Jakieś casualowe adidasy, skoro masz 194cm to i rozmiar buta masz duży, więc nie wiem co w tym dziwnego.
Jak do koszuli to tylko coś takiego, a nie jakieś new balance czy najki jak gimbus.
Deyker pisze: ↑07 lip 2021, 22:02
Dodam, że mam 194 wzrostu, więc buty typu adidas samba chyba też odpadają, bo wydaje mi się, że taki wielki chłop będzie w tego typu butach głupkowato wyglądał. Z góry dzięki, piona mordy
Mam rozumieć, że jak ubierasz garnitur to też ubierasz masywne sneakersy?
@Deyker jesli szukasz bialych, to moze klasyczne airforce1 lub stan smith od adasia? Ewentualnie cortezy
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
no dlatego jestem podejrzliwy, bo oprócz tego to mają pełne rozmiarówki modeli, które trudno ogarnąć w innych miejscach, także chyba nie są do końca uczciwi
ale na zalando znalazlem co chciałem wiec git Pozdro dla was
tragiedia z tym jest na allegro, ostatnio kupilem telefon, ktory okazal sie podjebka, sprzedawala firma, a w komentarzach zero negatywow, tylko sami zadowoloni klieci
Jakie buty nosicie w jesienna pogodę? (deszcze, ulewy, kałuże)
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie