Fejmowi raperzy / producenci piszący na forum
Re: Fejmowi raperzy / producenci piszący na forum
@Jose jaki nick ma DMG?
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Taco na stówkę napisał kilka postów w temacie o "Trójkącie" na starym SLG. Z tego, co pamiętam, to wyjaśniał jakieś nieścisłości w opowiedzianej na płycie historii.
Warto wspomnieć jeszcze gościnny występ Sidneya Polaka, który odpierał zarzuty, że produkowanie dubstepu z gotowych paczek to nie produkowanie.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
O jezu, tak, Sindey, który musiał się weryfikować na swoim fanpage'u (wrzucił post w stylu: "Tak, to moje konto na forum" xd) i wywiad Sokoła z pytaniami z forum to klasyki jak nie wiem
dmg przegląda tylko z tego, co mi mówił
No i jeszcze Rogal DDL, który ukrywa się pod nickiem BENGAL.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
A z tym Taco faktycznie, zupełnie nie pamiętałem

Spoiler

- oKulTywowany
Solar gdzieś tu jest
This page is no longer available.
Bankowo Raca mial konto na starym forum
Miał, nie pamiętam pod jakim nickiem, ale głównie swoje kawałki wrzucał, czasem coś shejtował, z takich ciekawszych postów to pamiętam, że pisał coś, że wrócił na chate i ktos sie gdzies na osce napierdalal, zajebiscie. Albo w temacie czy baby sie lubia budzic z kutasem w mordzie napisal, ze jakby baba mu na ryju usiadla na pobudke to spoko, i ze lubi lachony o wygladzie sebixkurwix
I tutaj Wiciu siedzi, albo ktoś o tej samej ksywie @wiciu
cztery żubry i dwie kurwy
Wielki artysta MFC był na ślizgu i chyba ślizgawce też.
Junes kiedyś postował w opór
Kiedyś pisał Hukos, Gedz, Mielzky i oczywiście eMATei znany z klasycznego materiału Palenie Mikrofonów Nie Powoduje Wack'a Ani Choroby W Wersach 
- GNARLYBEATS
Z klasycznych akcji to jeszcze Bonson kłócący się o swoje dziary był git
I KęKę, który komuś chciał oddać hajs za CDka, bo mu się nie podobał i wysłać komuś CD, żeby tamten miał na kwiatki dla mamy, top akcje Kędziora
I KęKę, który komuś chciał oddać hajs za CDka, bo mu się nie podobał i wysłać komuś CD, żeby tamten miał na kwiatki dla mamy, top akcje Kędziora
-
FÜRDIEGANG
@laxoncreed znany jako LAGI
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Pikers to calkiem sporo postow nastukal sto lat temu, w sumie o takiej tematyce jak i jego rap. Ktos pamieta jak sie nazywal ten uzytkownik, ktory sie dissowal z teoembe? I kim w koncu byl uzytkownik pismak?
lista cweli ślizgawki: jAg
- stratemirat
@toolcity znany jako mlody sprzet
No i Paweł Paczul, polski T-Pain
No i Paweł Paczul, polski T-Pain
nie był to koneser kształtów Karoliny Szostak i babolat rakiet andy roddick @kanyeast?
z @Pismakiem podbijam, sprawiał wrażenie kumatego w światku dziennikarstwa sportowego
Astek z Dwóch Sławów pisał jako pinkingpin
-
CzasemJebneSobie
Ostatnio zmieniony 10 lip 2021, 19:59 przez CzasemJebneSobie, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha może jeszcze niedługo będę musiał się wylegitymować żeby „uwolnić się od zarzutów „ ? 

w takim razie jak już tak można se jebnac takie z dupy wyciągnięte przemyślenia i zawsze znajdzie się grono miłośników teorii spiskowych i uwierzą „na słowo „ 

to ja podejrzewam , ze @barbadoses to tak naprawdę Żurom
bo pierdoli farmazony i sieje ferment 

Dodano po 1 godzinie 22 minutach 18 sekundach:
A wogole to co Wy tutaj macie za wątek ?
„uprzejmie donoszę „ ...??!
Zurombarbadoeses z ekipa rozkminiaczy ze ślizgawki w nowym projekcie „stop pomówieniom za pomocą pomówień „ ? Czy co do chuja ? Wogole to zastanawia mnie jak wyglada ten proces weryfikacji ? Co decyduje o tym , ze przyjmiecie jako fakt i oznajmiacie to całemu światu ze ktoś nie jest kims za kogo się podaje ? I co Wy tak sledzicie te osoby jakoś żeby utwierdzić się w swoich przekonaniach ? Czy może tak hobbystycznie wpierdalacie ludziom ze nie są tym kim im się wydaje , ze są
? Wogole jak trzeba mieć najebane żeby coś takiego rozkminiac
? Niechciałbym się przypierdalac ale wiecie , ze pomijając fakt , ze to wszystko co Wy tam wypisujecie to są zwykle pomówienia to jeszcze jest to „branie czynnego udziału w akcie donosicielstwa? I nie da się zaprzeczyć , bo to jest fakt w porównaniu do tych waszych pomówień czy przepowiedni , chuj wie , może nawet Jackowski Wam pomaga ... ale panowie , weźcie się ogarnijcie do kurwy nędzy bo co Wy robicie ? Niedługo to będzie z Wami wstyd pisać na jednym wątku bo ludzie będą spierdalac na widok waszego posta bo będą wiedzieli ze to ten co takie afery koperkowe ludziom kręci ...
Dodano po 1 godzinie 22 minutach 18 sekundach:
A wogole to co Wy tutaj macie za wątek ?