Po prostu czegoś nie ogarnęli - technicznie albo formalnie. Brak płyty na streamingach raczej nie przełoży się na zwiększenie sprzedaży fizyków - jak komuś będzie zależało, żeby sprawdzić materiał, to sobie ogarnie inną drogą, a nie zamówi płytę ze sklepu. A jak ktoś miał zamówić w ciemno, to i tak już to zrobił.OmarStooleyman pisze: ↑25 cze 2021, 12:38Chodziło mi bardziej o to, że ma to nakręcić popyt na fizyka i by sajko fani kupili płytę zamiast zaspokoić swój głód na Spotify.
To w sumie pierwsze jakkolwiek legalne wydanie od drugiego Mobbyn, Belmondziak chce swoje zarobić
Większe ksywki mogą sobie pozwolić na wydawanie wszystkiego na Spoti równolegle z premierą, bo i tak wyjdą na swoje.
Zresztą ch*j wie o co tak naprawdę poszło.
Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
Re: Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
Ostatnio zmieniony 25 cze 2021, 13:33 przez Suseł, łącznie zmieniany 2 razy.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Belmondo odpisał komuś na insta, że niebawem wleci
Kocham, pozdrawiam
gdzieś się przewinęła plotka, że Młody G zajebał sprzętu za 30k ze studia asfaltu i dlatego zdjęli
Oby to była prawda, ale wątpię.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Coś jak w Mars Attacks!, wpuszczają kosmitów do Kongresu mając nadzieję że się będą dobrze zachowywać, a ci masakrują wszystkich 
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
-
FÜRDIEGANG
jak belmondziarz to zrobil to ma moj szacun XDDD
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
- stratemirat
młody zakolak
Ten na prawo od Tytusa to Tytus ?
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Że spotifaja nie ma a nie ufałem na tyle Belmondokowi Clockworkowi na zamówienie cedeka, jest gdzie kupić wersje cyfrową?
Dziś przyszła płyta, także spoko możecie zamawiać 
Kurde nie wiem, jakoś coś nie czuje do końca tej płyty , zapoznałem się z jego dyskografią i fest się napaliłem, a jak odsłuchałem to tak mam mieszane odczucia i duży niedosyt, nie dość, że krótka, no ale to epka to trochę jednak męcząca w pewnych miejscach, te singlowe numery przekozackie, tak pół na pól w sumie siadło, podkłady eleganckie (może potrzebuje większej ilości odsłuchów) Przed nią zakupiłem sobie Uhqqow to pięknie podeszło, często wracam w ogóle jego barwa wokalu jest mistrzowska.
Edit: Zamawiałem zaraz po starcie preorderu jak jeszcze nie został przerzucony do asfaltu i bez problemu dotarło.
Edit: Zamawiałem zaraz po starcie preorderu jak jeszcze nie został przerzucony do asfaltu i bez problemu dotarło.
młody mastermind
płyta roku i nie ma że nie
NIE DZIAŁAJĄ MI PŁYTY W SAMOCHODZIE KURWA aa