Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
szacunek dla obydwu drużyn się należy
kaza im przełożeni mówić, to gadają, to i moga sie pojawić takie kwiatki. zdefiniuj adekwatnie? bo ja nie mam pomyslu co by bylo optymalne w tej sytuacji. BTW kazda stacja ma wlasnego realizatora spotkania, czy oficjalna transmisja UEFA tam nagrywała ze szczegolami ta reanimacje
jaki kraj taka telewizja publiczna taka jakość dziennikarzy, zresztą no kurwa, Kotleszka, enough saidgenocidegeneral pisze: ↑12 cze 2021, 20:06za dużo meczuw
co z euro jeśli umrze
lepiej nic nie mówić teraz (więc mówmy coraz więcej i coraz głupiej)
o piłce teraz nikt z nas nie potrafi i nie chce mówić
no serio taką rolę reportażową mogliby sobie odpuścić, puścić taki kadr jak Duńczycy i ewentualnie wrócić z informacją o stanie zdrowia Eriksena.
A co mają robić jak im w ryj kamera świecą i w ucho mówią że mają mówić coś? typiara najgorsza ale nie mam do studia pretensji juz kurwa się nie zesrajcie ze starali sie cos wymyślić na free w takiej sytuacji co nie brzmiałoby jak "kurwa co za pojebana akcja, oby mu nic nie było, czekamy na info" powtarzane co 5 sekund
Wygrzeszam Cię, mordzia.
lol będą grać dalej, ich ziomek się omal nie przekręcil, no ale dobra, to było już dwie godziny temu, trzeba coś działać dalej
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Dokończą 4min, potem 5min przerwy i grają druga polowe cała normalnie
Kocham, pozdrawiam
- genocidegeneral
no piłkarze musieli się zgodzić, więc no kim my jesteśmy żeby im zakazywać
przecież jeśli jakiś cweluch by coś tam przyszedł i powiedział "grajcie bo każda minuta kosztuje 50 koła" to Schmeichel z Hradeckim powinni go złapać za ręce i iść w przeciwnych kierunkach
przecież jeśli jakiś cweluch by coś tam przyszedł i powiedział "grajcie bo każda minuta kosztuje 50 koła" to Schmeichel z Hradeckim powinni go złapać za ręce i iść w przeciwnych kierunkach
No Ty dzisiaj błysnąłeś niczym camzat, wiec skończ pierdolic, Twoja inteligencja to nie jest zbyt wysokim poziomie
IT’S COMING HOME

Zjebany jestes floo wypominaj mi to jeszcze przez 3 lata ze w szoku nie ogarnąłem ze graja w danii a nie kurwa w dupie twojej starej jak walia z szwajcarią.
Dziwna kapa ze grają dalej mecz ale może z eriksenem gadali i postanowili ze cisną dalej bo to euro.
Dziwna kapa ze grają dalej mecz ale może z eriksenem gadali i postanowili ze cisną dalej bo to euro.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
ale floo ma racje akurat 
nie nam oceniać, czy powinni grać dalej, no bez przesady...
przecież ja nie mówie o reporterach. zostali rzuceni na gleboka wode i zmuszeni byli improwizowac, wyszlo chujowo, okej, ale rozumiem. chodzi o telewizje, nie czaje czemu nie odpuscili sobie zwyczajnie tego studia. adekwatnie moim zdaniem byloby zamkac ryj i zrealizowac to tak jak wlasnie zrobili dunczycyeddy_wata pisze: ↑12 cze 2021, 20:07kaza im przełożeni mówić, to gadają, to i moga sie pojawić takie kwiatki. zdefiniuj adekwatnie? bo ja nie mam pomyslu co by bylo optymalne w tej sytuacji. BTW kazda stacja ma wlasnego realizatora spotkania, czy oficjalna transmisja UEFA tam nagrywała ze szczegolami ta reanimacje
- genocidegeneral
klękanie out promocja pierwszej pomocy in
ale pierdolicie tu zdrowo wszyscy, jeszcze między sobą się kłócąc kto jest głupszy xDDDD
A kto jest najgłupszy? w sensie zaraz po mnie i co ludzie pierdolą tak dokładnie?
Wygrzeszam Cię, mordzia.