boję się tak jak Ty zakładówksiazenieporzadek pisze: ↑08 lip 2021, 11:35To zagłosuj czy boisz się być pierwszym co da na Anglię
Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
IT’S COMING HOME

Jestem ciekaw czy Anglicy zaśpiewają
Three Lions (Football's Coming Home) (Official Video)
Three Lions (Football's Coming Home) (Official Video)
Spoiler
rozwieję twoją ciekawość: spiewaja to przed kazdym meczem, w trakcie i po
Spoiler
liczę na powtórkę z historii sprzed 5 lat (i w sumie 17 lat też) i łzy gospodarzy po niespodziewanym 1:0 i bramce po pierdolnięciu wyszydzanego i odsądzanego od czci i wiary Ciro Immobile
a w ogóle z tą piosenką Lightning Seeds to jak byłem dzieciakiem i nie za dobrze jeszcze znałem angielski, to myślałem, że to jest bardzo prześmiewczo-ironiczny numer i oni targają ze swojej reprezentacji, że cokolwiek się nie wydarzy i jak nie będą uważać, że są dobrzy, to i tak znowu zbiorą wpierdol i wrócą do domu jak zwykle po jakimś ćwierćfinale
a w ogóle z tą piosenką Lightning Seeds to jak byłem dzieciakiem i nie za dobrze jeszcze znałem angielski, to myślałem, że to jest bardzo prześmiewczo-ironiczny numer i oni targają ze swojej reprezentacji, że cokolwiek się nie wydarzy i jak nie będą uważać, że są dobrzy, to i tak znowu zbiorą wpierdol i wrócą do domu jak zwykle po jakimś ćwierćfinale
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
nie wiem czy jest gdzies nitka z memami euro2020 ale to jest genialne
ten kaczynski xDDDDD
i could never be a thug they dont dress this well
Tylko Anglia. Włosi strasznie mnie irytują swoim typowym makaroniarstwem. Jak pierwsi strzelą gola to znowu się zacznie.
Jeśli uważasz to za typowo makaroniarskie, to mam złe informacje nt współczesnego futbolu
1 0 dla Włochów gola strzeli krol strzelców tego euro Own Goal
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- genocidegeneral
Pojawiają się głosy, że Szpaku może jednak nie będzie komentować finału
-
Bisclavret
Jeżeli finał miałby być jego definitywnym pożegnaniem z mikrofonem to niech stracę, może sobie komentować.
i co niby wtedy bedzie robic, pracowac w sektorze prywatnym? 
-
Bisclavret
Uprawiać ogródek, przecież on ma 70 lat
- genocidegeneral
no też mnie to dziwi, on na śmieciówie jakiejś jechał całe życie i nie ma emerytury czy co
Zahibernują go i tyle.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Haha, sorry ekolego który tam pisał, że TVP to taka banda chuja, że kto wie. Myślałem że tego nie zrobią Szpakowi, że TVP Sport inaczej działa, no ale jednak.
Piotr Koźmiński wczoraj pisał, że prawdopodobnie Laskowski z Podolinskim skomentują. Imo najlepsza para, bo Borek aż za dużo drze ryja, Wolski podobnie, czasem na nudnych meczach nie ma co przesadnie się ekscytować bo to brzmi sztucznie a Laskowski ma ten luz. Aczkolwiek chyba menda, Edek Durda mówil że to największy jego wróg z ludzi telewizji i dałby mu w mordę najszybciej i ze Smokiem chyba też miał jakąś kosę.
A pożegnaniem jego nie będzie, bo będzie komentował igrzyska i te sporty wodne jak zawsze.
Piotr Koźmiński wczoraj pisał, że prawdopodobnie Laskowski z Podolinskim skomentują. Imo najlepsza para, bo Borek aż za dużo drze ryja, Wolski podobnie, czasem na nudnych meczach nie ma co przesadnie się ekscytować bo to brzmi sztucznie a Laskowski ma ten luz. Aczkolwiek chyba menda, Edek Durda mówil że to największy jego wróg z ludzi telewizji i dałby mu w mordę najszybciej i ze Smokiem chyba też miał jakąś kosę.
A pożegnaniem jego nie będzie, bo będzie komentował igrzyska i te sporty wodne jak zawsze.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2021, 11:18 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.