GVMBLER
Re: GVMBLER
ojczulek niestety słabiej niż na pierwszym singlu, i to o wiele
gsp pozytywnie zaskoczył
gsp pozytywnie zaskoczył
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
chodzi o to że ulicznicy mają tendencję do nazywania bananem, każdego kto nie wychował się w patologii, tylko dlatego że taki gostek za dzieciaka dostał, nie wiem, nowe buty albo pojechał na wakacje za granice. nie widzę nic bananowego, w tym że ktoś zostaje zatrudniony przez osobę z rodziny, jeśli, tak jak inni pracownicy, wykonuje rzetelnie swoją pracę. ciężko mi się odnieść do łajzola bo nie mam pojęcia co i czy wgl coś działał u ojca w firmie. dla mnie banan to jakiś pikej, który siedzi na piździe, dostaje hajs z góry za nic i jeszcze się tym wszystkim flexujejajca pisze: ↑26 cze 2021, 12:43 Dziwna ta twoja definicja klasy średniej, trochę jakby obejmowała ogół przeciętnych obywateli
Nie znam szczegółów finansowych ale opcje pt. jak ci nie pójdzie w życiu to ojciec cię zatrudni w swojej firmie są grane, nie wiem jak to umieścić w podziale rzeczywiście dziani ludzie vs bogatszy niż biedota
skora w środku dnia, na mieście, to raczej nie robili se dla zajawki, tylko właśnie komercyjnie komuś kto chciał mieć nabazgrane na swojej knajpie czy coś, a że był naćpany to już inna sprawaOmarStooleyman pisze: ↑26 cze 2021, 13:15 Przecież to żadna prawda objawiona, że JWP to banany. Nawet w wywiadzie Winiego z Kosim prowadzonym w środku dnia robiąc objazd po mieście spotykają Dronika i Ero robiących sobie jakieś mury dla zajawki (notabene Ero był ładnie najedzony wtedy) , gdzie normalnie ludzie siedzą o tej porze w pracy, a tym bardziej nie ćpają sobie od tak xD.
wierze ze bedzie coraz mocniej w skladzie gvmbler
Jaki komercyjny projekt, przecież oni zawinęli go spod murów toru wyścigów konnych na Służewcu, wiadomo, że to legalna miejscówka, ale oni sobie tam regularnie malują od tak dla sportu a nie dla reklamy, chyba mylisz to z muralami np Good Looking Studio i innych firm, które malują na wysokości.
Gwoli wyjaśnienia Doni od długiego czasu w JWP był na uboczu i widać też po nim, że jest lub obracał się w delikatnie innym środowisku. Nie bez powodu pojawiał się wraz z Bonusem, Kazem, Rogalem, Ciemną Strefą czy to w klipach czy to w składach (Renesens). Zresztą jakieś tarcia były między Oyche a resztą już wcześniej, Kosi ewidentnie go nie lubi określając jego rolę w JWP jako "kolegi ulicznika, który się za nas bił" (zasłyszane po koncercie), Donald również strzela w stronę Kosiorka twierdząc, że JWP już dawno nie ma, zostało Bez Cenzury i Kosi który próbuje reanimować truchło.
Nikt tu nikogo nie próbuje gonić za to w jakiej rodzinie się urodził, natomiast prawda jest taka, że gdyby nie zaplecze rodzinne JWP nie malowałoby całe życie ścian, pociągów i murali, nie zwiedziłoby sobie pół świata na wyluzce, mieliby ciężej wystartować z biznesem (Serum, studio które jeśli się nie mylę Kosi ma na współwłaścicielce wraz ze Steezem) i bardziej prawdopodobne byłoby ich zobaczyć we współpracy z jakąś komercyjną stroną pokroju telewizji tak jak powiedzmy robi to Wienio, bo gdzieś w końcu hajs trzeba pogonić, a kto miałby cierpliwość całe życie żyć z płyt i koncertów, kiedy chce się zwiedzić cały świat i jednocześnie jeszcze napierdalać w chuj graffiti.

Ale i tak chujowe, GPS x Oyche na drillu to nie tak miało wyglądać 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
no faktycznie ten kawalek nawet ok ale mialem nadzieje na jakies kozak refreny, dynamiczna nawijke a tu dupa troche stekanie na bicie
ten najsłabszy zdecydowanie ze wszystkich singli
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
teraz z mym aniołem stróżem se zapalę
jebać wasze żale, idę ruchnąć twoją Alę
podam jej pałę i posypię twarde
zrobię z niej popierdoloną aleksandrę
jebać wasze żale, idę ruchnąć twoją Alę
podam jej pałę i posypię twarde
zrobię z niej popierdoloną aleksandrę
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
ksiazenieporzadek
oyche dawaj solo, pewne top 3 roku obok ekipy
z tymi łakami może być ciężko
z tymi łakami może być ciężko
- OmarStooleyman
Ojcze brzmi jakby nagrywał w jakości 32 kbps, artefakt na artefakcie.
No i do tego te częstochowskie rymy, litości. To nie jest drill tylko wiertarka z Lidla
No i do tego te częstochowskie rymy, litości. To nie jest drill tylko wiertarka z Lidla
koleżka mi to puścił no niezły mają kompleks na punkcie belmondziaka, już pomijając nieudolnośc ojcze doniz jako raper to czy każda piosenka DRILLOWEGO SKŁADU GVMBL3R bedzie atakowała poppyniarza? generalnie ciężko cokolwiek w tym pochwalić ale chyba skumali to i wyłaczyli komentarze
wielkie pozdro dla tych gangusów
wielkie pozdro dla tych gangusów
OmarStooleyman pisze: ↑06 lip 2021, 9:59 Ojcze brzmi jakby nagrywał w jakości 32 kbps, artefakt na artefakcie.
Spoiler
- OmarStooleyman
z takimi długimi grabiami nie dziwne, że jest specem od białej broni
- FruitOffTheWall
kurwa w chuj dobry jest ten numer tylko tego wifi aka kastet thc wyjebać i bedzie git
GSP I DONIZ
GSP I DONIZ
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
pieschrodingera
Twoja matka ma o 4 strony za dużo.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ