Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
podzielam wasz pesymizm, zawsze przed Euro (zwłaszcza z naszym udziałem) odliczałem dni do rozpoczęcia turnieju, a teraz nawet nie pamiętam kiedy jest mecz otwarcia
- FruitOffTheWall
mam tak samo jak tyy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
No ja podobnie, nawet nie wiem kto jest z kim w grupie poza Polakami 
To samo u mnie, zero zajawki
u mnie jaranko stopniowo rośnie, za dwa tygodnie bede latał
plany życiowe czy zawodowe jak zawsze zawieszone na miesiąc - nie róbcie mi tylko czesciej tych wielkich turniejów, bo skończę pod mostem
plany życiowe czy zawodowe jak zawsze zawieszone na miesiąc - nie róbcie mi tylko czesciej tych wielkich turniejów, bo skończę pod mostem
Będzie ceremonia otwarcia, rozpocznie się pierwsze spotkanie zajawka wróci jak szalona.
F1 to królowa. Zawsze była.
ja uwazam ze jak pykniemy Slowacje a powinnismy to z Hiszpania jest wszytko mozliwe,oczywscie inna liga itp ale tak patrzac na spokojnie i szukajac swoich szans jesli Espana nas w 1 kwadransie nie dojedzie to kazda kontra majac w formie atak LEWY-ZIELU-MILIK moze sie skonczyc sensansacja,tymavrdziej ze :
a:) Hiszpania ledwo co z Gruzja wygrala
b:) Lewandowski jest najgorszym typem napastnika dla obroncow hiszpanskich,Ramos nigdy nue mogl go zlapac
C: jak nam szybko strzela to nas zwgawlaca ze 4-0
Moje niepoprawnie optymistyczne typy to 5 pkt w grupie
a:) Hiszpania ledwo co z Gruzja wygrala
b:) Lewandowski jest najgorszym typem napastnika dla obroncow hiszpanskich,Ramos nigdy nue mogl go zlapac
C: jak nam szybko strzela to nas zwgawlaca ze 4-0
Moje niepoprawnie optymistyczne typy to 5 pkt w grupie
Euro nie jest takie ważne w tym momencie po prostu tylko zbudowanie drużyny na MŚ, 4 pkt luźno zgarniemy, bo ze Szwecją ostatni mecz raczej na remis zagramy, a później bez presji co będzie to będzie.
Influencer.
Nie no Euro z Lewym w zyciowej formie takie niewazne, budujmy druzyne na MS na ktore niewiadomo, czy w ogole pojada
Ja tam samym turniejem sie jaram. Co do kadry ze Szczesnym miedzy slupkami nie moze byc dobrze, ale moze wyczlapia sie z trzeciego miejsca i potem wpierdol.
Ja tam samym turniejem sie jaram. Co do kadry ze Szczesnym miedzy slupkami nie moze byc dobrze, ale moze wyczlapia sie z trzeciego miejsca i potem wpierdol.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Szczesny szybkie czerwo albo kontuzja na rozgrzewce i między słupki klasycznie wjeżdża Fabian z wielkiego West Ham
A wiadomo już co z Fabianem? Bo chyba nie było żadnego komunikatu.
Rozmawiałem z Łukaszem i czuje się dobrze. Sztab medyczny w klubie wykonał mu kompleksowe badania, które nie wykazały niczego niepokojącego. Wszystko wskazuje na to, że zawodnik szybko wróci do pełnego treningu i zgodnie z planem rozpocznie z reprezentacją Polski przygotowania do mistrzostw Europy - cytuje lekarza reprezentacji portal laczynaspilka.pl.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2021, 12:08 przez azar, łącznie zmieniany 1 raz.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Wczoraj normalnie mecz zagrał, więc chyba wszystko ok?
Ah kurwa, racja. Miałem jeszcze w głowie kontuzję z rozgrzewki na przedostatnim meczu. Jakiś zakręcony dzisiaj chodzę.
- nihil Novi
IMO głupia decyzja Enrique
Serio, powołanie Erica Garcii (xD) czy Diego Llorente (xDD) kosztem Ramosa czy Nacho to nieśmieszny żart.
Serio, powołanie Erica Garcii (xD) czy Diego Llorente (xDD) kosztem Ramosa czy Nacho to nieśmieszny żart.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2021, 12:46 przez nihil Novi, łącznie zmieniany 1 raz.
Sensei życia
Jedzie Eric garcia który zagrał 400min w premier league, a nie jedzie nacho który był filarem w realu
z ramosem się nie dziwię, wgl trochę beka z ramosa że poleciał na zgrupowanie w kwietniu czy kiedy tam zaraz po kontuzji żeby bić rekordy występów zagrał kilka minut i się znowu połamal i Enrique go tak zrobił 
E: widzę że hermoso z atleti też bez powołania
I Marcos llorente powołany jako obrońca wtf
E: widzę że hermoso z atleti też bez powołania
I Marcos llorente powołany jako obrońca wtf
Ostatnio zmieniony 24 maja 2021, 12:50 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD