Numer jakiego nie ma, a powinien być

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Moltisanti

Numer jakiego nie ma, a powinien być

Post autor: Moltisanti »

Piszcie o czym raperzy powinni zrobić numery, ew jakie tematy nie zostały jeszcze w rapie poruszone

Ja uważam że jakiś oldschoolowiec powinien nagrać numer o tym że ma ból dupy że zaczynali rap w Polsce i zarabiali grosze, a teraz na ich fundamentach małolaci koszą miliony. Bo w sumie wiadomo że pewnie 90% z nich właśnie tak czuje, a palą jana że wcale nie

Jakiś mainstreamowy raper powinien się wychylić i zdissować populistów którzy pozują na odważnych bo nagrywają numer o tym że jebać pis a gej też człowiek. Paluch by pewnie mógł coś takiego zrobić, ale skończyłoby się na jakimś strzale w powietrze i w komentarzu napisałby że propsuje Taco. Brakuje trochę mainstreamowego Eripe 2.0 na scenie

Pomysł winiego o tym że raper gej powinien nagrać numer o tym którego rapera by cimcirimci również mi się podoba
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
ART

Re: Numer jakiego nie ma, a powinien być

Post autor: ART »

numer jawnie wysmiewajacy rondlarzy i tych co "budowali fundamenty" i teraz maja bol dupy, najlepiej nagrany przez friza z jego nowym lamborghini w teledysku
co tydzień barber - normalna sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Był poniekąd taki numer z udziałem 15 letniego Bedoesa :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

brakuje tutaj real talku z grubymi pieniedzmi i np wytykania eldoce ze musi zapierdalac jako korepetytor
co tydzień barber - normalna sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

najlepsi młodzi wirtuozi powinni nagrać numer z klipem, gdzie wyjaśniają wszystkich ból dupiących lamusów wymieniając ich z ksyw, merytorycznie to wiadomo nie będzie żadnego problemu i każdy mądrzejszy niż rondel wie jak takiego wyjaśnić, a wizualnie to kurwy, samochody, hajs, dupy, wszystko co ich najbardziej boli, mam takie marzenie już od dawna
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
ODPOWIEDZ