Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Euro 2021
Z czterema punktami na bank byśmy wyszli z trzeciego miejsca (o ile o drugie byśmy nie zahaczyli, to za trudna matematyka dla mnie na taką temperaturę).
Gdzie to słyszałeś?
Gdzie to słyszałeś?
Mamy wtedy 4 pkt i możemy wyjść z 3 miejscaEzio_Wroclaw pisze: ↑18 cze 2021, 15:35 Teraz słyszałem, że wystarczy, że Słowacy wygrają i jesteśmy poza turniejem, bo nawet remisując z Hiszpanią i wygrywając ze Szwedami mamy najgorszy bilans bramkowy.
- ebismolarek
Może w Tok FM
Dziś krótko
Serce wiadomo za braćmi Węgrami, ale nie wiem jak długo wytrzymają francuską nawałę. W drugim meczyku ofc Portugalia. A nasz mecz to wiadomo - będzie łomot raczej. Hiszpanie muszą wygrać i będą chcieli to zrobić zdecydowanie.
Serce wiadomo za braćmi Węgrami, ale nie wiem jak długo wytrzymają francuską nawałę. W drugim meczyku ofc Portugalia. A nasz mecz to wiadomo - będzie łomot raczej. Hiszpanie muszą wygrać i będą chcieli to zrobić zdecydowanie.
liczę, że Portugalia - Niemcy będzie piękną wojną, bo Niemcy na tzw. musiku i nie odpuszczą. Portugalię czeka za to mecz z Francją, więc pewnie też bardzo nie chcieliby dziś przegrać.
Dziś wchodzą punkty dla Węgier oraz dla naszych Orłów i nie psujcie mi marzeń ! #latwowierny
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
tutaj na upartego obie drużyny urządza remis, Niemcy wygrają z Węgrami i awansują. Natomiast w przypadku przegranej Niemiec, praktycznie odpadają, Portugalia przegrywając z Niemcami i Francją też raczej odpada.
- Ezio_Wroclaw
O Cię chuj.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
łapcie

E: przy jasnoszarych tam powinno być ESP/SWE Fair Play w legendzie

E: przy jasnoszarych tam powinno być ESP/SWE Fair Play w legendzie
Ostatnio zmieniony 20 cze 2021, 10:49 przez f0rsaken, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie wiem po chuj tabelki, maja wygrać żeby awansować. Jak zremisują to z 2 pkt nie wyjdą przecież
No i to właśnie widać w tabelce, wygrana to pewny awans, przy wygranej co najmniej 2 bramkami i remisie w drugim meczu nawet z pierwszego miejsca , z kolei brak wygranej to brak awansu, przy tych szarych kratkach ktoś się ewidentnie pierdolnal bo powinna być Szwecja zamiast polski
Pozdro dla tych, którzy mieli osobny zeszyt do matmy
Pozdro dla tych, którzy mieli osobny zeszyt do matmy
- qualite_de_schizoide
Aha czyli bilans bramkowy jest bardziej istotny niż bezpośrednie pojedynki tak?
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
-
ksiazenieporzadek
Robisz mała tabelkę Polska Szwecja Słowacja wtedy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
-
genocidegeneral
to zależy, jeśli dwie drużyny mają taką samą liczbę punktów to rozstrzygają bezpośrednie, ale w przypadku trzech drużyn z taką samą liczbą punktów (jeśli ogramy Szwedów, a Słowacja zremisuje z Hiszpanią) tworzy się małą tabelę bez Hiszpanii, w niej mamy sytuację papier, kamień, nożyce (Polska > Szwecja > Słowacja > Polska), więc wtedy będą się liczyć bramki
bilans bramkowy liczy się także w tabeli drużyn z trzecich miejsc, gdzie zapewne będą zespoły z trzema i czterema punktami
bilans bramkowy liczy się także w tabeli drużyn z trzecich miejsc, gdzie zapewne będą zespoły z trzema i czterema punktami
poleć ktoś jakąś spoko apkę albo stronkę, gdzie będą wszystkie staty, drabinka, wyniki na żywo i sytuacje w grupach, klasyfikacja drużyn z 3 miejsc, ew jakieś symulacje itd. po prostu jak najwięcej szczegółów.
Połowa Euro za nami, widziałem wszystko na razie i tak sobie rozkminiam, że skoro są 24 zespoły i to daje 51 meczów to jak będzie mundial 48 zespołowy to będzie ponad 100 meczów w miesiąc? I jeszcze tak żeby nie było jednocześnie większości? Jak oni to chcą zorganizować to ja nie wiem i czy ktoś da radę wszystko obejrzeć