Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Sentino

Post autor: gods bidness »

Płakałeś. :cool:
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

gods bidness pisze: 20 maja 2021, 12:06 A tutaj ludzie co pokończyli podstawówki, więc wydawałoby się wyrośli, żyją życiem jakiegoś niezbyt rozgarniętego jegomościa i się podniecają "haha widziałeś jak śmiesznie na livie Senti powiedział, haha ale mu powiedział".
a inni ogladaja kabarety i komedie, co w tym zlego? :dunno:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

gosciu zrobiles z sb debila i problem, ze ludzie ci to wytkneli, nastepnym razem po prostu nie wypowiadaj sie jak nie masz o czyms pojecia, to nie bd wstydu
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

pieschrodingera pisze: 19 maja 2021, 23:20 Włączyłem ostatnio Zabójstwo Liryczne 2, ale niestety nie da się tego słuchać. Co powinienem sprawdzić do tego forumowego bożka?
Te niewypały to olej, spróbuj jeszcze zl3 - jeśli Ci nie podejdzie to daj sobie spokój.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

niewypaly? zl1 i zl2 to najpiekniejsze rzeczy jakie spotkalem w pl rapie
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
gods bidness

aleksy pisze: 20 maja 2021, 15:50 gosciu zrobiles z sb debila i problem, ze ludzie ci to wytkneli, nastepnym razem po prostu nie wypowiadaj sie jak nie masz o czyms pojecia, to nie bd wstydu
Jedna przykra informacja – ludzie zwrócili mi ostatnio uwagę na to, że Blacha mnie odobserwował. :cry:

Zapytałem go wczoraj, o co chodzi i okazało się, że Bambo miał jakieś spory z Bedoesem, Bedoes też mnie zresztą odobserwował. :cry:

Strasznie się zdenerwowałem, zbulwersowałem się z tego tytułu, no ale nic – niczego mi to nie zabiera, niczego nie dodaje, także nie ma żadnego problemu. Ja też ich odobserwowałem. :)

Typ grubo 30+, przypominam. Ale tak, brońcie go, brońcie białorycerze, bo to przecież nie on zaczął :evil: tylko jakaś Blacha.

Polski rap w chuj żałosny, podtrzymuję.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

jprdl co w tym temacie gods bidness daje, ciary żenady
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zaraz bedzie sie tlumaczyl prowem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
gods bidness

Tylko mnie nie odobserwowujcie plisska.
Awatar użytkownika
msh

Post autor: msh »

No ale kurwa mój wrog to twój wrog, to powinna być akcja jak ktoś jest czyimś przyjacielem, za którym w ogien kurwa czyt. W beef nawet się włącza nie zważając czy sobie pierdoli zasięgi, a takie relacje jak miał senti z obydwoma panami to tylko oni tak naprawdę wiedzą, więc czy się zachowali dobrze czy źle to jednak ich osobista sprawa. Jeśli to tylko znajomki na parę numerów i nic więcej to Senti ma rację, że słabo z ich strony, jak ktoś wspomniał o pezecie avim i braku reakcji białasa, co uważam za w porządku zagranie ze strony białasa.
Awatar użytkownika
gods bidness

Dobra fajnie, niech będzie, bo widzę, że się nie zrozumiemy. Tu nie chodzi o to kto ma rację, kto nie i kto komu zabrał grabki w tej piaskownicy, a kto odpowiedział. Dla mnie to po prostu dziecinada i żenada, że dorosły chłop robi w ogóle temat z takich rzeczy, że jakieś blachy go odobserwowały. I wiem, że można to kontrować, że Sokół ma kij w dupie, ale sobie nie wyobrażam, żeby on robił lament internetowy i rozstrząsywał takie historie, że jakieś o połowe młodsze typy cofnęły mu łapkę w górę na stronie internetowej. No ale umówmy się, wobec bogatej w żenady biografii Sentina, ta konkretna faktycznie pewnie nie jest pewnie warta uwagi.
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

czemu tak? jednak blacha czy bedoes to sa jakies tam rozpoznawalne postacie, wiec to chyba normale ze poruszyl temat. z reszta nie robi afery, tylko wspomnial. a ma w tym co gada sporo racji sadze

EDIT: dlatego ze oni mieli razem kawalki, a takie od-obserwowanie oznacza ze wiecej takich kawalkow juz nie bedzie. wiec no powiedzial o tym sluchaczom
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no nie zrozumiemy sie jak zajebales glupiego posta i brniesz w zaparte
fani mu zwrocili uwage ze bedoesy go odobserwowaly, on wytlumaczyl se bez napinki i tyle
i nawet sie smieje ze to taki internetowy beef w odklikiwanie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

SiNi pisze: 20 maja 2021, 16:32
pieschrodingera pisze: 19 maja 2021, 23:20 Włączyłem ostatnio Zabójstwo Liryczne 2, ale niestety nie da się tego słuchać. Co powinienem sprawdzić do tego forumowego bożka?
Te niewypały to olej, spróbuj jeszcze zl3 - jeśli Ci nie podejdzie to daj sobie spokój.
Przesłuchałem Czary Mary raz. Zajebiste.

Dzięki @qualite_de_schizoide
tbc
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

gods bidness masz dwubiegunowość?
#free2rzyn
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

gods bidness z calej sprawy uslyszal tylko ze sentino cos tam sie wypowiadal o tym ze blacha i bedoes go odobserwowali i w sumie to nasz szanowny uzytkownik forum udaje ze cos wie ale nawet sam sobie uwierzyl ze wie o co chodzi bo przeciez sentino frajera trzeba zgnoic bo sie jest rasista albo debilem wiec latynos polski rap? jak to mozliwe? oczywiscie nigdy nie slyszal muzyki sebastiana enrique alvareza tylko smieszny filmik zobaczyl gdzie krzyczy halo policja ale beka, nasz sztywny, internetowy wojownik gitow potepia takie zachowanie ;)
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
gods bidness

Borze, ale że aż tak go będziecie bronić i przeżywać, że ktoś coś z działań Sentina uznał za żenadę, to się nie spodziewałem. Normalnie by pogryźli na żywo. :twisted: Przeczytałem ten artykuł z CGMu, gdzie nota bene pisanie o tym uważam za taką samą żenadę jak całą tą "aferę" z odfolołowywaniem. No chyba tam sobie tekstu Sentina nie zmyślili?

A ty paproch się tak już nie wczuwaj w tą nienawiść do Senti-adwersarzy, bo te pocieszne wyimaginowane wysrywy (przeciez sentino frajera trzeba zgnoic bo sie jest rasista albo debilem wiec latynos polski rap) to chyba aż płakałeś ze złości jak wymyślałeś. Możesz sobie jeszcze farbkami obraz pierdolnąć z Sentinem na krzyżu, tak bardzo mu w internecie niegodziwcy, faryzeuszy dokuczają, ogarnij się kurwa, bo wstyd.

Nie raz propsowałem go w tym temacie za jakieś kawałki, przyrównując do dipsetów, nie raz wyśmiewałem ze disco polo i pociesznie ruchy. Mówię jak jest jak max kutango, nie żywię do niego żadnych negatywnych uczuć i lubię takie barwne ptaki na smutnej jak pizda scenie, ale jak coś uznałem za żenujące, to sobie napisałem i cóż, będziesz musiał jakoś z tym żyć, jeden z drugim. No ale faktycznie miewał gorsze żenady na koncie i w sumie też nie powinienem chyba oczekiwać, że się będziecie zachowywał jak dorosły chłop.

PS HAlo policja!
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@gods bidness
Borze? BOR? W którym ty biurze go chronisz pedale
Awatar użytkownika
gods bidness

Borze szumiący, wyjmij chuja Sentiego z buzi.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Prawda jest taka że padłeś ofiarą clickbaitu, czytając tylko nagłówek newsa i drugi dzień się wypierasz że tak nie było.
ODPOWIEDZ