Belmondo
- OmarStooleyman
Re: Belmondo
aż płytę zamówiłem, po 10 latach sprzedam z zyskiem, bo to będzie dziedzictwo narodowe bardziej niż Mobbyn LP zgrywane z youtuba
- gods bidness
Nuda ta Captcha, do tego znowu to samo. Brzmi jak odrzut, bo już w Papparedelle to samo mniej więcej nawijał. Wygląda jakby brakowało pomysłów na kawałki i już go strumień świadomości rymów tak nie niesie jak dawniej.
- OmarStooleyman
był chyba kiedyś zajawiony na dziennikarstwo, ale skąd ten pomysł z programistą xD?
tak, intel outsourcinguje sobie jakieś testy oprogramowania w jego zespole projektowym (w skład którego wchodzi belmondo, marek kaczy proceder, dawid obserwator i bilon hg)
- OmarStooleyman
witam na safari nie w jebanej aplikacji
Nie no, Belmondziak jest po prostu trochę geekowaty i zawsze przemycał w swoich tekstach jakieś bardziej wyspecjalizowane teksty kto ma wiedzieć ten wie, co świadczy o jego ciekawości świata i dobrej pamięci.
ale szanuję przekminkę
Nie no, Belmondziak jest po prostu trochę geekowaty i zawsze przemycał w swoich tekstach jakieś bardziej wyspecjalizowane teksty kto ma wiedzieć ten wie, co świadczy o jego ciekawości świata i dobrej pamięci.
ale szanuję przekminkę
dodać można, że był na .net developer days
no jest programistą i tyle, co tu rozumieć
- gods bidness
Zajebista dedukcja, najbardziej mnie przekonały "te afery z rafalalą widać, że chłop miał problem z pieniędzmi" ta przesłanka aż pachnie senior devem i aż zdziwiony jestem, że jednak nie.hayanawama pisze: ↑25 cze 2021, 14:03 tak mi się skojarzyło bo wiadomo te afery z rafalalą widać, że chłop miał problem z pieniędzmi, teraz w tekstach pojawiają się rzeczy w stylu "frontend robie nowy interfejs" (teraz doczytałem że to jednak robi a nie robie) to myślałem, że zrobił sobie bootcampa i teraz pisze stronki w javascripcie, do tego ten numer Captcha rozliczenie z przeszłością, nowe życie (programowanie = w końcu pieniądze), no i wygląda troche jak magister informatyki stosowanej, poważnie tak pomyślałem
nie czaję, czemu Walter White sobie nie zrobił bootcampa jak się dowiedział, że ma raka
sam bym se zrobil, ale chwilowo niestety nie mam żadnych długów
sam bym se zrobil, ale chwilowo niestety nie mam żadnych długów