Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Jak jakiś fanpage bukmacherski opisał taktyke Polski w kilku słowach: whatever - whatever - Lewandowski to było wielkie oburzenie ale niestety taka jest prawda. Nie ma drużyny. Każdy wie, że trzeba wyłączyć z gry Lewego i zadanie wykonane bo poszczególne formacje nie współpracują ze sobą. To jest największy problem obecnej reprezentacji i wątpię, żeby to się poprawiło na tym turnieju.
a co jeżeli przede wszystkim oni są słabi tu? <pokazuje na skroń popularnego chłopaka z Dębicy>
serio, jeżeli masz z przodu kilku gości i jedynym, który nie boi się pokazać do piłki/pójść z nią pięć metrów jest Jóźwiak, to nie winiłbym tylko taktyki
serio, jeżeli masz z przodu kilku gości i jedynym, który nie boi się pokazać do piłki/pójść z nią pięć metrów jest Jóźwiak, to nie winiłbym tylko taktyki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
Bisclavret
Sołsa jest spoko na długofalowy projekt, żmudne przekuwanie naszej barbarzyńskiej kultury gry w kierunku cywilizowanej piłki. Może nie takiej jak Hiszpania czy Francja ale chociaż takiej jak Ukraina. Jurek to z kolei wuefista, wszyscy wiedzieli że on się nie nadaje więc grali na jana i wygrywali z dziadami samymi skillsami. Polityka w kwestii trenera reprezentacji jest postawiona na głowie, dużo tu popsuł covid bo było wiadomo że Jurek pojedzie na ełro i po turnieju się go wypierdoli. Start eliminacji przed turniejem wymusił ruchy. Potężnym błędem było przekazanie reprezentacji brzeczkowi który - powiedzmy to sobie - w poważnej piłce nożnej nigdy nic nie osiągnął. Ten błąd będzie nam się odbijał czkawka jeszcze latami. sousa to taki krzyk rozpaczy, ale tak na prawdę to bez sensu. Ta drużyna potrzebuje przebudowy, Glik to już emeryt, Krychowiak zagrał 80 meczów w kadrze z czego 70 chujowych. Ktoś musi to towarzystwo rozgonić w pizdu i zbudować to na nowo. Portugalczyk mógłby to przebudować ale nie w 3 miesiące. Trzeba było sobie odpuścić euro, wysłać tam Jurka (mógłby nawet wygrać ze Słowacją, z kolei z Hiszpania wylapalby piątke) i na jesień wziąć selekcjonera który na eliminacjach budowałby nowa reprezentacje. Teraz jesteśmy dalej w dupie i chyba dalej będziemy.
Edit: chociaż oczywiście jezeli zły wynik na euro był wkalkulowany w kadencję sousy to w sumie nie jest takie głupie ALE obawiam się że nowy prezes z czystego populizmu go wypierdoli
Edit: chociaż oczywiście jezeli zły wynik na euro był wkalkulowany w kadencję sousy to w sumie nie jest takie głupie ALE obawiam się że nowy prezes z czystego populizmu go wypierdoli
Ostatnio zmieniony 14 cze 2021, 22:02 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 1 raz.
- nihil Novi
Najgorsze, ze damy dupy z Hiszpania i przegramy ze Szwecja no i Sousa wyleci. A ja to jestem team Sousa o uważam, ze jeśli typ dostanie odpowiednio dużo czasu to będziemy grali fajna piłeczka
Sensei życia
Czerczesowa bym spróbował na tą bandę indywidualistów
Śnieg Garbatym Nosom
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Najwieksz beka to bedzie jak jakims cudem a patrzac na obecna Hiszpanie i to ze z ta kadranic nie wiadomo nie przegramy tego meczu albo jakims fartem wygramy
Sousa, Sousa. To piłkarze są winni tak tragicznej gry.
Nie no, piłkarze piłkarzami, ale przecież Sousa się totalnie tu pogubił:
- cały czas preferujesz te dwójkę napastników i nawet jak nie ma Milika i Piątka to dajesz Świerczoka czy Świdra, a w najważniejszym meczu wychodzisz jednak jednym Lewym, brak konsekwencji
- zmiany to samo, już chuj z Krychowiakiem, nie winię go że go nie zdjął tylko Grzesia że nie ma mózgu, ale no po tej czerwonej kartce on kompletnie nie miał pomysłu jak temu zaradzić i ostatecznie Frankowskiego, którego testował jedynie na wahadle, który był zaskoczeniem że w ogóle jedzie na Euro, wpuścił jako pierwszego do środka pola, wtf?!
- ten drugi gol to przecież jest kopia takich co traciliśmy, no nie twierdzę że tego nie trenowaliśmy, ale no nie wyciągamy wniosków, skoro tak strefą nie wychodzi nam krycie to może jakaś zmiana, może kto inny niż Jóźwiak powinien tam być przy Skriniarze, nie wiem
Generalnie ja uważam jak boixos
-2006 - Sobolewski czerwona i Niemcy nam ładują w przewadze
-2008 - durny karny M. Lewandowskiego
-2012 - Szczęsny show z Grekami czyli czerwona
-2018 - kuriozalny pierwszy gol z Senegalem
-2021 - kuriozalny pierwszy gol i do tego czerwona Krychy
Jedynie to Euro 2016 jakoś poszło, ale wyjątek potwierdza regułę czy jakoś tak.
Ja bym naprawdę wolał przegrać np pierwszy mecz na turnieju 0-3, ale wiedząc że rywal był klasę lepszy niż samemu sobie koncertowo spierdolić, ale my musimy tak.
Co do Sousy jeszcze to pisał koleś jakiś, kibic Bordeaux, nie mogę tego znaleźć, że to jest ta sama historia i gość będzie robił wrażenie gadką itp ale to farmazoniarz i tyle. Natomiast obstawiam, że jak zostanie Koźmiński prezesem to go zostawi i elimki do Mundialu też wjebiemy. A przecież zaraz będzie wolny Czesio Michniewicz.
Jeszcze jedno: tak patrzyłem na tego Szczęsnego [chociaż go nie winię aż tak jak za Euro 12 czy Mundial 18], Fabiański pewnie skończy po Euro, to imo Gikiewiczowi by tak psycha nie siadła. Można go nie lubić, ale to jest taki pojeb, że ja bym mu dał szansę w kadrze.
- cały czas preferujesz te dwójkę napastników i nawet jak nie ma Milika i Piątka to dajesz Świerczoka czy Świdra, a w najważniejszym meczu wychodzisz jednak jednym Lewym, brak konsekwencji
- zmiany to samo, już chuj z Krychowiakiem, nie winię go że go nie zdjął tylko Grzesia że nie ma mózgu, ale no po tej czerwonej kartce on kompletnie nie miał pomysłu jak temu zaradzić i ostatecznie Frankowskiego, którego testował jedynie na wahadle, który był zaskoczeniem że w ogóle jedzie na Euro, wpuścił jako pierwszego do środka pola, wtf?!
- ten drugi gol to przecież jest kopia takich co traciliśmy, no nie twierdzę że tego nie trenowaliśmy, ale no nie wyciągamy wniosków, skoro tak strefą nie wychodzi nam krycie to może jakaś zmiana, może kto inny niż Jóźwiak powinien tam być przy Skriniarze, nie wiem
Generalnie ja uważam jak boixos
My totalnie nie dojeżdżamy psychicznie w takich turniejach, nie wiem czy to jest kwestia przemotywowania czy zbyt małej motywacji [nie widziałem Lewego robiącego wślizgi pod swoją bramką a Ondreja tak], ale każdy wie że mamy piłkarzy którzy w klubach grają o jakieś 83% lepiej niż w kadrze. No i ile razy robimy jakiś cyrk na turnieju w tym wieku w ważnych meczach:
-2006 - Sobolewski czerwona i Niemcy nam ładują w przewadze
-2008 - durny karny M. Lewandowskiego
-2012 - Szczęsny show z Grekami czyli czerwona
-2018 - kuriozalny pierwszy gol z Senegalem
-2021 - kuriozalny pierwszy gol i do tego czerwona Krychy
Jedynie to Euro 2016 jakoś poszło, ale wyjątek potwierdza regułę czy jakoś tak.
Ja bym naprawdę wolał przegrać np pierwszy mecz na turnieju 0-3, ale wiedząc że rywal był klasę lepszy niż samemu sobie koncertowo spierdolić, ale my musimy tak.
Co do Sousy jeszcze to pisał koleś jakiś, kibic Bordeaux, nie mogę tego znaleźć, że to jest ta sama historia i gość będzie robił wrażenie gadką itp ale to farmazoniarz i tyle. Natomiast obstawiam, że jak zostanie Koźmiński prezesem to go zostawi i elimki do Mundialu też wjebiemy. A przecież zaraz będzie wolny Czesio Michniewicz.
Jeszcze jedno: tak patrzyłem na tego Szczęsnego [chociaż go nie winię aż tak jak za Euro 12 czy Mundial 18], Fabiański pewnie skończy po Euro, to imo Gikiewiczowi by tak psycha nie siadła. Można go nie lubić, ale to jest taki pojeb, że ja bym mu dał szansę w kadrze.
W sumie ta Hiszpania to nic wielkiego nie zagrała. Kadra Nawałki w jego prime by powalczyła z Hiszpanami. Tutaj to można liczyć chyba tylko na remis po cudzie. My w ofensywie nie mamy żadnych atutów i to przeraża. Wychodzi nam jedna akcja na mecz i elo.
Teraz zostaje tylko z jakąś pokrętną nadzieją obserwować tabelę trzecich miejsc
Teraz zostaje tylko z jakąś pokrętną nadzieją obserwować tabelę trzecich miejsc
Kurwa w polsacie ekspertem od wczorajszego meczu jest Rafał Maserak ....
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Lewandowski i Szczęsny znowu pewny plac wśród największych rozczarowań na wielkim turnieju
nowe, nie znałem
nowe, nie znałem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Panowie przecież ta repka jest do dupy, oni nie mają pojęcia o ataku pozycyjnym, zagranicą mają bekę z naszej nieporadnej gry i braku taktyki.
Zlepek indywidualności do tego dzbany Wojtuś i Grzesiu, którzy już dawno powinni oglądać mecze Polski z domu, przed telewizorem.
Zlepek indywidualności do tego dzbany Wojtuś i Grzesiu, którzy już dawno powinni oglądać mecze Polski z domu, przed telewizorem.