Kaz Bałagane
- marco_pantani
Re: Kaz Bałagane
nie no co to kurwa jest xD, za bardzo landrynkowe wytrzymałem 40 sekund. pzdr
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- benzoabuser
- Zbanowany
Fajny kawałek, spoko klip, kazek w normalnych fitach
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- OmarStooleyman
Kazek to idealny przykład tego, jak można zdziadzieć po zrobieniu sobie dzieciaka. Jak skończył z robieniem ruchów i hustlerką to w zasadzie mógłby zakończyć projekt Bałagane, bo zrobił się porządek w chuj. Zostawmy sobie wspomnienia po SCiB i pięknych kilku pierwszych płytach.
Właśnie na dobre zaczął projekt pt. zarabianie na dzieciaka. Myślisz ze on chce to robić? Przecież widać ze na tych klipach czuje się mega niekomfortowo, a na koncertach jeszcze bardziej. Gość przez lata nie robił teledysków ani nie występował tłumacząc się introwertyzmem a teraz zaciska zeby i gra na piknikach dla fajnopolakow, życzę mu zeby uzbierał odpowiednia kwotę jak najszybciej i mógł z tym skończyć
- OmarStooleyman
W sumie to trochę taka postać tragiczna, bo jako jedyny ulepił coś z gliny hewra-mobbyn-alcomindzowej, tak czy inaczej to nadal były gówniarskie tematy i gówniarska przewózka. Teraz jak już nawet mu nie wypada robić z siebie takiego zawadiaki co ma wyjebane na wszystko trudno mu chyba ogarnąć tematy do rapu, a najlepsze lata życia na ustawienie się w życiu (20-30) spędził na baletach i nagrywaniu legendarnych (w podziemiu) kawałków. Ja bym na jego miejscu starał się bardziej iść w produkcję i szukał kolejnej żyły złota typu Mata czy Żabson, bo życia sobie z takiej chujni raczej nie ułoży. Nawet my tutaj często wracamy do niego czysto z sentymentu, a nie faktycznego repeat value ostatnich nagrywek.
-
encrenoire
Ciekawe czy jak kupuje połówki to tez z logiem na cała klatkę.
- gods bidness
No i dziś trafiłem na youtubie na young igi, puściłem na pałę pierwszy lepszy kawałek. Tytuł buzi. Brzmienie typowy landrynkowy pop dla dzieci a la Roksana Węgiel, oczywiście autotune plus tekst, że ona chce buzi, nawet nie do buzi, tylko buzi. To jest poziom tekstów disco polo w stylu chodź, chodź tu na sianko, złapie cię za kolanko. Czyli tak właśnie jak pamiętałem "rapera" young igi.
No i ten Kaz tak samo brzmieniowo. Jedynie te kilka wulgarnych wersów sprawia, że to nie będzie puszczane w jakimś 4fun kids, czy czego się tam teraz słucha.
PS Wy tępe chuje.
No i ten Kaz tak samo brzmieniowo. Jedynie te kilka wulgarnych wersów sprawia, że to nie będzie puszczane w jakimś 4fun kids, czy czego się tam teraz słucha.
PS Wy tępe chuje.
- ebismolarek
tldr to nie jest hibob chlip chlip
- qualite_de_schizoide
no ale tragiczny jest ten numer co by nie mówić "to twój tarzan boy" 
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
co by nie mowić to jest zajebisty
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
orientujecie się kto tu nawija w refrenie? https://www.youtube.com/watch?v=BkLxJkyPNoI
Jest jeden Tarzan Boy
edit: niestety nie żyje
edit: niestety nie żyje
Spoiler
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
Ej taki klip że przewija dzieciaka i patrzy na swoje ręce w zasypce dla niemowląt i ciach flashback jak wciąga kreskę w klubieOmarStooleyman pisze: ↑08 cze 2021, 8:57 Kazek to idealny przykład tego, jak można zdziadzieć po zrobieniu sobie dzieciaka. Jak skończył z robieniem ruchów i hustlerką to w zasadzie mógłby zakończyć projekt Bałagane, bo zrobił się porządek w chuj. Zostawmy sobie wspomnienia po SCiB i pięknych kilku pierwszych płytach.
- IvanPavlov
Ostatnio zmieniony 26 cze 2021, 12:54 przez IvanPavlov, łącznie zmieniany 2 razy.
Baza wszystkich kawałków Kaza Bałagane by me:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
- Bunnymen77
Słabizna maksymalna, dosluchałem do końca by móc z czystym sumieniem napisać ten post na slizgawka.eu