Sentino
Re: Sentino
Props, w koncu
@smirnoff bedzie tez reup klipu do broskis?
@smirnoff bedzie tez reup klipu do broskis?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- benzoabuser
- Zbanowany
Stary numer sebastiana z chujowym mixem
vs gęsi proceder z nowej płyty, wybierz mądrze młody słuchaczu
vs gęsi proceder z nowej płyty, wybierz mądrze młody słuchaczu
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Fler:
Sentino ty synie dziwki,
Pierdole ciebie i twojego bananowego ojca,
ktory wychował ciebie na przegranca.
Chowaj się w Polsce, Hiszpanii czy w Disneylandzie.
Nie jestes raperem, nie jestes rockerem ani kimkolwiek innym
Ile razy już ode mnie dostałeś.. a po tym stałeś się jeszcze bardziej chory
Nie denerwuj... wszyscy robią pieniądze, tylko nie ty
Sentino to ghostwriter, który dziwnym zbiegiem okoliczności nigdy nie potrafił napisać dobrej piosenki dla siebie

Ty wyszukiwarko rymów

20 albumow wydanych bez takich obszczancow jak ty
Wpadaj na berlin!
Twoja mama powinna się mniej zdecydować na ciebie, ty rozpieszczony dzieciaku aka junkie aka alkoholiku. Dorwę Ciebie. Nikt ci nie pomoże. Żaden rocker. Żaden Arab. Żaden Raper. Żaden Manager. Jesteś sam.
Sentino ty synie dziwki,
Pierdole ciebie i twojego bananowego ojca,
ktory wychował ciebie na przegranca.
Chowaj się w Polsce, Hiszpanii czy w Disneylandzie.
Nie jestes raperem, nie jestes rockerem ani kimkolwiek innym
Ile razy już ode mnie dostałeś.. a po tym stałeś się jeszcze bardziej chory
Nie denerwuj... wszyscy robią pieniądze, tylko nie ty
Sentino to ghostwriter, który dziwnym zbiegiem okoliczności nigdy nie potrafił napisać dobrej piosenki dla siebie
Ty wyszukiwarko rymów
20 albumow wydanych bez takich obszczancow jak ty
Wpadaj na berlin!
Twoja mama powinna się mniej zdecydować na ciebie, ty rozpieszczony dzieciaku aka junkie aka alkoholiku. Dorwę Ciebie. Nikt ci nie pomoże. Żaden rocker. Żaden Arab. Żaden Raper. Żaden Manager. Jesteś sam.
Nie jestem sajko Seby więc powiedzcie mi, kim w Niemczech jest ten Fler? Tak w przekładzie na polskie realia. On się liczy na scenie czy to jakiś Dixon niemiecki?
- oKulTywowany
Mogę nie lubić tego i tego rapera,muzyka ale jak ktos rusza rodaka nawet fifti fifti jak sentino to chuj na łeb temu dojczowi , właśnie co to fler Jedyna fler jaką szanuje to ta z harrego pottera
This page is no longer available.
-
ksiazenieporzadek
Fler nigdy nie byl najbardziej popularnym raperem, stad nigdy nie mial zlotej plyty, Chyba, ze policzy sie Aggro Berlin Ansage nr 4 (2004 rok bodajze), ktora pokryla sie zlotem i promocja byla skupiona wokol niego. Ale to nie byla solowa plyta. Teledysk promujacy:
I zaczynal jako grafficiarz (jak zreszta wiekszosc berlinskiej sceny)
Jest za to bardzo opiniotworczy i ma gadane. Jego wywiady maja najwieksze kliki. I jest w mainstreamie od ponad 15 lat. Nigdy na szczycie, ale zawsze gdzies w tym top 15 sie znajdzie.
No i trzeba tez pamietac, ze wychowal sie w poprawczaku, takze kariera troche rapera ksiazkowa. od niczego do kogos.
No i jest tez bardzo wybuchowy, bardzo latwo go wyprowadzic z rownowagi. I tez w sumie przez to jest tez tak interesujacy, grozilo mu wiezienie, a on nadal obrazal Bushido.
No i cholerykiem jest strasznym, dlatego tak ciezko jest z nim pracowac.
I zaczynal jako grafficiarz (jak zreszta wiekszosc berlinskiej sceny)
Jest za to bardzo opiniotworczy i ma gadane. Jego wywiady maja najwieksze kliki. I jest w mainstreamie od ponad 15 lat. Nigdy na szczycie, ale zawsze gdzies w tym top 15 sie znajdzie.
No i trzeba tez pamietac, ze wychowal sie w poprawczaku, takze kariera troche rapera ksiazkowa. od niczego do kogos.
No i jest tez bardzo wybuchowy, bardzo latwo go wyprowadzic z rownowagi. I tez w sumie przez to jest tez tak interesujacy, grozilo mu wiezienie, a on nadal obrazal Bushido.
No i cholerykiem jest strasznym, dlatego tak ciezko jest z nim pracowac.
Czyli mocno średni zawodnik. Sentino by go zjadł
Fler jaki jebniety jest, taki jest, ale w czasach poczatku aggro berlin, to była ścisła topka i chuj ,ze złotej płyty nie miał. Sento Delon Polski Mickey Rourke do takiej pozycji nigdy nawet sie nie zblizył i raczej tak niestety pozostanie
słuchało się noje dojcze fele za dzieciaka 
- SentoAlainDelon
ZL 3 wróciło na YT, streamingi to pewnie kwestia kliku dni
https://www.youtube.com/playlist?list=O ... l_fLIHHakE
13 tracków, las kabacki, oni albo ja 2, gdzieś indziej i brak słów nie znalazło się na playliście w porównaniu do wersji fizycznej, za to parę kulek jest z Malikiem oraz Tabu.
https://www.youtube.com/playlist?list=O ... l_fLIHHakE
13 tracków, las kabacki, oni albo ja 2, gdzieś indziej i brak słów nie znalazło się na playliście w porównaniu do wersji fizycznej, za to parę kulek jest z Malikiem oraz Tabu.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2021, 18:48 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 2 razy.
-
PerrierLaPadite
No dokładnie, taki niemiecki Tede tylko bardziej choleryczny.
Ale że nie ma żadnej złotej płyty? Nawet ze streamingów i yt? :O
Ale że nie ma żadnej złotej płyty? Nawet ze streamingów i yt? :O
Z ciekawostek o flerze, to kiedyś został on zgwałcony z użyciem marchewki. Nader często jest mu ten przykry incydent wypominany, takie trochę jego „halo policja”