Rowery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Rowery
Ale mi się pofarciło, w całym mieście nie ma koła które potrzebuje a miałem lekki wypadek, znalazłem typa z olx w tym samym mieście i oddał mi przednie koło zadosłownie bezcen, bo ceny są około 100e
Wielkie 5 dla niego
Nie jeździłem już z rok a zawsze odczuwałem że to taki trochę anty-depresant tylko że naturalny a nie od korporoacji pfizerow i innych tabletek co Wam doktor albo społeczeństwo/internet wmawia że wam polepszy życie
Wielkie 5 dla niego
Nie jeździłem już z rok a zawsze odczuwałem że to taki trochę anty-depresant tylko że naturalny a nie od korporoacji pfizerow i innych tabletek co Wam doktor albo społeczeństwo/internet wmawia że wam polepszy życie
@Opieronie
Co dupa to siodło. Nie ma uniwersalnego, wygodnego siodła dla każdego, musisz kupować, próbować i szukać idealnego. Kolejny sposób to bikefitting, ale to już droga zabawa.
Co dupa to siodło. Nie ma uniwersalnego, wygodnego siodła dla każdego, musisz kupować, próbować i szukać idealnego. Kolejny sposób to bikefitting, ale to już droga zabawa.
z tych tanich i dobrych to polecam SELLE ROYAL RESPIRO ATHLETIC
@Beny kupiłem ostatecznie nowego Cube Nuroad PRO 61 za 3900 gdzie retail to 5100 więc można przymknąć oko na chujowe hamulce i tiagrę
Ej, ja na telefonie nawigować ściągniętą trasą GPX / KML?
Mogę ją zaimportować do Google Maps i wyświetlić na ekranie, ale opcji "Prowadź mnie tą trasą" nie widzę...
Jakaś inna appka może?
Mogę ją zaimportować do Google Maps i wyświetlić na ekranie, ale opcji "Prowadź mnie tą trasą" nie widzę...
Jakaś inna appka może?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
@wrubel spoko wybór i dobra cena, patrząc na to co się dzieje na rynku. A ta Tiagra na entry level nie jest zła.
Strava w wersji premium coś takiego ma, komoot również (tutaj masz za free, ale jest ograniczony obszar, np. Województwo). Na jabko jest aplikacja WorkOutDoors i super działa (współpracuje z Apple watchem).
Ostatnio zmieniony 07 lip 2021, 13:04 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
@trez Dzięki za info, zainstalowałem to Locus Map, ale objaśnij proszę:
- wszedłem do "Menedżera śladów i tras", zaimportowałem mój GPX, wleciał do "Moje ślady" (nie do "Moje punkty")
- widzę na mapie moją trasę i strzałki kierunku
- i co dalej - gdzie się włącza nawigowanie po tej trasie? Nie widzę nigdzie przycisku "Ruszaj". Widok mam cały czas z góry a nie taki first person, nawigacyjny...
- wszedłem do "Menedżera śladów i tras", zaimportowałem mój GPX, wleciał do "Moje ślady" (nie do "Moje punkty")
- widzę na mapie moją trasę i strzałki kierunku
- i co dalej - gdzie się włącza nawigowanie po tej trasie? Nie widzę nigdzie przycisku "Ruszaj". Widok mam cały czas z góry a nie taki first person, nawigacyjny...
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Przytrzymaj palcem punkt na mapie i wybierz opcję nawigowania. No chyba, że wrzucili do to wersji premium. Dawno nie korzystałem.
@Luxair
https://www.youtube.com/watch?v=Hp1HKdXfyNo Moment od 1:34.
@Luxair
https://www.youtube.com/watch?v=Hp1HKdXfyNo Moment od 1:34.
W jakich butach jeździcie na rowerze?
Macie jakieś wygodne buty na rower?
Pytam, bo zauważyłem, że dużo BMX Riderów teraz jeździ w slip-on'ach
Taki Dakota Roche ma swój model VANSów
BUTY DAK BMX SLIP-ON
369,00 zl -30% 258,30 zl
KOLOR(Dak) Black/White
https://www.vans.pl/shop/pl/vans-pl/but ... n0a5hey39m
Macie jakieś wygodne buty na rower?
Pytam, bo zauważyłem, że dużo BMX Riderów teraz jeździ w slip-on'ach
Taki Dakota Roche ma swój model VANSów
BUTY DAK BMX SLIP-ON
369,00 zl -30% 258,30 zl
KOLOR(Dak) Black/White
https://www.vans.pl/shop/pl/vans-pl/but ... n0a5hey39m
Spoiler
siema rowerowe swiry, szukam dla siebie szosowki endurance. przyznam, ze juz swoje wyjezdzilem, ale w temacie rowerow jestem raczej laikiem. czy mozecie mi polecic jakis fajny model w przedziale 2/3k? ew. czy oplaca sie dorzucic te kilka stowek zeby kupic cos na tiagrze zamiast sorze/clarisie?
Wyciągnięte już i przejrzane na wiosnę?
- scam_sakawa
Pierwszy trip zaliczony juz w lutym, szkoda, że w Krk w niedzielę 8 stopni, a dzisiaj 15 jak siedzę w pracy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Na co koniecznie zwrócić uwagę po zimie przy przygotowaniu do sezonu?
@cyniu
masz jakiś sprawdzony serwis w krk na rutynowy przegląd?
masz jakiś sprawdzony serwis w krk na rutynowy przegląd?