Sentino - Fenix (2021)
- Moltisanti
Re: Sentino - Fenix (2021)
No nie wiem, dla mnie najlepszy Seba to Seba z czarnej chmury, pistolet, brak słów, a tu znowu czuję że muszę mu uwierzyć że będzie strzelane jak się krzywo popatrzę i trochę jednak ziew
- MalkoNTENT
Mam takie samo zdanie. Przewózkę w agresywny spisów wolę na live’ach. Czary mary dużo lepsze, 7 kawałków słucham codziennie a tu kilka odsłuchów i w sumie nie mam ochoty na więcej.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
mimo w ogole dystansu do twórczosci sentiego z mojej strony, bo tlyko czary mary slucham, reszta to gowno z nielicznymi wyjatkami to kurde mam wrażenie, że teraz ten błyskawiczny wysryw 7 albumów co 2 meisiące może wpłynąć ogólnie na obniżenie jakości
Masz zle wrazenie.
kurwa niech jakis hakier poprawi bas w 'sauce' bo chuj mnie strzela jak slysze ten falsz w tak zajebistym bicie
-
wulgarmundur
fenix chujowy najgorsza plyta seby dotychczas juz nawet te odrzuty co ulepili z nich plyte dla stepa lepsze
czarna chmura, il duce, brak słów, pistolet, państwo w państwie, zapytaj o mnie i białe rękawiczki koooozaki
sorry za off top
Śnieg Garbatym Nosom
Twoja stara ulepila cie z odrzutow.
- benzoabuser
- Zbanowany
Poprawiłem
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
co za miękie fajki tu same. najlepszy seba to vitaliy, barsy, karl lagerfeld, tempo, dwusetki i givenchy i nie probuj zmieniać mojego zdania jeden z drugim
najlepszy senciak to ten z albumu fenix wjeżdza ogień szatan kurwa azazel
Prawda jest taka, ze Sentino jest teraz w najwyzszej formie w swojej karierze, a ta plyta jest jego najlepsza pod kazdym wzgledem. Potrzebowal do tego tylko wydac wczesniej odrzuty w postaci "Czary mary". Przeciez czary w ogole nie byly poczatkowo zapowiadane jako plyta. Byl "Fenix", "King Sento", "Aporofobia".
Milego dnia wszystkim uzytkownikom.
Milego dnia wszystkim uzytkownikom.
- qualite_de_schizoide
W moim odczuciu czary mary lepsze, tam nie ma ani jednego słabego numeru. Płyta całkowicie bez skitów. Fenix nie jest zły ale czuć ze trochę na odpierdol i niektóre walki takie se.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Kolega z izraeeeeeela
Jedyny słaby numer to halo policja , który jest z dupy i niepotrzebnie go Seba wrzucił na fenixa. Poza tym , płyta bardzo spójna
- Moltisanti
imo ten numer to jest piękna puenta jego postaci
Sebastian w internecie: halo policja, chuj wam w dupe
Sebastian w rzeczywistości: halo policja, pomocy
Sebastian w internecie: halo policja, chuj wam w dupe
Sebastian w rzeczywistości: halo policja, pomocy
ech 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Płyta na jedno przesłuchanie, straszna nuda ale wiem, że Sentino rozkurwi jeszcze w tym roku.
całość przesłuchać jednym lotem zbyt męcząca, znowu coś tu kurwa nie gra z masteringiem, basy nakurwiają strasznie, do tego miejscami sento kompletnie niezrozumiały mamrocze jakby miał udar