a @cloud już trenujeubliżył, dostał, przeprosić raczył
Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
MalinowyJogurt
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
-
impertynencki
Ile ludzie wołają za bilety? Zastanawiam się czy jest jakiś sens w ogóle iść pod stadion.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
wiadomix ze jest sens isc na mecz bo zolty kurcze submariner rozjebie tych typow z jukej
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
można było kupić za 1500 pln. jak znalazłem za 1200 - 1300 i nawet kupiłem na allegro to nagle kontakt się urwał z sprzedającym (ktoś dał mu więcej), na grupce znalazłem typa za 1300 pln, dogadani i też poleciał w chuja. ogólnie to tak 1500 pln - 2000 pln
-
impertynencki
A myślicie, że jest jakieś ryzyko nie wejścia na stadion ze względu na imienne bilety?
Dla mnie 2k za wjazd to i tak za dużo, ale nie wiem jakie emocje będą pod stadionem. xd
Dla mnie 2k za wjazd to i tak za dużo, ale nie wiem jakie emocje będą pod stadionem. xd
Nikt nie sprawdza danych na biletach. Bilety są w aplikacji.
ewentualnie zostaje Ci
https://www.alebilet.pl/bilety/final_ligi_europy_2020
ewentualnie zostaje Ci
https://www.alebilet.pl/bilety/final_ligi_europy_2020
2k to od ręki mi dawali za bilet wiec myśle ze jednak więcej trzeba liczyć.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
za 2k to mogłem sobie przebierać w ofertach albo kupić na alebilet, dwa dni temu. za 2800 można było kupić dwie sztuki.
Było kupić póki było więcej w drugim obiegu, teraz to raczej ich ilość jest mniejsza to i więcej będą kosztować ale mogę gadać głupoty ofc
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
impertynencki
No było, było, ale już nic na to nie poradzę. Plan jest lecieć pod stadion i walczyć na emocje z konikami.
Jakieś rady jak się nie dać oscamować? Jak wygląda procedura przekazania biletu? Jest szansa, że ktoś sprzeda bilet dwukrotnie?
Jakieś rady jak się nie dać oscamować? Jak wygląda procedura przekazania biletu? Jest szansa, że ktoś sprzeda bilet dwukrotnie?
nie ma, bilet przekazujesz po przez aplikację. gość wpisuje Twój e-mail i masz go po sekundzie w aplikacji na swoim koncie.
Ale kusi rzucić jakąś stówkę na Villareal
i ja sie z tym zgadzam kolego uzytkowniku powyzej, zolta podmornica to sa dobre chlopaki, wiadomix troche wiecej chajsu jest z tych z manczesteru ale nie wiem jaki bedzie werdykt ale defynitywnie kibicuje druzynie w zoltych koszulkach takze ziom powiedz se A IDI NA HUI i se postaw stowke na nich i ja bd z toba za nich kibicowac albo kurcze badz madry i zagraj ze do polowy nie przejebia bo i tam kurs elo, chuj jakie 100 zeta stawiaj 300-500 ze chlopaki nie przejebia do polowy elo podziekuj mi pozniej jak chajs zgarniesz
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
impertynencki
Niestety nie, miałem budżet max 1300
-
impertynencki
Nie wbiłem. Dosłownie tylko kilka osób chciało sprzedać bilet. Po 40 min zmieniłem Gate i znalazłem ofertę za 1,5k, ale znalazł się gościu, który powiedział, że nas wprowadzi za klocka na jakieś plakietki. NIc z tego nie wyszło, a tamta okazja uciekła.
I w sumie nie żałuję raczej, bo United to frajerzy jebani.
I w sumie nie żałuję raczej, bo United to frajerzy jebani.
Piękny Villarreal, klub z miasta 50k mieszkańców a od lat nawet mimo potknięć jest mocnym średniakiem PD dryfując za plecami największych, jakieś 9 lat temu w Lidze Mistrzów zagrali i propsy że znowu tam zawitają
Gundogan z problemami, coś z udem prawdopodobnie, w Chelsea trenują i Kante i Mendy.
W ogóle ciekawi mnie kto w City jutro z przodu @Sidd ? Może to być taki finał, że żaden klasyczny napastnik nie zagra od 1 min.
Ederson - Walker, Stones, Dias, ZInchenko/Cancelo? - Rodri, Gundogan/Fernandinho?, KDB - Mahrez, Torres?, Foden
Mendy - James, Azpi, Silva, Rudiger, Chilwell - Kante, Jorginho - Mount, Pulisic/Ziyech?, Werner/Havertz?
Nie no, Chelsea pewnie jednak z Wernerem bo szybki i z City się sprawdzało to.
W ogóle ciekawi mnie kto w City jutro z przodu @Sidd ? Może to być taki finał, że żaden klasyczny napastnik nie zagra od 1 min.
Ederson - Walker, Stones, Dias, ZInchenko/Cancelo? - Rodri, Gundogan/Fernandinho?, KDB - Mahrez, Torres?, Foden
Mendy - James, Azpi, Silva, Rudiger, Chilwell - Kante, Jorginho - Mount, Pulisic/Ziyech?, Werner/Havertz?
Nie no, Chelsea pewnie jednak z Wernerem bo szybki i z City się sprawdzało to.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
patrząc jak ostatnio wyglądał pulisic to trójka z przodu -> mount werner havertz zdaje się być optymalna