Sentino - King Sento (2021)
- SentoAlainDelon
Re: Sentino - King Sento (15.07.2021) [Zapowiedź]
Od Blachy nie da się nic podjebać, to już na samym starcie jest podjebane z zachodu.
Akurat w tym przypadku Blacha i Mig wypadają o niebo lepiej niż Pento z każdym numerem album zapowiada się coraz bardziej mizernie.
Siada mi ten numer ale brakuje mi lekkiego pierdolnięcia, więc na zajawce dorobiłem perke i 808
myślę, że taki remix by siadł bardziej tym nieprzekonanym
https://www.instagram.com/p/CRFJasHjSy3 ... =copy_link
Kończyć go?
Kończyć go?
No offence, ale nie podchodzą mi te Twoje aranżacje jakby brakowało w nich trochę życia i jakieś takiej magicznej surowości z ikrą - brzmi to na pewno lepiej niż ta pierwsza gniotowata wersja.
Luz, to jest po prostu szybka robota w 15 minut - chciałem zobaczyć jakby to brzmiało z jakąkolwiek perką (bo w oryginale jej brak) i teraz wg mnie jest troszkę lepiej - może to dokończę, wtedy dopracuje bardziej całość.
potwierdzam przy tatuazyku takie samo pierdolenie było, za parę lat będziecie w jednym rzędzie z innymi klasykami od sebka stawiać
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
sento raczej chcial ukluc lekka ballade, ktora moze poleciec w radiu, a nie opierac calosci na ciezkim basie, ktory tu imo pasuje jak piesc do nosacrooger15 pisze: ↑09 lip 2021, 6:17 Siada mi ten numer ale brakuje mi lekkiego pierdolnięcia, więc na zajawce dorobiłem perke i 808myślę, że taki remix by siadł bardziej tym nieprzekonanym
![]()
Kończyć go?![]()
no nie no ja rozumiem, ze ten utwor to nie do konca to czego oczekiwali ludziska po sebastianie, niemniej porownywanie kurwa blachy do krola sento
zaraz napisze jeden z drugim ze koldi robi lepszy drill niz plyta fenix xd albo ze kaz balagane najlepiej spiewane refreny w rapie
zaraz napisze jeden z drugim ze koldi robi lepszy drill niz plyta fenix xd albo ze kaz balagane najlepiej spiewane refreny w rapie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
ksiazenieporzadek
Wiem, że takie było założenie - nawet ludzie z CrackHouse o tym wspominali na ostatnich relacjach. Nie podważam oryginalnej wersji, chciałem tylko zobaczyć jak by to brzmiało z typową perką i wg mnie wyszło ok, to tylko remixnerka pisze: ↑09 lip 2021, 10:09sento raczej chcial ukluc lekka ballade, ktora moze poleciec w radiu, a nie opierac calosci na ciezkim basie, ktory tu imo pasuje jak piesc do nosacrooger15 pisze: ↑09 lip 2021, 6:17 Siada mi ten numer ale brakuje mi lekkiego pierdolnięcia, więc na zajawce dorobiłem perke i 808myślę, że taki remix by siadł bardziej tym nieprzekonanym
![]()
Kończyć go?![]()
@Jose Tez cie kocham, mordo.
Track bylby przyjemny gdyby nie zenujacy Tag od Crackhouse na poczatku, ktory nawet wpierdala sie w glos Sebka, bardzo mnie to razi, no i ogolnie brak miejsca na oddech, muzyke, wszystko jest upchane co do sekundy. Nie wiem po co bo kawalek przez to zamiast byc lekkim, jak domyslam sie mial byc w zalozeniu, sprawia wrazenie jakby Sebek spieszyl sie na Taxi i musial szybko skonczyc go nagrywac.
Track bylby przyjemny gdyby nie zenujacy Tag od Crackhouse na poczatku, ktory nawet wpierdala sie w glos Sebka, bardzo mnie to razi, no i ogolnie brak miejsca na oddech, muzyke, wszystko jest upchane co do sekundy. Nie wiem po co bo kawalek przez to zamiast byc lekkim, jak domyslam sie mial byc w zalozeniu, sprawia wrazenie jakby Sebek spieszyl sie na Taxi i musial szybko skonczyc go nagrywac.
- SentoAlainDelon
@Bryan
To samo zauważyłemSentoAlainDelon pisze: ↑08 lip 2021, 21:47 Po kilkunastu odsłuchach zrozumiałem co mi nie pasuje w tym utworze. Za wcześnie refren wchodzi po 1 i 2 zwrotce, aż prosi się o dłuższą pauzę/przeciągniecie jakieś 3 sekundy. Ktoś ma podobne spostrzeżenia?
Chujowa ta kokaina. To przeciąganie końcówek xDDD . Tylko dihopolo.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Świat się kończy.... ślizgawka krytykuje Sentino :o
Dla mnie nawet ok, całkiem melodyjny popo-rap ad. 2021
Gdyby to miało opakowanie na poziomie takiego White 2115 to by było tam z 20 milionów wyświetleń
Wskoczyło na kartę na czasie
Dla mnie nawet ok, całkiem melodyjny popo-rap ad. 2021
Gdyby to miało opakowanie na poziomie takiego White 2115 to by było tam z 20 milionów wyświetleń
Wskoczyło na kartę na czasie
Ostatnio zmieniony 09 lip 2021, 12:42 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
- scam_sakawa
Ślizgawka dorasta w końcu. 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
wielkie pozdro dla forumowych wizjonerow, ktorzy hejtowali laika czy sentino zanim to bylo modne
tylko czy laik dorobil sie fanbejsu zlozonego z 19-letnich mackow zapetlajacych jego kawalki na kilku urzadzeniach zeby sie udalo wbic na 50 miejsce karty na czasie
- Bryx Fenrir
Dobry kawałek jesli chodzi o Kokaine, czekałem na współpracę Sentiego z CH i się nie zawiodłem