Ps. Slucham schodków regularnie, super piosenka
Mata
- piernikowyskoczek
Re: Mata
to zajebiście stary, jak się bawisz dobrze, to spoko, jest choć jeden, a słuchasz też raperów White, Blacha, Tymek, PlanBe? @Moltisanti
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Tata maty jest przecież warszawskim salonowcem o rozległych koneksjach i etatowym ekspertem TVN/gw i to od wielu lat, to syn się na nim wybił niż odwrotnie
Udało mi sie nigdy nie usłyszeć utworu „schodki”, po żenujacej „patointeligencji” kompletnie nie mam ochoty sprawdzac
Udało mi sie nigdy nie usłyszeć utworu „schodki”, po żenujacej „patointeligencji” kompletnie nie mam ochoty sprawdzac
- Moltisanti
Choć jedenpiernikowyskoczek pisze: ↑03 cze 2021, 0:14 to zajebiście stary, jak się bawisz dobrze, to spoko, jest choć jeden, a słuchasz też raperów White, Blacha, Tymek, PlanBe? @Moltisanti
Dalsza część pytania jest jeszcze lepsza, bo myślisz że jak użyjesz jakichś ksywek, uznawanych za przypalowe na forum, w zestawieniu ze mną, to mnie jakoś zdeprecjonujesz
- piernikowyskoczek
"choć jeden" w sensie, że na tym forum się ktoś znalazłMoltisanti pisze: ↑03 cze 2021, 12:16Choć jedenpiernikowyskoczek pisze: ↑03 cze 2021, 0:14 to zajebiście stary, jak się bawisz dobrze, to spoko, jest choć jeden, a słuchasz też raperów White, Blacha, Tymek, PlanBe? @Moltisantiszybko przeszedłeś od narzekania że 40mln wyświetleń do "no jest, znalazł sie jeden debil co tego słucha" XD
Dalsza część pytania jest jeszcze lepsza, bo myślisz że jak użyjesz jakichś ksywek, uznawanych za przypalowe na forum, w zestawieniu ze mną, to mnie jakoś zdeprecjonujeszmusisz być strasznie niepewny swoich opinii skoro wykonujesz takie dziwne ruchu w celu utwierdzenia sie w swoim poczuciu elitarności
i nie wiem, jakie ksywki są przypałowe, bo po sprawdzeniu współczesnego polskiego rapu czuję się odrealniony, skąd mam wiedzieć, że Mata jest uznawany za przypałowy na forum, a taki Blacha nie? kiedyś było wiadomo, Ten Typ Mes nieprzypałowy a Sulin przypałowy, teraz serio nie mam pojęcia
i nie wiem, czemu Mata ze Schodkami miałby być nieprzypałowy, a Blacha i White z podobną twórczością mieliby być
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- yungXpaproch
lajcior kocur, mata "schodki" git letniaczek, blacha to jest mem polskiej rapgry praktycznie
- piernikowyskoczek
czyli włączacie sobie np. kolaborację
Blacha feat. White, np. tę tutaj:
i wyczuwacie taki duży kontrast między tymi artystami, że jeden spoko, a drugi potężny przypał? ja tego nie słyszę, słyszę bardzo podobną twórczość
Blacha feat. White, np. tę tutaj:
i wyczuwacie taki duży kontrast między tymi artystami, że jeden spoko, a drugi potężny przypał? ja tego nie słyszę, słyszę bardzo podobną twórczość
- piernikowyskoczek
ach, czyli jest rozdwojenie na forum, dla jednych blacha "przypał" "mem rapgry" a dla drugich "kozak"
no to są dość skrajne opinie
no to są dość skrajne opinie
xD no ale co ty uważasz, że nie ma dobrych rapów bangerowych letniakowych i że forumek to jeden umysł? Do czego ty pijesz w ogóle?
No oczywiście, że White jest dużo lepszym raperem od blachy co udowadnia wyżej wspomnianą California. W podlibkowanym kawałku, który słyszę pierwszy raz też go zjada dupą, nie wiem czemu udajesz, że tego nie słyszysz
A i nie jestem fanem takiej muzyki, ale takie pierdolenie, że kto tego słucha to jest takie ok boomer, że no żenua
No oczywiście, że White jest dużo lepszym raperem od blachy co udowadnia wyżej wspomnianą California. W podlibkowanym kawałku, który słyszę pierwszy raz też go zjada dupą, nie wiem czemu udajesz, że tego nie słyszysz
A i nie jestem fanem takiej muzyki, ale takie pierdolenie, że kto tego słucha to jest takie ok boomer, że no żenua
- piernikowyskoczek
ja się pytam, kto tego słucha, bo nie znam osobiście, nie trafiło to do moich kręgów i jestem zaskoczony wyświetleniami, jakie kręcą Mata, White, Blacha, nikt nie puszcza tych artystów w moim gronie, jak przeglądam story Instagramowe/Facebookowe to nikt ich nie udostepnia, na Spotify na pasku po prawej się nie pojawiają
"W podlibkowanym kawałku, który słyszę pierwszy raz też go zjada dupą, nie wiem czemu udajesz, że tego nie słyszysz" no nie słyszę, nie wiem, co mam poradzić
a że na forum są pewne trendy to stwierdził Moltisanti, mówiąc o "ksywkach uważanych za przypałowe na forum"
"W podlibkowanym kawałku, który słyszę pierwszy raz też go zjada dupą, nie wiem czemu udajesz, że tego nie słyszysz" no nie słyszę, nie wiem, co mam poradzić
a że na forum są pewne trendy to stwierdził Moltisanti, mówiąc o "ksywkach uważanych za przypałowe na forum"
- piernikowyskoczek
z polskiego rapu? widziałem przewijających się przeważnie Taco, Quebo, Bedoesa, Palucha, chillwagon
aha no i zeszłe i poprzednie wakacje przewijali się Tymek i Ronnie Ferrari z wiadomymi hitami
aha no i zeszłe i poprzednie wakacje przewijali się Tymek i Ronnie Ferrari z wiadomymi hitami