no gówniany ten singiel, do Patoreakcji nie ma to żadnego podjazdu, totalnie inny level. nie mniej będzie dokładnie tak jak mówi Krynew. ja czekam na jakieś klimatyczne, dojrzałe i fajnie przekminione numery, bo wierzę, że znajdą się takie na płycie. na poprzedniej najlepsze były te nie-singlowe (oprócz Patointeligencji, która była singlem potężnym). za klipon nawet props.
e: w ogóle nie poznałem Leosi, bardzo ładna w tej charakteryzacji
Ostatnio zmieniony 23 cze 2021, 12:55 przez clockers, łącznie zmieniany 2 razy.
polski Jordi El Nino tylko z lepszym akcentem, ale z gorszymi umiejętnościami aktorskimi
nie jestem grupą docelową ale czuć i widać że zostało tu włożone trochę grosza by rozbić bank
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Ot taki popik do radia, do Patoreakcji nie ma podejścia, jako rap też się średnio sprawdza, ale w formie takie słodkiego pierda do jakiejs Eski i lovesongu dla nastolatków ok.
heh, lovesong jest w sam raz, żeby podbić zasięgi, marketing jest wysoki
Dodano po 5 minutach 29 sekundach:
mefisto47 pisze: ↑21 cze 2021, 17:30
Kojarzy mi się ten sampel podobna melodia była w jakiejś zagranicznej nucie tylko nie mogę skojarzyć heeelp bo mam klina
cofamy się do PRLu i wczesnych 90-tych, gdzie normalnie się tłumaczyło i podpierdalało piosenki z Zachodu jak Perfecty itp.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer