Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Najważniejsze że Węgrzy prowadzą
Czemu strzelał Benzema? Chyba na przełamanie bo nie widzę innego argumentu, skoro do tej pory strzelał Griezmann i raczej się nie mylił, zwłaszcza w ważnych meczach, a sam Benz zjebał jedenastkę w sparingu.
kłyszanu jeszcze wyciągnie, wierze
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- genocidegeneral
Daj drugiego Lahoz
lekki kontakt i panienka leży
Co to kurwa za karny xD
ale meczycho te portugalia francja, chyba top 1 turnieju poki co
portugsi w mega gazie, na taka portugalie wlasnie czekalem, a nie ronaldo vs reszta swiata
a ten drugi karny to mega nieporozumienie, portugsi powinni tam sie wykłócać o var
portugsi w mega gazie, na taka portugalie wlasnie czekalem, a nie ronaldo vs reszta swiata
a ten drugi karny to mega nieporozumienie, portugsi powinni tam sie wykłócać o var
Ostatnio zmieniony 23 cze 2021, 21:53 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
ten karny to naplucie w twarz sędziowaniu fair play
F1 to królowa. Zawsze była.
Griezmann się nie mylił
przecież on miał 3 z rzędu nie trafione ostatnio 7 na 10
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Oby utrzymanie obecnego stanu grupy F na pocieszenie
- genocidegeneral
@demon https://barcauniversal.com/griezmann-ha ... nd-france/ w tym roku strzelił dla Barcelony przy wyniku 4:2
obejrzałem powtorke kilka razy z tego "przewrocenia" embapi i huj w dupe sedziemu generalnie
- genocidegeneral
no gdyby za każdą oryginalną decyzję Lahoza rzucano w niego kamieniem to nie żyłby już od dekady
jesli polski gnoj to byla ofiara ktora musielismy zlozyc bogom pilki kopanej zeby WEGRZY (celowo z duzej) mogli wnijsc na wyzszy poziom transcendencji wschodniego ducha i wyjsc z tej grupy po drodze odpulajac nIEMCOW z kwitem to ja mowie ok i niose ten krzyz z DUMA
Płakanie o Niemców to jedna z najgorszych cech bycia Polakiem; oczywiście mam nadzieję, że przedstawiciele tego wielkiego narodu zajdą jak najdalej
Oni przeszli dalej juz w 19 i 39 na razie wystarczy tęczowym gebelsom.
Nasi spelnili tradycje to wspierajmy teraz Węgrów !
Nasi spelnili tradycje to wspierajmy teraz Węgrów !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
a plakanie o ""plakanie"" o niemcow to jedna z najgorszych cech bycia krawedziowa spierdolina, mieszkam w niemczech i pilem z niemcami wodke niedalej niz 2 dni nazad, po prostu sa mecze w ktorych wybor jest tylko jeden zreszta nawet abstrahujac od tla historycznego to niezlym wykretem trzeba byc zeby trzymac za goliata tu