a czy ja mówie, że zły i niesympatyczny kurde? po prostu wygląda na pierwszy rzut oka na dość wyniszczonego(?)
talent ma bezwzględnie i rzemiosło też nie gorsze, oby trafił w koncu na jakies fajne wyswietlenia bo mu sie nalezy, jak znasz to pozdrów
Dodano po 30 minutach 50 sekundach:
alez potezny bit
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Dodano po 5 dniach 15 godzinach 50 minutach 15 sekundach:
płyciska gotowe, także jak ktoś chce sobie sprawić prezent, to pisać na [email protected] Spoiler
Dodano po 6 dniach 10 minutach 53 sekundach:
candyman
Dodano po 5 dniach 8 godzinach 58 minutach 3 sekundach:
tworzone w bólach, ale jest!
coraz grubiej jest, historia z wycinaniem sobie blizny po szczepionce bo jest tam czip...
duchu jak to czytasz to nie próbuje sie z tego naśmiewać - ale to nie jest rzeczywistość tylko urojenia
jeśli ktoś ma z nim kontakt to niech odwiedzi, zapyta i udzieli pomocy...
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
No ale mówi że w stanie psychozy i manii to chciał zrobić, więc imo po prostu ekstremalna szczerość to jest. On chyba nie ma za bardzo komu się wygadać wydaje mi się.
Mam bardzo dobrego, zaufanego ziomka pracującego w firmie farmaceutycznej, produkującej szczepionki obowiązkowe dla Polaków. Gwarantuje, że nie ma tam żadnych czipów i nie jest w nich używana żadna nanotechnologia. Pozdrawiam bohatera tematu, podobno czasem tu zaglądasz, mam nadzieję, że pomogłem w pozbyciu się chociaż jednej paranoi.