Rest in Peace
Re: Rest in Peace
RIP Reggie ale chujowa wiadomość 
RIP Radoskór ;(
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kurwa parę godzin, a dalej ciężko w ogóle w to uwierzyć. Pozdrawiam wszystkich, dla których polski rap zaczyna i kończy się w Kielcach - choć dziś powodów do radości tacy nie znajdą
Nie znałem Radka, ale dla mnie to jakby odszedl kumpel z dzieciństwa, dziesiatki tekstów na pamięć i niezliczone wspomnienia
I kropka kurwa twoja mac faszystowska!
I kropka kurwa twoja mac faszystowska!
poplakalem sie. chuj, ze nie nastawialem sie na nic nowego od Radoskora, ale co przekatowalem pierwsze WYP3 i dwa pierwsze VETO to ja pierdole
wlasnie przyszedl mi sms z wiadomoscią przykrą fest
wlasnie przyszedl mi sms z wiadomoscią przykrą fest
FUCK OFF MR LAHEY
No bo powiedz mi kurwa po co najebanemu piekne miasto noca- najbardziej zyciowe retoryczne pytanie jakie mozna uslyszec w PL rapie. Lubilem jego stylowe, Veto-"Swiat na trzezwo" czesto nakurwial o 2 w nocy z glosnikow
jego zwrotka tutaj oddaje motyw przewodni jego tworczosci i mysle ze zycia tez- ciesz sie z tego co masz w danej chwili
https://www.youtube.com/watch?v=QixPgc8 ... L&index=10
jego zwrotka tutaj oddaje motyw przewodni jego tworczosci i mysle ze zycia tez- ciesz sie z tego co masz w danej chwili
https://www.youtube.com/watch?v=QixPgc8 ... L&index=10
Rado super stylówa, szalony bastard wzgórza, a potem ojciec projektu VETO. Tedzikowi to płytę wpiedolił tym cytatem wyżej. Człowiek ciszy i spokoju. Od wczoraj boomeruję z pierwszym VETO.
@Godhand - kurwa, wjechała moja kapela dzieciństwa. Bolec super z nimi fitował. Później jeszcze w Buc:
https://youtu.be/zXe7ZGLCQzc
@Godhand - kurwa, wjechała moja kapela dzieciństwa. Bolec super z nimi fitował. Później jeszcze w Buc:
https://youtu.be/zXe7ZGLCQzc
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
No to wielkie pięć dla Ciebie.
To był naprawdę świetny zespół. Jarałem się wtedy strasznie nimi i odrobinę innymi polskimi projektami jak Kobong, czy Albert Rosenfield.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- benzoabuser
- Zbanowany
RIP i żałuje, że nie znałem za bardzo twórczości, bo fajną energię mają te kawałki
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
O kurczę, Radoskór [*]
Świetna chrypa na pierwszym Wzgórzu, potem też fajnie dawał z V.E.T.O., w "Języku polskim" z Kalibrem albo u Tedzika. No smutne.
W ogóle zawsze się zastanawiałem jakie były kulisy jego odejścia ze Wzgórza i założenia Puzzle/VETO, z którym i tak Wzgórze się bujało jako AGGRO Berlin Skład. Miałem wrażenie że odszedł kiedy koledzy zaczęli mieć przejściową jazdę na zniechęcenie młodzieży do brania narkotyków a sam nimi handlował...? Ale to domysły tylko takie
Świetna chrypa na pierwszym Wzgórzu, potem też fajnie dawał z V.E.T.O., w "Języku polskim" z Kalibrem albo u Tedzika. No smutne.
W ogóle zawsze się zastanawiałem jakie były kulisy jego odejścia ze Wzgórza i założenia Puzzle/VETO, z którym i tak Wzgórze się bujało jako AGGRO Berlin Skład. Miałem wrażenie że odszedł kiedy koledzy zaczęli mieć przejściową jazdę na zniechęcenie młodzieży do brania narkotyków a sam nimi handlował...? Ale to domysły tylko takie
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
Jeśli chodzi o kulisy odejścia (czy w ogóle członkostwa) w wyp3 Radka, to dużo fajnego mówił o tym on sam w pierwszej "rapowej" części CK dokumentu (był wrzucany w którymś temacie wspominowym, część czwarta w chronologii). Ciekawe co teraz z kolejnymi częściami, które miał sukcesywnie wrzucać Morus (nie wiem czy jest na tym forum?) - w kazdym razie polecam części nr 1,2 wszystkim szukającym ciekawostek o początkach breaka w CK (broken glass, dużo rozmów z Zajka, mega fajne rzeczy o Wembleyu i Krzysiu Kasowskim). Trójka zainteresuje raczej tylko mega zjawkowiczow klimatu, a czwórka to już właśnie głównie historia początków Wzgorza
@kzn Chodzi o ten film? Pobieżnie przeskipowałem i Radoskóra tam nie widzę (za to jest Kasa
)
Edit: a nie, jest, 24:11
Edit: a nie, jest, 24:11
Dokładnie ten, ma tam kilka wejść swoich, m.in. o ghostwritingu na pierwszym Wzgórzu 
Ciekawe, doceniam Radoskora za szczerość na tych fragmentach o ghostwritingu i o kradnieciu muzyki
- Bryx Fenrir
Mój ziomek Bunny z Suburbii podał mi info że Ten Preston nie żyje
no lata juz takie info niby potwierdzone przez jego ziomkow