanem ( co w moim wieku jest troche przypałowe ale chuj), ale po chuj on sie dalej do malika łasił na tych lajwach. Kurwa no trzeba mieć troche do siebie szacunku, a po takiej akcji niemieckiej to w pizdzie bym miał takiego człowieka. Sorry, że takie długie, ale nie znałem zza kulis tej akcji i coraz bardziej mnie utwierdza to w przekonaniu ze malik to zdradziecka szuja, której reki nie powinno sie podawac :dunno:

PS. bedogie proszący szlaufa by nie sprzedawała anusiaka bo sam sie tam chciał pchać :bowdown:
moxxi

Post autor: moxxi »

Bedogie styl hustler, proste, mówi tak jak ma być i elo 0 beki za to props
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
nerka

Post autor: nerka »

ale bym obejrzal walke sentino-malik w oktagonie

na noże
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

MyEvenement pisze: 10 lip 2021, 16:22 skoro jest to mój "lojalny człowiek" to w pierwszej kolejnosci pakuje go z ziomkami z ulicy zeby nie konczyl na wytrzezwiałce, dostaje lepe na otrzezwienie, a na trzezwo trzeba mu pomoc, bo gosc wyglada na ewidentnie potrzebujacego pomocy.
eh, to już totalnie pokazuje jakie to środowisko hip hopowe jest kurwa MARNE,
taki śmieszny Cypis i Fazi - którzy mieli tam różne relacje między sobą, kiedy ten drugi pierdolił głupoty naćpany do internetu i narobił szumu to mu cały ten Cypis podał rękę i zabrać na odwyk bo widział że chłop jedzie na zderzenie ze ścianą.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Malik to ten ziomek, co groził typkom ze Szczecina a potem się płaszczył przed jakimś sage? Kalkulator jak paluch, jedyny z którym odważył się iść na konfrontacje to wujek samo zło (bo niedożywiony i bez zasięgów)
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

i diox jeszcze
moxxi

jajca pisze: 10 lip 2021, 17:56 Malik to ten ziomek, co groził typkom ze Szczecina a potem się płaszczył przed jakimś sage? Kalkulator jak paluch, jedyny z którym odważył się iść na konfrontacje to wujek samo zło (bo niedożywiony i bez zasięgów)
To był Sentino :dunno:
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

sentino groził, a malik miał koncert i piony zbijał

no ale byli w jednej ekipie, więc trochę nieciekawa akcja imo
moxxi

No ktoś musiał ogarniać sytuacje po zaczepkach i groźbach Sebastiana Enrike będącego w sztosie

w sumie
dbnpk

Post autor: dbnpk »

Drogi misiu malisiu, skoro zebrało się na wspominki to może wspomnisz swoją wizytę w Poznaniu i opowiesz jak w obliczu spotkania z Decksem zrezygnowałeś z pewnych zaplanowanych atrakcji, a Diho wykrzykiwał coś o tym, że jak coś od Was chcą to mają dzwonić do waszego menago?
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

dbnpk pisze: 10 lip 2021, 18:25 Drogi misiu malisiu, skoro zebrało się na wspominki to może wspomnisz swoją wizytę w Poznaniu i opowiesz jak w obliczu spotkania z Decksem zrezygnowałeś z pewnych zaplanowanych atrakcji, a Diho wykrzykiwał coś o tym, że jak coś od Was chcą to mają dzwonić do waszego menago?
chuja tam, ulica i klipy z gansterami, jak cie ktoś wkurwia to rozjeb mu łeb
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

dbnpk pisze: 10 lip 2021, 18:25 Drogi misiu malisiu, skoro zebrało się na wspominki to może wspomnisz swoją wizytę w Poznaniu i opowiesz jak w obliczu spotkania z Decksem zrezygnowałeś z pewnych zaplanowanych atrakcji, a Diho wykrzykiwał coś o tym, że jak coś od Was chcą to mają dzwonić do waszego menago?
Rozwin, bo zaciekawiłeś mnie tematem kurewsko. Daje Malikowi jakies 8 sekund na ulicy z Dareczkiem 1vs1
ODPOWIEDZ