Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
@SWN akurat to już za nim.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kaz Bałagane drugą gwiazdą newonce.camp!
Nie wiem która strona wypada tu śmieszniej: Newonce produkujący tony łzawych rycerskich oświadczeń o okrutnym szowinizmie i przedmiotowym traktowaniu kobiet, żeby później bujać się z raperami rzucającymi linijki o ciągnięciu za włosy i głupich dupach (nic do takowych nie mam, po prostu bawi mnie hipokryzja), czy Bałagan, który wygląda obecnie jak odbicie lustrzane siebie samego z 2015 i ochoczo spędzi ze studenciakami weekend na mazurach grając w cymbergaja.
Dodano po 6 minutach 14 sekundach:
Pawełek się w grobie przewraca jak to widzi
Dodano po 6 minutach 14 sekundach:
Pawełek się w grobie przewraca jak to widzi
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Njuans to już się tak odkleił, że bardziej nie można.
W poniedziałek:
KOLABO NAJEK Z KIMŚ TAM ZNANYM - BUTY, BEZ KTÓRY NIE WYJDZIESZ Z DOMU. DLACZEGO WARTO JE KUPIĆ?
We wtorek:
KONSUMPCJONIZM ZAŁGADĄ ŚWIATA - DLACZEGO WARTO POSTAWIĆ NA MINIMALIZM I OGRANICZYĆ ZAKUPY?
W środę:
SEKSIZM W RAPIE - CZAS POWIEDZIEĆ STANOWCZE "NIE"
W czwartek:
NAJLEPSZE LINIJKI MALIKA MONTANY [ZOBACZ]
W piątek:
NARKOTYKI ZABIJAJĄ - TYCH RAPERÓW JUŻ Z NAMI NIE MA
W sobotę:
ROMANTYZUJEMY UZALEŻNIENIA - POZNAJCIE TONCIA [WYWIAD]
W poniedziałek:
KOLABO NAJEK Z KIMŚ TAM ZNANYM - BUTY, BEZ KTÓRY NIE WYJDZIESZ Z DOMU. DLACZEGO WARTO JE KUPIĆ?
We wtorek:
KONSUMPCJONIZM ZAŁGADĄ ŚWIATA - DLACZEGO WARTO POSTAWIĆ NA MINIMALIZM I OGRANICZYĆ ZAKUPY?
W środę:
SEKSIZM W RAPIE - CZAS POWIEDZIEĆ STANOWCZE "NIE"
W czwartek:
NAJLEPSZE LINIJKI MALIKA MONTANY [ZOBACZ]
W piątek:
NARKOTYKI ZABIJAJĄ - TYCH RAPERÓW JUŻ Z NAMI NIE MA
W sobotę:
ROMANTYZUJEMY UZALEŻNIENIA - POZNAJCIE TONCIA [WYWIAD]
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Mój człowiek burak to mój wspólas, twój człowiek brudas. Na Woodstocku wpierdala japcoki i ogóra.

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Eh jechać na obóz raperski w czasach gdy można być na jednym obozie ze znanymi jutuberami... Jeszcze kaz Balagane..... przecież on pewnie nie potrafi zbudować szałasu.. Albo rozpalić ogniska
Co innego taki minimajk
Co innego taki minimajk
-
ksiazenieporzadek
ja bym pojechał na taki obóz ale tylko w przypadku jeżeli gwiazdą byłby sympatyczny latynos, mógłbym nawet 2x cenę zapłacić
- FruitOffTheWall
dla mnie hotel, dla ciebie namiot na newonce camp
gdzie na typiarę jedną przypada ze 200 pęt
dla ciebie hotel dla mnie namiot na newonce camp
gdzie na studento-szlaufa przypada ze 200 pęt
gdzie na typiarę jedną przypada ze 200 pęt
dla ciebie hotel dla mnie namiot na newonce camp
gdzie na studento-szlaufa przypada ze 200 pęt
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- qualite_de_schizoide
Dajcie spokój, trzeba jakoś opłacić pazurki Dzasminie po tym jak sławetne ruchy zostały ukrócone, a może na tak kameralnym evencie z gitara przy ognisku równie sławetny introwertyzm nie da się zbyt mocno we znaki
zamwsze moze sprobowac poprosic o jakis feat u Friza bo plyta jeszcze nie skonczona, albo do boxdela zagadac ze on tez by chcial sie z kims bic na gali, a jak gola/boxdel nie wezma to do najmana pisac
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
chłopcze ona jest niezniszczalna
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
pieschrodingera
Kaz Bałagane - Digital Music Scale - druga zwrotka
Poza tym Kaz Bałagane - 40 i 4 "W kałuży szczocha, dawna ideologia"
Nie wiem jak Wy go słuchacie, że Was dziwią te ruchy.
Poza tym Kaz Bałagane - 40 i 4 "W kałuży szczocha, dawna ideologia"
Nie wiem jak Wy go słuchacie, że Was dziwią te ruchy.
tbc
- qualite_de_schizoide
tylko SCiB (2014) a teraz niech robi te student jakies meet-up'y, ale z jednej strony/pov to ty no jesli mu dobrze zaplacili albo nawet srednio to czemu nie, slonce swieci a taki lajfstajl i ta jessica czy tam jakas inna, na nia tez trzeba pare pieniedzy ty no ale wez, o czym my kurcze gadamy, bo to juz pod #cebula #polactwo podchodzi, kurwa bedziemy liczyc co on ile i u kogo i kiedu za ile ma, bo niby teraz mu sie nie powodzi a moze powodzi, a to tylko znamy z tego z co wrzucil na soszal media, i to juz jest troche przykre bo czuje troche hejciku ze ooo dawac kaza balaganga do bagna, i ze on chujowy i ze kiedys robil 10+ a teraz robi tylko 5+ (tak tylko) i sie przypierdalaja wszyscy lmaoaoooo, kurwa trzeba sie kochac a nie heatowac, byl teraz takiego dlugiego posta napisal bo widze bardzo bardzo skojarzenia miedzy fame mma i rapem tym nowym njuskulowym w ost rok dwa, kogos boli dupa ze ni ma a on ze ma, a drugi wyjebundo bo ten pierwszy nie kmini ze to enteriment/show bizznes tak samo jak sie jakies bonusy bgc napierdalali pare lat temu, teraz sami producenci sie prosza zeby sie pobic na fejmie, ale it is what it is czyli wszystko spoko chajs sie kreci i essa make love no hate but most important make paper
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
o kurwa propsowanie lgbt na instastory jakoś wytrzymałem ale te studenciakixd to już za wiele