Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Dla mnie spoko że jest przerwa. Można złapać trochę oddechu po 13 dniowym maratonie. Mega mnie jara póki co ten turniej, ale czuję lekkie zmęczenie psychiczne oglądając codziennie tyle spotkań.
-
genocidegeneral
Też odczuwałem przesyt na początku tej kolejki, mecze Duńczyków, Chorwacji i dzisiejsze na nowo rozpaliły przygasające już nieco jaranko, ale dobrze, że jest chwila na oddech.
polska gola kurwa
Bagła chujowe prowo ale zlapalem sie na chwile na nie wiec odpowiem - Analiza historyczne bardzo dużo wyjaśniają kto kogo i dlaczego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
pod względem autosomalnego DNA to naród ukraiński obok białorusinów i słowaków jest najbliżej spokrewniony z Polakami.
a co do piłeczki to powinni skończyć to co polacy zaczęli ale nie skończyli - mianowicie wjebać szwedom, essa
a co do piłeczki to powinni skończyć to co polacy zaczęli ale nie skończyli - mianowicie wjebać szwedom, essa
Moim zdaniem Dania gra dalej, ale walijczycy mają mocarne kontry
Śnieg Garbatym Nosom
D o s k o n a l e
Przeczuwam dogrywkę, ale mocno za Danią
-
genocidegeneral
Bale z golem dzisiaj, hungry like he didn’t eat
-
blessdamic
Co z Poulsenem? Czemu go nie ma nawet na ławce?
Dolberg