2.
Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- FruitOffTheWall
Re: Euro 2021
inisnie byku jak ja cie szanuje lubie kurwa takich małych skurwysynków na boisku
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
@elkacpero kurwa ile razy ja już sobie obiecałem, że nie będę grał u buka XDDD
nic na potem
25:57 Marciniak na temat takiej sytuacji z ręką jak dziś była
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
kojarzycie tę akcję z dziubą co se walił konia na wizji i za to go wyjebali z kadry? król strzelców priemjer ligi dodam, i główny autor sukcesu zespołu na mundialu 2018
imo ustawka, bo mu się nie chciało grać dla repry, se tam pomyślał że po huj ma zapierdalać po całej europie w te i we wte w taki upał jak ma siano i jest zajebiście opłacany a fani zenitu i tak maja wyjebane wiec o co halo, sie tam ustawili że on se zwali konia (gdzie i tak nic nie widać na filmiku, wiec nie ma jakiejś kompromitacji) i bedzie powód do wyjebania go tuż przed euro, czerczesow już tam wcześniej na jakiś czas przed ta akcja przyaktorzył dziennikarzom że niby jakieś wąty do niego ma
cała afera jebie ostro tzw huyem, no ale huj w to
w każdym razie no moim zdaniem jest to farmazon, choć wiem że pewnie brzmi to jak teoria spiskowa lvl trzynasty
imo ustawka, bo mu się nie chciało grać dla repry, se tam pomyślał że po huj ma zapierdalać po całej europie w te i we wte w taki upał jak ma siano i jest zajebiście opłacany a fani zenitu i tak maja wyjebane wiec o co halo, sie tam ustawili że on se zwali konia (gdzie i tak nic nie widać na filmiku, wiec nie ma jakiejś kompromitacji) i bedzie powód do wyjebania go tuż przed euro, czerczesow już tam wcześniej na jakiś czas przed ta akcja przyaktorzył dziennikarzom że niby jakieś wąty do niego ma
w każdym razie no moim zdaniem jest to farmazon, choć wiem że pewnie brzmi to jak teoria spiskowa lvl trzynasty
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
no ale wtedy by po nim jechali że wróg ojczyzny, a tak jest usprawiedliwiony, wyjebali go pod byle pretekstem i huj
a na tym viralu huja widać szczerze, taki poziom żenady w okolicach palca w dupie krychowiaka, ale nic ponad to
a na tym viralu huja widać szczerze, taki poziom żenady w okolicach palca w dupie krychowiaka, ale nic ponad to
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
genocidegeneral
Nawet niezły ten wczorajszy mecz, chociaż turcy za dużo nie pokazali. Zasłużony wynik.
normalna praktyka przecież, choć jak mniemam faktycznie w przypadku Rosji komentarze mogłyby być trochę bardziej radykalne odnośnie takiej decyzji, ale przecież nikt by go za to nie zlinczował
na pewno nie bardziej niż za walenie konia i puszczanie tego w eter
kibole zenitu to jest największa patola w świecie kibicowskim, jakby odmówił wystąpień w reprezentacji to by pojechali z nim do spodu
Dodano po 32 sekundach:
no właśnie nic takiego nie ma na tym filmiku w sumie
- ebismolarek
To co tam by musiało być? Chłop pokazuje jak wali niemca po kasku, jeszcze te zbliżenia na ryj i oblizywanie sie jak 2rzyn widzący zdjęcia roxie węgiel
hmm znając realia świata kibicowskiego pokusilbym się o wniosek, ze nagranie koniuwy może być dla środowiska równie podjebane (o ile nie bardziej) niż zadeklarowanie rezygnacji z gry w kadrze. druga sprawa czy by ich to ruszyło w ogole tak szczerze; ekipy jeżdżące na kadrę z reguły ostatnia rzeczą, którą się interesują to piłkarze występujący na murawie
jak każda teoria spiskowa, Twoja ma jakiś tam promil prawdopodobieństwa, ja jednak zostanę przy swoim pzdr
btw teraz zerknąłem i gość grał w ostatnim sparingu z Polska we Wrocławiu
tak szczerze to sie nudziłem i wysnułem taką teorie z dupy na poczekaniu
aaa no teraz to ma sens
- FruitOffTheWall
btw baklaszan props za intelingenty foruming ostatnio + avatar z mordą majora inteligenta dodaje +100 do twoich postów
rip zioloziolo
przejebane co się odjebało dzisiaj, dreszcze kurwa. dobrze, że żyje chłop. niech pocisną tera chłopaki na fulla dla ziomala!
serio? przecież ja ostatnio tak pierdole od rzeczy żę szok, pisze se tylko dla zabicia czasuFruitOffTheWall pisze: ↑12 cze 2021, 19:50 btw baklaszan props za intelingenty foruming ostatnio + avatar z mordą majora inteligenta dodaje +100 do twoich postów
niemniej dzieki
-
ksiazenieporzadek
da się jakoś na appce flashscore zaznaczyć, żebym dostawał powiadomienia o każdym meczu? wiem, że mogę wchodzić w każdą drużynę / mecz i zaznaczać gwiazdką no ale wolałbym sobie cały turniej machnąć tak
chyba, że jakaś inna appka w tym stylu to dajcie propozycje
chyba, że jakaś inna appka w tym stylu to dajcie propozycje
-
MalinowyJogurt
Na livescore są gwiazdki po prawej stronie obok nazwy drużyn, nie trzeba wchodzić w dany mecz więc szybko klikasz i masz @ksiazenieporzadek