Sentino
Re: Sentino
xDDDDDDDDDDDDD ale ten intruz brzmi jak noskill i to w 2004 roku xDDDDDD
o kurwa tam tak kazdy
dedis dawid intruz polscy migosi
o kurwa tam tak kazdy
dedis dawid intruz polscy migosi
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
co ty pierdolisz gościu
ty bardziej intuza nienawidzisz, niż sentino uwielbiasz
ty bardziej intuza nienawidzisz, niż sentino uwielbiasz
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
https://www.youtube.com/watch?v=lBHg_z1rVeE 2:05:55 on duka jak ja na polskim w 6 klasie tuwima na zaliczenie
tylko ze ja im dalej, tym wiekszy luz mialem, a ten im dalej, tym bardziej wyglada i brzmi jakby mial sie udusic wystraszony
tylko ze ja im dalej, tym wiekszy luz mialem, a ten im dalej, tym bardziej wyglada i brzmi jakby mial sie udusic wystraszony
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
-
kroldzielnicy
po co oni sie tak napinaja i robia grozne miny, skoro maja postury sugerujace, ze zostaliby poskladani po jednym lisciu
wszystkie posty nie na temat zgloszone, pzdr
1h35m zaczyna się rozpierdol jak wujek najebany na weselu
dwupak, pierdolnij czteropaka i wyluzuj 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- gods bidness
Ta Adma ubrała żakiet i ma minę w stylu "o boszszsz co ja tu robię, jestem taka ponad to".
byczq, nie ma sensu dyskutować z tym kibolem patusem XDdwupak pisze: ↑17 cze 2021, 22:40 https://www.youtube.com/watch?v=lBHg_z1rVeE 2:05:55 on duka jak ja na polskim w 6 klasie tuwima na zaliczenie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no bo jest ponad to, przeciez dla tych typow to byla pierwsza od lat rozmowa z jakąkolwiek dziewczynągods bidness pisze: ↑18 cze 2021, 10:30 Ta Adma ubrała żakiet i ma minę w stylu "o boszszsz co ja tu robię, jestem taka ponad to".
to szkoda ze sie upodlili i skonczyli taki fajny streak dla kilku wyswietlen
no tak bylo, nic dziwnego ze taki intruz musial sie napierdolić jednym piwem, inaczej prawdopodobnie nie miałby odwagi się odezwać w ogóle i skończyłoby się na nerwowych chichotach
- marco_pantani
w sumie racja, mama pewnie by sie wkurzyla jakby zobaczyla telefony do jutuba na bilingu