półfinały i finał tylko dla lokalsów, przyjezdni bez 10-dniowej kwarantanny nie wejdą na Wembley
UEFA zagroziła odebraniem meczów, więc brytyjskie władze zniosły obowiązek kwarantanny dla krewnych i znajomych Zibiego Bońka
(:
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
no teraz patrzę i widzę, że stare info faktycznie, musiałem ominąć albo zapomnieć, no ale to i tak jest żart, wycie i gwizdy brytoli gdy tylko kto inny będzie przy piłce, chyba będę ich zagłuszał wuwuzelą
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
no super dania czarny konik, ale juz styknie, niech anglia ich pyknie i potem na wembley przy 120 tys. kibicow brytyjskich jakies upokarzajace 4;1 od wlochow
zajebiscie ze wlochy wczoraj wygraly, bardzo lubie wloska pilke. teraz mam nadzieje ze do finalu przejdzie anglia to spotkanie wedlug mnie dosc interesujace bedzie ale wiadomo kibicuje wlochom.
Dawno nie bylem tak wkurwiony, co za bezczelna drukarnia, wszystko robią caly turniej pod tych szmaciarzy i jeszcze a końcu takie coś, jeszcze angielskiego sędziego dajcie na final, jebac to wszystko
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają