Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
podobno wyjechal przytomny juz ze stadionu
trzymaj sie wariacie
trzymaj sie wariacie
ta, tak samo jak powiedziales ze kopenhaga nie jest w europie, mowie ci masz racje na sto pro jak dj remo
- genocidegeneral
Jest kurwa, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłem to zdjęcie 
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Od razu lepiej na sercu człowiekowi
Oby tylko nie powtórzyła się sytuacja z Antonio Puertą, który nawet samodzielnie schodził z boiska i w szatni doznał kolejnego ataku 
Raczej po karierze, ale czy to ważne jeśli chłop będzie cały i zdrowy? Wątpię.
- ebismolarek
No raczej po karierze
Ciekawe kiedy wcisną Danii rozegranie tego meczu, o ile będą chcieli w ogóle brać udział
Kurwa te sceny z reanimacja, przecież to były jedne z bardziej przerażających momentów jakie widziałem w TV na żywo
Kto w ogóle dał zgodę na puszczenie tego, ja pierdole
Kto w ogóle dał zgodę na puszczenie tego, ja pierdole
Jak to jest że nagle zawodowy sportowiec doznaje zawału na boisku, wrodzona wada która nagle się uaktywnia czy co jest
Dania progresywna, to sobie oglądaj
oczywiście, że mecz trzeba dokończyć, ale pewnie jutro
oczywiście, że mecz trzeba dokończyć, ale pewnie jutro
Mysle ze dunczyny powiedza ze pierdola ten mecz finowie powiedza ze tez daja walkower i dadza remis im potem christian (obys byl zdrowy chłopie) jak bedzie w stanie powie zeby sie nie łamali ze znim bedzie dobrze i zeby grali dalej dla niego i wszyscy na euro beda sie cieszyc ze eriksen wyzdrowieje i wyzdrowieje zobaczycie ze tak kurwa bedzie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ogólnie realizacja tego była obrzydliwa. Pokazywanie żony/dziewczyny, reanimacji to kurwa dramat. To samo co po wypadku GRO w Bahrajnie.
IT’S COMING HOME

sylwia dekiert zanim jescze splynelo zdjecie chrstiana zdazyla spytac gosci w studio o ksztalt turnieju jesli zisci sie najgorszy scenariusz
ale pojebany wieczor
ale pojebany wieczor
Dokładnie tak, generalnie jeśli ściągnęli go z murawy to RKO musiało poskutkować bo nie transportuje się osób które mają zatrzymane krążenie. Odzyskanie krążenia to podstawa dalszych działań.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Całe szczęście, że kumple go zasłonili, ale chuj na kurwe tym łbom którzy pokazywali w TV jego płaczącą żonę. Ja pierdole.
Też mi się od razu Puerta przypomniał i De La Red
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka