rapowy idol - pamiętacie?
- marco_pantani
rapowy idol - pamiętacie?
Pamiętacie coś w stylu rapowego Idola? coś takiego chyba robił Polsat i wygrał to Nowator, dlatego też stało się o nim dosyć głośno i zaczął mieć featy u dosyć sporych graczy w branży. kłopot w tym, że nie udało im się tego puścić i wszystko poszło tak jakby za zamkniętymi drzwiami
tak mi coś świta, może macie więcej info na ten temat
zwracam honor
Re: rapowy idol - pamiętacie?
Był Żywyrap który nieźle wybił Araba.
- marco_pantani
to nie to, żywy rap był z 10 lat temu, a ten program, o którym piszę to lata ok. 2003/04
zwracam honor
W 2005 roku Nowator wygrał talent show telewizji Polsat Hip-hop start w którego jury zasiedli Pih, Teka i Onar. Jednakże format ostatecznie nie został nigdy wyemitowany. W ramach wygranej raper nagrał debiutancki album solowy Alfabetyczny spis, który ukazał się jesienią, także 2005 roku nakładem wytwórni Camey Studio.
Ale bym to obejrzał 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
podobno program nie zostal wyemitowany bo pih wszedl na stol i zaczal krzyczec to nie jest hiphop
- oKulTywowany
Było też coś takiego chyba Moja własna gwiazda i typiara chciała mieć własnego Tedego,faceci musieli dla niej poniżać się i udawać oraz rapować numery tdfa.
Coś ktoś kojarzy ?
Coś ktoś kojarzy ?
This page is no longer available.
ja rowniez
pamietam tez, ze tedef gral jakies numery w mtv na sweet sixteen jakiejs typiary (na potrzeby pl edycji bylo to chyba sweet eighteen)
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- OmarStooleyman
Solorz dawaj to ino roz na iplę. Wtedy Polska była niegotowa, ale dziś po Warsaw Shore totalnie zobojętnieliśmy na patolę.
Chyba, że poszło o pitos, to inna sprawa
Chyba, że poszło o pitos, to inna sprawa
Biorąc pod uwagę, że mamy tu rapera
Co do samego show to powinni to upublicznić. Biorąc pod uwagę klimat tamtej telewizji i ówczesne podejście do robienia show z wykorzystaniem rapu memogenność wyrzuciłoby pewnie poza skalę 
oraz pojawia się
Właściwą nagrodą powinno być
Spoiler
- marco_pantani
Wyobraźcie sobie dziś takiego big brothera z 20 początkującymi raperami którzy eliminują się co tydzień walkami freestylowymi 
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
Ty na FB mtv są jakieś filmiki z tego xDoKulTywowany pisze: ↑09 cze 2021, 1:38 Było też coś takiego chyba Moja własna gwiazda i typiara chciała mieć własnego Tedego,faceci musieli dla niej poniżać się i udawać oraz rapować numery tdfa.
Coś ktoś kojarzy ?![]()
zwracam honor
- yungXpaproch
zajebisty pomyslmarco_pantani pisze: ↑09 cze 2021, 12:08 Wyobraźcie sobie dziś takiego big brothera z 20 początkującymi raperami
silna i niezalezna zanim to bylo modne
- marco_pantani
albo Sentino i hejterzy w domu w słonecznej MaladzeyungXpaproch pisze: ↑09 cze 2021, 12:18zajebisty pomyslmarco_pantani pisze: ↑09 cze 2021, 12:08 Wyobraźcie sobie dziś takiego big brothera z 20 początkującymi raperami![]()
zwracam honor
oKulTywowany pisze: ↑09 cze 2021, 1:38 Było też coś takiego chyba Moja własna gwiazda i typiara chciała mieć własnego Tedego,faceci musieli dla niej poniżać się i udawać oraz rapować numery tdfa.
Coś ktoś kojarzy ?![]()
@marco_pantani pamietasz to skądś/widziales jakies urywki czy wiedza na temat tego programu tylko z neta?
- marco_pantani
@Michaljrg sentino miał hejterow w samochodzie więc formuła się nieco zmieniła
zwracam honor
Pih jako rapowy juror
Chciałbym to zobaczyć, oceny typu „hop kids zjadają cię charyzmą”, ciekawe czy to przez beef Polsat tego nie wyemitował
Chciałbym to zobaczyć, oceny typu „hop kids zjadają cię charyzmą”, ciekawe czy to przez beef Polsat tego nie wyemitował
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ