White 2115 feat. ЛУНA - IntruzIntruz to utwór i teledysk stworzone w ramach trzeciej odsłony kampanii #PUMATalents.
Tym razem White 2115 łączy siły z ukraińską artystką ЛУНА (Luna). Poprzez projekt artyści razem z marką #PUMA zachęcają do podążania za swoim talentem i pasją, gdyż prowadzą one do wolności i niezależności.
White 2115
White 2115
Re: White 2115
Jako, że kawałek będzie bonus trackiem, to lepiej dyskutować w temacie o płycie: http://slizgawka.eu/viewtopic.php?p=85463#p85463
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Młody Łajcior
Z producenckiej Deemza, Deemz - Fresh (feat. White 2115, DGE)
Nowy letniak
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
bangier jak co roku tylko ze fest to chaotycznie brzmi, lajcior niestety kolejny raper co z wiekiem traci dykcje
heat za spasienie sie i tlumaczenie sie tym ze jem co chce a wy debile se liczcie kalorie
heat za spasienie sie i tlumaczenie sie tym ze jem co chce a wy debile se liczcie kalorie
słabe + ART dużo prawdy napisał, nic dodać nic ująć
- piernikowyskoczek
zajebiste, na początku myślałem, że chujowe, ale wszedłem do sklepu muzycznego, gdzie właśnie puszczali to na najnowszej kolekcji Sennheisera, teraz doceniam
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Kurwa jak sie spasł
Nawet spoko ten numer jak na letniaczek, ale bez podjazdu do tych z poprzednich lat
Nawet spoko ten numer jak na letniaczek, ale bez podjazdu do tych z poprzednich lat
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Moltisanti
Co wy pierdolicie przecież tego gówna się sluchać nie da. Chłop po kaliforni mógłby w sumie skończyć karierę i pewnie gdyby nie był w SBM, to robiłby liczby rzędu 50k takimi paździerzami
- Moltisanti
Tutaj nie będę się kłócił bo rozjebałbym coś co bym miał pod ręką gdybym miał słuchać jego wycia przez całą płytę, single sprawdzam i jest gównemnagral przeciez trzy fajne plyty
+1Moltisanti pisze: ↑29 cze 2021, 21:01 Co wy pierdolicie przecież tego gówna się sluchać nie da. Chłop po kaliforni mógłby w sumie skończyć karierę i pewnie gdyby nie był w SBM, to robiłby liczby rzędu 50k takimi paździerzami
- yungXpaproch
przeciez lajcior kocur, caly jego debiut trzyma zajebisty poziom
W sumie po kilku odsłuchach fajny ten nowy kawałek. Nie wiem czemu ale ten bit to dla mnie taki chief keef vibe.
-
niuskultonowytruskul
Ale przytył grubas. Mam teorię że w tej sb mafii waga musi być stała, więc jak jeden raper chudnie (białas) to drugi musi przytyć (Bedoes, white)
- MartchinFleent
Spoiler
Spoiler
ej ej łajcik ej podwiózlby ej podwiózłbyś pod centrum
ej a macie szluga koledzy
hyhyhyhy
ej chivas masz peta?
kurwa dobra lipa
ej dobra to siemano
ej a macie szluga koledzy
hyhyhyhy
ej chivas masz peta?
kurwa dobra lipa
ej dobra to siemano
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- lostintheldz
uuaa za bardzo nikt się nie przejął, więc tak informacyjnie
https://open.spotify.com/album/7ekyx1E0 ... l_branch=1
Znowu Wieje Wiatr(SBM Label x ŻYWIEC JASNE LEKKIE)
no i jak to od sbm, chujowe, ale najbardziej ciary przechodzą że raperzy mają w dupie swoją dyskografię i nagraliby dla wszystkiego kawałek gdyby firma dała dobry becel, w takich momentach szanuje Taco że udało mu się i zdobyć olbrzymią popularność i nie sprzedać duszy dla browarka czy innego napoju gazowanego
https://open.spotify.com/album/7ekyx1E0 ... l_branch=1
Znowu Wieje Wiatr(SBM Label x ŻYWIEC JASNE LEKKIE)
no i jak to od sbm, chujowe, ale najbardziej ciary przechodzą że raperzy mają w dupie swoją dyskografię i nagraliby dla wszystkiego kawałek gdyby firma dała dobry becel, w takich momentach szanuje Taco że udało mu się i zdobyć olbrzymią popularność i nie sprzedać duszy dla browarka czy innego napoju gazowanego
Kanye East - Honda
please drop
please drop