Lubię tą ekipę, a singiel świetnie brzmi. Poprzednie płyty średnio mi siadły, pierwsza za bardzo się zlewała. Ale nie powiem, zostałam zmotywowana do sprawdzenia nowego materiału Prawdziwy rap z jajami!
Kosi u siebie pisał, że to luźna traczyna. nie mniej kolejne Jetlagz będzie na pewno i czekanko oczywiście na wszystko od najlepszych raperów z JWP/BC.
Łajzol >>> Kosi > Ero > Siwers, z trzy lata temu bym bez zastanowienia wyżej postawił Erosa, ale trochę gorsza forma ostatnio, a Kosi zrobił bardzo imponujący rozwój muzycznie. Siwers też props oczywiście, po prostu zawsze mi najmniej siedział z całej grupy.
btw nowy singiel całkiem spoko, banger pod koncerty
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
@LukeMike Przeczytaj sobie kilka razy raz swój post i może wtedy zrozumiesz, że osobą z uwstecznioną mentalnością podstawówki oraz ograniczoną percepcją jesteś Ty.
Bardzo mi się podoba ten kawałek, co prawda intro Łajzola (przed refrenem, przed przyśpieszeniami) troche mi nie siedzi, ale generalnie na plus całość. Kosi jest w kurewsko potężnej formie od bardzo dawna moim zdaniem.
Mam nadzieje, że Jetlagz 3 kiedykolwiek się ukaże.