Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

FÜRDIEGANG

Re: Bedoes x Lanek - TBA [2019]

Post autor: FÜRDIEGANG »

czwartek 15:00 singiel.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Spoiler
Bedoes & Flexxy - Hardcore Pleasure (prod. Lanek)

Piękna przemiana.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
moxxi

Post autor: moxxi »

:lol: :lol:

:bag:

Lanek mocarny bit, to tyle, reszte lepiej kurwa przemilczeć :what:
Ostatnio zmieniony 18 lip 2019, 0:24 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
vivid

Post autor: vivid »

Coraz gorzej niestety, tragedia
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

:bowdown: :bowdown:
Obrazek
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

poprzednie jakies takie imo nawet to sluchania byly ale to jakies kurwa gowno monstrualne

i w ogóle przecież ta piosenka miałabyć reakcją na chujowe warunki życia uchodźców w Berlinie, o co tu chodzi
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

może jest tak samo chujowa jak ich warunki życia
Kalom

Post autor: Kalom »

no jebać was flexxy 2115 dobrze mówisz
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Jak slucham tych jego nowych rzeczy to mi wstyd że go lubiłem gdy wypuszczał remix NaNaNa albo „A Ty”
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
kapec

Re: Bedoes x Lanek - TBA (2019) [Zapowiedź]

Post autor: kapec »

Wleciało, Bedoes & Lanek - HARDCORE PLEASURE feat. Flexxy 2115, Kuqe 2115

Dokładnie, jebać nas, co za guwno obesrane.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2019, 15:06 przez kapec, łącznie zmieniany 2 razy.
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Gdy uslyszalem poczatek przeszly mnie delikatne ciarki bo myslalem ze to stary Borys. Ale to co sie stalo potem to :roll:
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

To są te bardziej wartościowe i ambitne teksty? Co ten chłop ze sobą robi, lubię go jakoś, ale kurwa mam wrażenie, że sam nie wie kim chce być.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
cukier

Post autor: cukier »

przeskoczyłem kilka fragmentów, gówno obesrane a jeszcze ostatnio czytałem newsa o tym, że rezygnuje z materiału bo chce robić coś bardziej ambitnego XDDDD
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

W sumie to nikt chyba jeszcze z mainstreamu nie zrobił nic na tych modnych niskich basach ala Ghostmane, czyli jak zwykle młody borek musi uczyć raperów stylu
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Moltisanti pisze: 18 lip 2019, 15:52 W sumie to nikt chyba jeszcze z mainstreamu nie zrobił nic na tych modnych niskich basach ala Ghostmane, czyli jak zwykle młody borek musi uczyć raperów stylu
Tak było :lol:
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nie wiem [mention]SWN[/mention] gdzie ty tam słyszysz ten ciężki bass typu ghostmane :dunno:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

hujostwo
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

Bałem się wydawać tę piosenkę, ze względu na to, że ludzie są przyzwyczajeni do zupełnie innego Bedoesa, ale gdybym tego nie zrobił to nie byłbym sobą, a to moim zdaniem najważniejsze w muzyce. Są tutaj moi fani którzy są ze mną od kawałków z Alcomindz Mafią, są tutaj moi fani którzy są ze mną od „Nadchodzi Lato” i są tutaj fani tego, co jest popularne i co „wpada w ucho”. Ta piosenka jest dla mnie i jest zrobiona bez myślenia o tym, czy zagra w radio i czy komuś się spodoba. Gdyby ta piosenka okazała się mega hitem na cały kraj jak Eldorado, to bym oszalał z wrażenia, bo to znaczyłoby, że wszyscy rozumieją moją wizję i to co chcę przekazać, ale tak nie jest i spodziewałem się tego, mimo wszystko w miejscu w którym jestem będę wychodził poza ramy i będę się rozwijał zamiast spocząć na laurach spijając śmietankę i robiąc bezsensowne gówno. Zawsze będę się rozwijał, zawsze będę ewoluował, a Hardcore Pleasure to oczywiście nie „moja nowa przemiana i nowy wizerunek” jak pierdolą nowi mędrcy tylko jeden z elementów - kolejny twór będzie się zupełnie różnic. Szacunek dla moich prawdziwych fanów, dla ludzi którzy krytykują: rozumiem Was i rozumiem to, że ktoś może nie rozumieć mojej wizji. Ta piosenka to wylanie mojego gniewu, nie potrafiłem zrobić teledysku i szczęśliwie tańczyć do FPS o którego tak wszyscy prosicie przy tym co zobaczyłem. Świat to pojebane miejsce, ja dorastam na Waszych oczach i właśnie zdaje sobie z tego sprawę. Dorastam na Waszych oczach. Przy Kwiecie uświadomiłem sobie, że moja muzyka ratuje niektórym z Was nawet życie, przy tej płycie uświadamiam sobie, że niczego na świecie nie rozumiem i staram się to ogarnąć - podczas procesu tworzenia tej płyty (który trwa nadal) miałem chwile w których wszystko traciło dla mnie sens a LANEK i KUQE którzy ze mną mieszkali wyciągali mnie z największego gówna i uświadomili mnie o co tak naprawdę walczymy. Rodzina, miłość, emocje i sztuka to jedyne rzeczy dla których żyję. Wszystkiego dobrego dla Was.
:dunno:
moxxi

On słuchał tego kawałka?
wszystko traciło dla mnie sens a LANEK i KUQE którzy ze mną mieszkali wyciągali mnie z największego gówna i uświadomili mnie o co tak naprawdę walczymy
:bowdown:
Ostatnio zmieniony 18 lip 2019, 16:28 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ