Sweet Tooth | Teaser Trailer | Netflix
[serial] Sweet Tooth (2021) Netflix 4 Czerwca
Moderatorzy: gogi, con shonery
[serial] Sweet Tooth (2021) Netflix 4 Czerwca
Netflix właśnie opublikował zwiastun serialu, który jest adaptacją komiksu "Łasuch" Jeffa Lemire'a.
i wygląda rewelacyjnie
czekam!
Re: [serial] Sweet Tooth (2021) Netflix 4 Czerwca
https://www.netflix.com/pl/title/81221380
Jestem po pierwszym odcinku i jest całkiem spoko.
Jak ktoś lubi seriale o ludziach żyjących w lesie to może sprawdzić.
Zostało mi jeszcze 7 odcinków więc będę staram się to obejrzeć całość dzisiaj i jutro.
Jestem po pierwszym odcinku i jest całkiem spoko.
Jak ktoś lubi seriale o ludziach żyjących w lesie to może sprawdzić.
Zostało mi jeszcze 7 odcinków więc będę staram się to obejrzeć całość dzisiaj i jutro.
no trailer mocarny w huj, dzisiaj tez obadam, chociaz boje sie ze to raczej dla troche mlodszych jest i kino familijne
Oglądałem cały sezon niedawno no i rzeczywiście kino trochę familijne, ale mogło być gorzej. Bardzo fajny klimat i uniwersum, lektor czasami trochę wkurwia no i scenariusz bardzo przewidywalny, ot taka adaptacja właśnie komiksu dla dzieci. Ogólnie jak wam nudzi to polecam, sezon się kończy na cliffhangerze, więc trochę niedosyt. Dla mnie takie 7/10.
Oglądałem cały sezon niedawno no i rzeczywiście kino trochę familijne, ale mogło być gorzej. Bardzo fajny klimat i uniwersum, lektor czasami trochę wkurwia no i scenariusz bardzo przewidywalny, ot taka adaptacja właśnie komiksu dla dzieci. Ogólnie jak wam nudzi to polecam, sezon się kończy na cliffhangerze, więc trochę niedosyt. Dla mnie takie 7/10.
Jestem w połowie, fajnie się to ogląda. Lekki film przygodowy, bardzo fajne zdjęcia, krajobrazy i klimacik
Straszne uncanny valley mam oglądając ten trailer
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Mnie się podobało, chociaż czasami miało się wrażenie, że to jest robione pod młodego widza i trochę mnie zdziwiło, że serial jest od 16 lat, bo miałem wrażenie, że jest pisany pod młodszą młodzież.
Mój 10 letni Bratanek mówił, że oglądał i mu się bardzo podobał serial - nie wiem jak wypada na tle Stranger Things, bo nie widziałem i nie wiem czy jest w podobnym stylu.
Komiksu nie czytałem i jestem ciekaw opinii ludzi, którzy czytali komiks i oceniali go bardzo krytycznie.
Mój 10 letni Bratanek mówił, że oglądał i mu się bardzo podobał serial - nie wiem jak wypada na tle Stranger Things, bo nie widziałem i nie wiem czy jest w podobnym stylu.
Komiksu nie czytałem i jestem ciekaw opinii ludzi, którzy czytali komiks i oceniali go bardzo krytycznie.
Wydawało mi się, że przedtem było 16+.